Sociálka na popud školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15503
2.2.19 17:23

Píšeš zase návštěva doma.. Takže to není poprvé co k vám přijde socialka? Těžko takhle posoudit jestli třídu nezvládá učitelka, nebo je nezvladatelny tvůj syn, má učitelka problém jen s ním nebo i s jiným dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
2.2.19 17:24

To je hezké, že si myslíte, že by měla učitelka automaticky každému půjčovat tužku, pero, gumu, nůžky … Tak jí jich 20 kupte a ona jim to bude půjčovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.19 17:25
@vokishka píše:
To je hezké, že si myslíte, že by měla učitelka automaticky každému půjčovat tužku, pero, gumu, nůžky … Tak jí jich 20 kupte a ona jim to bude půjčovat.
@Alušáček píše:
Píšeš zase návštěva doma.. Takže to není poprvé co k vám přijde socialka? Těžko takhle posoudit jestli třídu nezvládá učitelka, nebo je nezvladatelny tvůj syn, má učitelka problém jen s ním nebo i s jiným dítětem?

Byla u nás kvůli svěření do péče před několika lety :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2499
@Anonymní píše:
Taky jsme teď předvolání na sociálku na popud školy.

Učitelka je mladá holka, co děti nezvládá. Můj syn je trošku živější. Přiznávám, že trošku vzteklounek. Mluví v hodině, občas odmítne pracovat. Naposledy neměl tužku, někde ji zašantročil. Místo aby mu učitelka tužku půjčila, napsala mu poznámku.

Několikrát jsme měli pohovor s výchovnou poradkyní a ředitelkou. Ta pořád dokola, že musíme společně najít řešení. :roll: Furt dokola. Řekla že má chování 3leteho dítěte, že si hrál na pejska :roll:… Ze si nechce hrát s dětmi a raději si hraje sám :roll: že vykrijuje a nehlásí se :roll: a v říjnu straaaaašné halooo, že jedl v hodině :roll:. Je v první třídě.

A teď máme jít na sociálku. Mám z toho nervy, nemám to ráda. Zase navsteva doma určitě. Teď jsme se stěhovali, ještě nemáme lednici a pár věcí :roll:

Jak to vypadá, na sociálku na popud školy, jako kdyby byl nějaký grazl nebo co. Je to hodný, citlivý kluk. Přiznávám že někdy reaguje přehnaně emotivně, nebo neadekvátně. Ve škole. Doma se chová dobře, protože ho zvládáme. Učitelka to nedává a mě tahá na sociálku :zed:

jak ZASE? takze uz mas zkusenosti se socialkou, tak asi jen zlobeni v tom nebude, se mnou si ucitelka promluvila, ja to doma vysvetlila diteti, ze takhle se ve skole chovat nesmi a zatim dobry a klid, taky je zivejsi a taky je v prvni tride a pani ucitelka je cerstve po skole :nevim: a socialku na me teda nevolali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
@vokishka píše:

samozřejmě, půjčit zcela automaticky a nedržkovat. A ne psát poznámky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
@Anonymní píše:

Učitelka je mladá holka, co děti nezvládá. Můj syn je trošku živější. Přiznávám, že trošku vzteklounek. Mluví v hodině, občas odmítne pracovat. Naposledy neměl tužku, někde ji zašantročil. Místo aby mu učitelka tužku půjčila, napsala mu poznámku.

Několikrát jsme měli pohovor s výchovnou poradkyní a ředitelkou. Ta pořád dokola, že musíme společně najít řešení. :roll: Furt dokola. Řekla že má chování 3leteho dítěte, že si hrál na pejska :roll:… Ze si nechce hrát s dětmi a raději si hraje sám :roll: že vykrijuje a nehlásí se :roll: a v říjnu straaaaašné halooo, že jedl v hodině :roll:. Je v první třídě.

A teď máme jít na sociálku. Mám z toho nervy, nemám to ráda. Zase navsteva doma určitě. Teď jsme se stěhovali, ještě nemáme lednici a pár věcí :roll:

Jak to vypadá, na sociálku na popud školy, jako kdyby byl nějaký grazl nebo co. Je to hodný, citlivý kluk. Přiznávám že někdy reaguje přehnaně emotivně, nebo neadekvátně. Ve škole. Doma se chová dobře, protože ho zvládáme. Učitelka to nedává a mě tahá na sociálku :zed:

Vy jste si u učitelky nějakou tužku odložili/schovali??Nebo jakou tužku myslíš, že má učitelka synovi půjčit??

Pokud jste byli několikrát v ředitelně a zlepšení není vidno, tak jaké navrhuješ řešení? Myslím takové, aby syn nerušil ostatní spolužáky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
2.2.19 17:26
@Anonymní píše:
Ale to jsem neřekla. Je živější, ale co s tím socialka? :nevim:

No vzhledem k tomu jak se k problému stavíš bych řekla ,že ne úplně kvalitně spolupracuješ se školou . Ta asi nabyla dojmu , že u vás není něco úplně v pořádku :nevim: Asi to není přehnaný zájem o dítě z tvé strany,jako spíš nezájem o dítě , podle tvého popisu spíš roste jako dříví v lese.

• Citovat
  • Upravit
4749
@Anonymní píše:
Ale to jsem neřekla. Je živější, ale co s tím socialka? :nevim:

asi má učitlak pocit, že je u vás něco špatně, mluvila jsi s ní o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@vokishka píše:

Vtipné, jako příspěvek ode mě(z mé práce) učitelka dostala pastelky,, fixy, tužky, pera pro celou třídu a sešity… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
56326
2.2.19 17:28
@Anonymní píše:
Vtipné, jako příspěvek ode mě(z mé práce) učitelka dostala pastelky,, fixy, tužky, pera pro celou třídu a sešity… :nevim:

tak dej synovi rezervní do lavice :nevim: ale prudit učitelku kvůli tomu, že nemá extra schovanou tužku na půjčení, kdyby jí náhodou synáček zapomněl, je fakt vtipné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
2.2.19 17:28

@Moise to jsme njak přehlídla, to je ujetý, příště to bude, místo, aby za něj napsala ukol, mu dala poznámku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.2.19 17:31

Copak tobe fakt není stydno, ze tvůj syn odmítá pracovat, vykrikuje, ruší ostatní děti, nedodržuje základní pravidla? Pokud mas takovýto postoj i ve škole, tak kontaktovali socialku, aby prověřila okolnosti v rodině. A já se nedivim - co jiného jako mají dělat než hledat společné řešení, což ti opakovaně navrhovali a ty na to jen protacis oči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
2.2.19 17:35

Nejdřív si udělej pořádek sama v sobě, nauč synka chování, než budeš házet špínu na druhé. Syn by měl už po půl roce vědět, že škola není školka. Také doufám, že jsi nudící se troll, protože takové matky jsou za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.2.19 17:37
@Anonymní píše:

tak když ho doma zvládáte, tak mu prostě vysvětli, jak se má ve škole chovat, co má dělat a co nesmí dělat… a tužek mu dej pár, zkus je dát paní učitelce a poprosit ji, aby mu je u sebe schovala, aby si ji mohl přijít vzít v případě, že zase zapomene doma…
A zkuste společně všichni najít ta společná řešení, o které škola, paní učitelka a poradkyně žádají… je to ve tvém zájmu a v zájmu tvého syna… nevychovaných spratečků, o kterých si rodiče myslí, že jsou chudáčci a že za to může okolní svět, je i tak dost… tak zkuste zapracovat na tom, aby si to nemysleli i o tvém synovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
2.2.19 17:40
@Moise píše:
to myslíš vážně? 8o :lol: :lol:

U nas normalne pujcuje detem ucitelka tuzku,kdyz dite zapomene treba pouzdro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí