Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na světě jsou mnohem důležitější věci. Zemana volit nebudu, ale pokud vyhraje, tak se hroutit nebudu. A ať si každý volí, koho chce, skrz prsty se na něj kvůli tomu koukat nebudu.
@Hadumi píše:
Na světě jsou mnohem důležitější věci. Zemana volit nebudu, ale pokud vyhraje, tak se hroutit nebudu. A ať si každý volí, koho chce, skrz prsty se na něj kvůli tomu koukat nebudu.
@tali98 píše:
@catherine100 Tak myslím si, že ten Drahoš taky svatý nebude. Už teď mi přijde vtipné, jak se mermomocí snaží sesadit Zemana svými ještě donedávna protivníky (Hilšerem, Horáčkem a Fischerem)Před volbama se skoro posílali do zadku a teď si navzájem zobou z ruky.
Já si naopak myslím, že právě trio Horáček-Hilšer-Drahoš se k sobě chovali i před prvním kolem slušně. Mají vizi a za tou si jdou, nevidím na tom nic špatného.
Taky jdu do Zemana, podporovaného Drahoše, ovlivněného od Kalouska a spol a bez vlastního názoru, tam vážně nechci.
Zemana volit nebudu. Ale jinak je mi to vcelku jedno kdo s těch dvou tam bude. Chleba stejně levnější nebude ![]()
@Hadumi píše:
@Denca-17
a to je přesně volební strategie Zemanova týmu. Posledních pár dní si hraje na hodného dědouška, slibuje, že už nebude zlobit
a cíli na nerozhodnuté voliče, že se mu na tuhle přetvářku chytnou. Což vidím, funguje.
To, že se očkává negativní kampaň, je dáno historicky. Hlavně tu špínu, co nakydal na Schwarzenberga před druhým kolem voleb, to se hned tak nezapomíná. Tentokrát opět cílí na strach u voličů, takže téma omílané a zveličkované je migrace. A co na tom, že během dvou televizních monologů řekl dvě desítky lží. Hlavně, že má svůj názor ![]()
Upřímně se těším, až bude sobota večer a bude to za námi. Je to přehlídka ubohosti a trapnosti. Ať se podíváte na jakýkoli zpravodajský server, v každém je Zeman vylíčen jako bezcharakterní nemocný lhář (což ještě umocňují schválně vybrané nelichotivé fotky), zatímco Drahoš je vyzvedáván do nebes a je o něm psáno jako o jediné naději, která nás může spasit.
Ten kontrast dobra a zla se mi ani trochu nelíbí. Média by měla psát nezaujatě a objektivně, bohužel, je tomu přesně naopak. Ale všimněte si, že přestože Zemana všechna média mezi řádky zatracovala, dokázal vyhrát, aniž by se aktivně zapojoval do kampaně - znamená to tedy, že někteří lidé si udělají názor sami a neodradí je ani články v novinách, ani předvolební debaty, či názory aktivně burcujících celebrit typu Tomáš Klus, a spol. A to je dobře. Ne proto, že by měl vyhrát Zeman, ale pro to, že jsou mezi námi stále lidé, kteří mají vlastní úsudek.
Bohužel, i naše celebrity se rozhodly vylézt z brlohu a spasit nás svými názory o tom, proč MUSÍME volit Drahoše. Copak my jsme slepé ovce bez názoru? Chápu, že převážně starší lidé se nechají ovlivnit (viz. návštěva Marušky Rottrové v domově důchodců), ale je to ubohost.
Sama ještě nejsem pevně rozhodnutá, koho budu volit- každý z nich má své pro a proti, ale jedno vím jistě. Ať už vyhraje Zeman, nebo Drahoš, přijmu to jako výsledek demokratických voleb a nebudu na nikoho z nich plivat.
Příspěvek upraven 23.01.18 v 19:57
@tali98 píše:
@catherine100 Tak myslím si, že ten Drahoš taky svatý nebude. Už teď mi přijde vtipné, jak se mermomocí snaží sesadit Zemana svými ještě donedávna protivníky (Hilšerem, Horáčkem a Fischerem)Před volbama se skoro posílali do zadku a teď si navzájem zobou z ruky.
Já netvrdim, že je svatý, ani nemohu vědět jistě, že bude lepší, ale Zeman mě za těch pět nepřesvědčil a jeho chování se mi křičí, proto doufám, že Drahos je lepší volba
A naopak mě se to líbí, žádná zhrzena ega, ale podpora, slušnost
@Mallorka píše:
Také Zeman. V diskusích ho převálcoval.
V kterých? ![]()
@Mallorka píše:
Také Zeman. V diskusích ho převálcoval.
Myslíš Reye? ![]()
@catherine100 Tak myslím si, že ten Drahoš taky svatý nebude. Už teď mi přijde vtipné, jak se mermomocí snaží sesadit Zemana svými ještě donedávna protivníky (Hilšerem, Horáčkem a Fischerem)
Před volbama se skoro posílali do zadku a teď si navzájem zobou z ruky.