Solárium 13 Brno, zkušenosti

18.1.18 21:28

Solárium 13 Brno- byli jste někdo?

Ahoj :mavam: :mavam:

byli jste někdo v Brně v Králově Poli v Soláriu 13? Jezdím kolem tohoto studia každý den do práce, a někdy bych se tam ráda stavila. Ale mám už špatné zkušenosti s několika solárii, tak bych ráda slyšela něčí názor, jaké to tam je, jestli obsluha umí poradit atd. Ať zase nejsem zklamaná. Moc děkujiiii :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.1.18 16:17

Solárium v těhotenství

Ahoj,

bydlím kousek od tama na ulici Metodějská a také by mě zajímal názor na toto solárium. Chtěla bych se také zeptat zda je vhodné chodit na solárko po porodu? Rodila jsem před 4 měsíci. A mám strach, aby to nebylo nějak škodlivé i pro dítě.

Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 08:51

Spokojenost

Cauko, jojo, já tam byla na doporuceni mojí kamosky a spokojenost. Mile holky na recepci, čista solarka, po opalovani dostanete vodu. Pred dovolenou v breznu se tam urcite zase chystam, at chytnu nějakou barvu a nejedu bílá jak vápno :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 08:54

Solarium v tehotenstvi

@kamila.vanilla hele ja si myslim, ze to skodlive pro ditě asi nebude, kdyz uz jsi porodila :D Myslim, ze pri kojeni to nevadi. Nebo se tam zkus zeptat, kdyz bydlis kousek, holky jsou fakt ochotný, urcite ti reknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 17:20

Poděkování

Moc děkuji Petro,

no zkusím tam zajít příští týden a uvidíme co mi slečny řeknou. Jinak děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková