Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj
![]()
byli jste někdo v Brně v Králově Poli v Soláriu 13? Jezdím kolem tohoto studia každý den do práce, a někdy bych se tam ráda stavila. Ale mám už špatné zkušenosti s několika solárii, tak bych ráda slyšela něčí názor, jaké to tam je, jestli obsluha umí poradit atd. Ať zase nejsem zklamaná. Moc děkujiiii ![]()
Ahoj,
bydlím kousek od tama na ulici Metodějská a také by mě zajímal názor na toto solárium. Chtěla bych se také zeptat zda je vhodné chodit na solárko po porodu? Rodila jsem před 4 měsíci. A mám strach, aby to nebylo nějak škodlivé i pro dítě.
Děkuji za odpovědi ![]()
Cauko, jojo, já tam byla na doporuceni mojí kamosky a spokojenost. Mile holky na recepci, čista solarka, po opalovani dostanete vodu. Pred dovolenou v breznu se tam urcite zase chystam, at chytnu nějakou barvu a nejedu bílá jak vápno
![]()
@kamila.vanilla hele ja si myslim, ze to skodlive pro ditě asi nebude, kdyz uz jsi porodila
Myslim, ze pri kojeni to nevadi. Nebo se tam zkus zeptat, kdyz bydlis kousek, holky jsou fakt ochotný, urcite ti reknou.
Moc děkuji Petro,
no zkusím tam zajít příští týden a uvidíme co mi slečny řeknou. Jinak děkuji za rady.