Sobotní volba prezidenta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
23.1.18 20:55
@pikola píše:
Francie a Cz je dost rozdíl :nevim: už jen sociální dávky a vše kolem

A ty víš co bude za pár let? Mám doma dvě holčičky a když vidím co se děje kolem, mám strach co je v budoucnu čeká. Ve Francii si taky jistě nemysleli, že se jim to takhle vymkne. Dávky fajn, ale chtěla bys tam žít? Bezpečných států, zdá se je čím dál míň :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.1.18 20:58

Debata na Prime je groteska. Drahos nema slovni zasobu. Nema zadne argumenty.
Bez naucenych textu je ztraceny.
Bude vyborna loutka pro Topolanka atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
23.1.18 21:12

Raději Zemana než Drahoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
23.1.18 21:13
@Milis666 píše:
A ty víš co bude za pár let? Mám doma dvě holčičky a když vidím co se děje kolem, mám strach co je v budoucnu čeká. Ve Francii si taky jistě nemysleli, že se jim to takhle vymkne. Dávky fajn, ale chtěla bys tam žít? Bezpečných států, zdá se je čím dál míň :(

Nebydlím v čechách, moje dcera chodí s cizincema do školky. Já jsem vlastně taky cizinec. Muslimů tu mám hodně a nebojím se.
Ani Zeman ale nemůže nic proti uprchlíkům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
23.1.18 21:25
@pikola píše:
Nebydlím v čechách, moje dcera chodí s cizincema do školky. Já jsem vlastně taky cizinec. Muslimů tu mám hodně a nebojím se.
Ani Zeman ale nemůže nic proti uprchlíkům :nevim:

No alespoň je sem nezve, jako Merkelová. Ta už neví co s nima a chtěla by se o ně najednou dělit, proč asi? Já třeba zrovna s Vietnamcema taky nemám problém. Muslimská mentalita je ale naprosto jiná a za mě ve většině nepřizpůsobivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
23.1.18 21:29
@Milis666 píše:
No alespoň je sem nezve, jako Merkelová. Ta už neví co s nima a chtěla by se o ně najednou dělit, proč asi? Já třeba zrovna s Vietnamcema taky nemám problém. Muslimská mentalita je ale naprosto jiná a za mě ve většině nepřizpůsobivá.

Drahoš je taky nezve :nevim: Viděla jsi nebo mluvila jsi někdy s nějakým uprchlíkem? Ale to je marný asi tahle debata a nemám na to náladu. Prostě je mi tohle jiné myšlení záhadou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
23.1.18 21:35
@pikola píše:
Drahoš je taky nezve :nevim: Viděla jsi nebo mluvila jsi někdy s nějakým uprchlíkem? Ale to je marný asi tahle debata a nemám na to náladu. Prostě je mi tohle jiné myšlení záhadou..

Tak tak ty si tam hoď Drahoše, já si hodím Zemana. Tím bych to uzavřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
23.1.18 22:04

@pikola divím se, že neuznáte, že Drahoš to prohrál na plné čáře, opravdu to dobré nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
23.1.18 22:05
@Kelsey píše:
Debata na Prime je groteska. Drahos nema slovni zasobu. Nema zadne argumenty.
Bez naucenych textu je ztraceny.
Bude vyborna loutka pro Topolanka atd.

no právě a ke všemu lidi jsou tak blbý, že raději loutku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
23.1.18 22:48
@linda755 píše:
@pikola divím se, že neuznáte, že Drahoš to prohrál na plné čáře, opravdu to dobré nebylo

Volby jeste nebyly, ne? Na tu estradu koukam az ted ze zaznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
23.1.18 22:49

@pikola komentovala jsem dnešní duel, ne volby a opravdu každý člověk musí uznat, že Zeman tam Drahoše převálcoval, dejme sympatie stranou a přiznejme si pravdu, ač se někomu nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.1.18 22:54
@Romilda píše:
Upřímně se těším, až bude sobota večer a bude to za námi. Je to přehlídka ubohosti a trapnosti. Ať se podíváte na jakýkoli zpravodajský server, v každém je Zeman vylíčen jako bezcharakterní nemocný lhář (což ještě umocňují schválně vybrané nelichotivé fotky), zatímco Drahoš je vyzvedáván do nebes a je o něm psáno jako o jediné naději, která nás může spasit.
Ten kontrast dobra a zla se mi ani trochu nelíbí. Média by měla psát nezaujatě a objektivně, bohužel, je tomu přesně naopak. Ale všimněte si, že přestože Zemana všechna média mezi řádky zatracovala, dokázal vyhrát, aniž by se aktivně zapojoval do kampaně - znamená to tedy, že někteří lidé si udělají názor sami a neodradí je ani články v novinách, ani předvolební debaty, či názory aktivně burcujících celebrit typu Tomáš Klus, a spol. A to je dobře. Ne proto, že by měl vyhrát Zeman, ale pro to, že jsou mezi námi stále lidé, kteří mají vlastní úsudek.

Bohužel, i naše celebrity se rozhodly vylézt z brlohu a spasit nás svými názory o tom, proč MUSÍME volit Drahoše. Copak my jsme slepé ovce bez názoru? Chápu, že převážně starší lidé se nechají ovlivnit (viz. návštěva Marušky Rottrové v domově důchodců), ale je to ubohost.

Sama ještě nejsem pevně rozhodnutá, koho budu volit- každý z nich má své pro a proti, ale jedno vím jistě. Ať už vyhraje Zeman, nebo Drahoš, přijmu to jako výsledek demokratických voleb a nebudu na nikoho z nich plivat.

Příspěvek upraven 23.01.18 v 19:57

Z vašeho příspěvku mám radost, konečně někdo, kdo se snaží přemýšlet a není zaujatý už od počátku :) škoda, že takhle nepřemšlí více lidí a mají už jasno předem, to neplatí jen o volbě prezidenta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
23.1.18 23:00

@linda755 Zatím tam slyším jen Zemanovce ječet z publika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
23.1.18 23:05

@pikola a co Drahošovy? Ti jsou snad tichý? Bože, to je objektivita zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.1.18 23:09
@Denca-17 píše:
Z vašeho příspěvku mám radost, konečně někdo, kdo se snaží přemýšlet a není zaujatý už od počátku :) škoda, že takhle nepřemšlí více lidí a mají už jasno předem, to neplatí jen o volbě prezidenta :(

Letošní volba je jen opakováním volby z r. 2013, jen s tím rozdílem, že „noblesního“ protikandidáta nahradil protikandidát „slušný“.
Bohužel pražská plivárna je nepoučitelná a ani po zkušenosti z r. 2013 nebo z posledních voleb parlamentních jim nedošlo, že negativní kampaň založená na kydání špíny, nemá kýžený efekt. A to nezmění ani Svěrákův pláč… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová