Soud - styk dětí s extchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
945
8.1.20 19:10

@Senaida
Děkuji za příspěvek.
Tak snad. Já si to vůbec neumím představit. Navíc naposledy psala, že podává návrh k soudu na styk se třetí nezávislou osobou. Nechápu. A ještě něco v tom smyslu, že z toho můžu být maximálně já.
Nějak nechápu o co ji jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
8.1.20 19:28
@topkiss píše:
@Bubla Bůčková
Děkuji. Mě všichni straší víkend jednou za 14 dní a to mě úplně děsí :zed:

To rozhodne neboj. P. S. Denicek sila, drzim palce, at mate klid.

Příspěvek upraven 08.01.20 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.1.20 19:31
@topkiss píše:
@g.sandova
Všechno mám. A kdybychom věděla, že od nich budu mít klid, dám jí všechno co mám. To mi věř

Věřím. Těžko pochopit, že někdo může být tai8vy, jako tahle tchýně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
8.1.20 20:04

@g.sandova
Ona nevidí, neslyší… Místo aby dopřála vnoučatům klidný život, tak bude pořád takhle prudit… Mám pocit, že jí ani tak nejde o ně jako o to dostat mě do blázince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
8.1.20 20:05

@jkra
Bojím se toho… A to mě asi úplně dorazí…
A děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.1.20 21:07

@topkiss víkend, co 14 dní? Naprostá blbost :kytka: zkusila bych trvat na dozoru, ať jim baba do hlavy neválí nesmysly. A stejně třeba jen hrozí a soud než něco vyřeší… A moc extra bych ji nevypisovala. Jestli chcete, přijďte v pátek ve tři, tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
8.1.20 21:46

@Bubla Bůčková
To jsem udělala. Psala mi den kdy chce přijet. Napsala jsem, že máme oslavu. Napsala, že přijede jen když zařídím, aby přišla do styku jen s dětmi a maximálně se mnou. Tak jsem jí napsala, že ve styku nebráním a když se ji nelíbí, že tu nebude sama, tak to není můj problém. Navíc bydlím u mamky a nemůžu je vyhodit z vlastního domu.
A na to napsala, že nebude přistupovat na moje podmínky a podává návrh styku k soudu pod dohledem třetí osoby… Nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
8.1.20 22:05

@topkiss Držím palce, musíš být hodně silná. Děti jsou ještě malé na to, aby je měla na celý víkend pro ně téměř cizí paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
8.1.20 22:19

Zakladatelko, poraď se s právníkem na rodinné právo, existují i právní poradny ( na obecních úřadech), jsou zdarma. Určitě ti poradí víc než my tady.
Jinak po přečtení tvých příspěvků…mám až husí kůži, jsi silná žena a určitě zvládneš i tohle, moc ti držím palce :kytka:
Nenech se, jsi plně v právu a přeji ti už jen štěstí a pohodový život :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
8.1.20 22:36

@ivculka
Děkuji :)
No já se celej život snažím bejt optimista. Někdy to taky úplně nejde. Ale mám dvě skvělý děti. Jsme všichni zdravý. Máme kolem sebe skvělý lidi…
Nebýt toho, že mě nemůžou nechat si život žít po svým, tak jsem vážně spokojenej a šťastnej člověk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
8.1.20 22:37

@TerezkaW
Díky. Doufám, že jí to neprojde. :think:
A ty její podmínky pořád… Taky doufám, že na to nikdo koukat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
9.1.20 21:55

@Černá vdova
Všechno řeším přes mail. Ale její poslední byl, že podá návrh styku k soudu pod dohledem třetí nezávislé osoby. Takže víc se s ní bavit už asi nemá cenu… A peníze… Klidně bych ji dala úplně všechny jenom proto, abych konečně mohla začít znovu a dala mi pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
13.1.20 14:40

@topkiss
Nic jí nedávej. Podle toho, co jsem četla by jí bylo jedno, jestli budete mít střechu nad hlavou a co jíst. Raději investuj do advokáta. Vyplatí se to. Možná se nakonec zbavíš té ženské. Přeji ti hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.1.20 14:49

Na víkend co 14 dní asi těžko…kdo ti to říká? :roll: to tak maximálně u rozvedených rodičů, ale nikdy ne prarodič.
a u tak malých dětí rozhodně ne ani na noc, takže tě jen straší, protože tohle už ji právník musel jistě říct.
Rozhodně se obrat na právníka, sama bych do toho nešla, když ani nevíš na co má či nemá nárok a stejně tak ty.
Peníze ji nevracej, žádné ji nedávej, dokud neproběhne dědické řízení, tak se uvidí co a jak..myslím že ani na toto nemá nárok. Takže by si přišla zbytečně o peníze.

• Citovat
  • Upravit
945
13.1.20 16:17

@smurfka
No její právník právě vyrukoval s tím, že tu starší na noc určitě vysoudí. Dědické řízení je už skoro u konce. Pohřeb jí zaplatit musím. Na zbytek nemá nárok, ale už mám dost toho jak všude říká, že chci jen prachy. Tak aby aspoň v tomhle směru mohla mlčet. Já od nechci absolutně nic. Už takhle si hraje na babičku roku, protože poslala dceři malej balíček k narozeninám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová