Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníKadrnožková píše:
Hele, to by mohlo byt, ale mluvis o jinych lidech nez ta chytra horakyne
Souhlas - bylo to prostě jen k „plození dětí“.
Jinak si myslím, že je bubá až to tříská dveřma…
@trnčka píše:
To si určitě nemyslím, ty důvody proč asi chtějí děti jsem tam napsala. Jen si myslím, že by si rozmyslely plánovitě mít dítě bez otce tím, že někoho svedou a nakukají mu že nemusí mít ochranu a že se nemusí bát otěhotnění…
Já bych je v tomto případě stíhala ještě navíc pro podvod, protože toho chudáčka uvedly v omyl. Jak on měl vědět, že má mít ochranu? Když ona přece tvrdila, že nemusí! No jo ale, to bychom pak z našich daní museli platit policii, soudce, nedej bože advokáta ex offo a třeba i výkon trestu!
Tak třeba pracovní tábor pro tyto neřestnice, aby byly povinny si na výživu svého dítěte vydělat! Plus ještě i na doživotní rentu pro toho chudáčka znasilněného! Pryč se sociálním státem ne
!!!
@trnčka píše:
Inspirovala mě bouřlivá diskuse u příspěvku @Zephyre „Přemýšlení samoživitelek“. Samozřejmě kontroverzní příspěvek, dost nešťastně házející matky samoživitelky do jednoho pytle.Asi budu taky dost kontroverzní, ale v jednom má pravdu. Některé matky si opravdu nezaslouží nejen naši účast, ale hlavně si nezaslouží podporu „od státu“, tedy z našich daní.
Existují matky, které si dítě pořídily navzdory přání otce a/nebo bez jeho vědomí. Touha mít dítě, neopatrnost, nezodpovědnost a tikot biologických hodin, touha mít konečně „naplněný“ život nebo kombinace všeho zmíněného vedly tyto matky k tomu, aby si dítě pořídily bez souhlasu nastávajícího otce. Různé malé podvody typu „nemusíš se bát, beru antikoncepci“ apod.
Pokud se takové ženy stanou matkami samoživitelkami (protože se vztah kvůli tomu rozpadne nebo žádný ani nikdy neexistoval) a otec výslovně vyjádří přání dítě nemít, pak bych je nechala podepsat předem, že souhlasí s tím, že si nebudou nárokovat žádné příspěvky na bydlení apod.
Jinak řečeno: trestání dětí za nezodpovědné chování matky. Nepřípustné. Tečka. Nejsem zastánce nějakých nabubřelých sociálních států, respektive štědrých sociálních systémů. Ale nechápu, proč znevýhodňovat některé děti oproti jiným na základě výše zmíněných skutečností.
Poskytování dávek musí být co nejvíce spravedlivé. Můžeme se bavit o tom, zda by sociální štědrost státu měla nebo neměla být omezena, zvláště v předvolebním období jde o zajímavé téma… ale - ať už jsme zastánci prvního či druhého, tak vždy ty dávky (ať už štědré nebo hodně utáhlé) musí být poskytovány všem bez rozdílu - samozřejmě za splnění určitých kritérií (výše příjmu plus případně další). Nikoli podle toho, co zrovna zamýšlela nebo nezamýšlela žena v době početí… navíc si myslím, že v praxi je to utopie, naprosto neuskutečnitelné, vedlo by to jen ke zbytečným soudním procesům a tahanicím.
A když ty „špatné“ samoživitelky necháme teda bez dávek, tak je matky dají do děcáku a to je pro nás daňové poplatníky určitě výhodnější a děti z toho taky budou nadšený…
Sex je velmi intmní záležitost a z pohledu přírody je primárně určen k plození dětí. Na to snad musí myslet oba, ne? Navíc to není jen o samoživitelkách, naopak si myslím, že takovéto podrazy budou častější v dlouhodobých vztazích.
A názor, že by se chlap mohl dítěte vzdát…no nemám slov. Dítě za to nemůže, navíc by ten muž musel být schopen žít s myšlenkou, že ho jeho vlasní krev bude nenávidět. Absolutně stupidní názor vedoucí k tomu, že nejvíce budou trpět ti nevinní.
Ja bejvalyho staryho třikrát znásilnila. A sosala jsem dávky, heč!
https://www.novinky.cz/…eni-40357181
Během soulože si tajně sundal kondom. Byl uznán vinným ze znásilnění
Doufám že toto bude platit o naopak a co nejdříve se zavede do praxe a ženský konečně budou trestány za to že budou tvrdit že berou antikoncepci a přitom to nebude pravda. Taková ženská nemá mít právo vůbec na nic od státu ani od toho chlapa ať se jde třeba pást i s dítětem když je to krá*a.
@cecetka píše:
Hihi
Aby za par let nebyl nutny i pisemny souhlas se sexem![]()
![]()
Toto už v některých zemích odsouhlasili. Sice zatím ústně. Ale brzy už bude i písemný souhlas.
@DruhaStrana píše:
https://www.novinky.cz/…eni-40357181Během soulože si tajně sundal kondom. Byl uznán vinným ze znásilnění
Doufám že toto bude platit o naopak a co nejdříve se zavede do praxe a ženský konečně budou trestány za to že budou tvrdit že berou antikoncepci a přitom to nebude pravda. Taková ženská nemá mít právo vůbec na nic od státu ani od toho chlapa ať se jde třeba pást i s dítětem když je to krá*a.
Copak? Taky tatík, co neví, k čemu slouží sex? ![]()
@trnčka píše:
Inspirovala mě bouřlivá diskuse u příspěvku @Zephyre „Přemýšlení samoživitelek“. Samozřejmě kontroverzní příspěvek, dost nešťastně házející matky samoživitelky do jednoho pytle.Asi budu taky dost kontroverzní, ale v jednom má pravdu. Některé matky si opravdu nezaslouží nejen naši účast, ale hlavně si nezaslouží podporu „od státu“, tedy z našich daní.
Existují matky, které si dítě pořídily navzdory přání otce a/nebo bez jeho vědomí. Touha mít dítě, neopatrnost, nezodpovědnost a tikot biologických hodin, touha mít konečně „naplněný“ život nebo kombinace všeho zmíněného vedly tyto matky k tomu, aby si dítě pořídily bez souhlasu nastávajícího otce. Různé malé podvody typu „nemusíš se bát, beru antikoncepci“ apod.
Pokud se takové ženy stanou matkami samoživitelkami (protože se vztah kvůli tomu rozpadne nebo žádný ani nikdy neexistoval) a otec výslovně vyjádří přání dítě nemít, pak bych je nechala podepsat předem, že souhlasí s tím, že si nebudou nárokovat žádné příspěvky na bydlení apod.
Pokud muž dítě nechce, nemá s nikým so. uložit. Jinak je tu vždy možnost. Lidi by se měli intimně stýkat jen s těmi, se kterými by se nebáli strávit delší čas. Pak by nemusel nikdo podepisovat papír.
@DruhaStrana píše:
https://www.novinky.cz/…eni-40357181Během soulože si tajně sundal kondom. Byl uznán vinným ze znásilnění
Dej si mokrej hadr na hlavu
.Hi hi hi
@SlečnaDahlia píše:
Copak? Taky tatík, co neví, k čemu slouží sex?
Jasně ženy sobě co? Za to že baba lže a podvádí, chová se nečestně a neférově může opět chlap. A nemusíš mít péči já vzal věci do svých rukou a nechal se sterilizovat
a pokud přistupuješ k životu tak že sex je jen k dělání děcek tak kariéra samoživitelky na tebe dřív nebo později čeká
@prokr píše:
Dej si mokrej hadr na hlavu.Hi hi hi
Ale kdyby si chlap sundal kondom a udělal ti dítě proti tvojí vůli to by sis hadr na hlavu nedávala co
Mimochodem, není to jen o ženských, mám kamarádku, do které chlap trochu „upustil“, ale tvrdil jí, že se do ní neudělal. Přiznal jí to až po několika letech. Prý se mu tak líbila, že si ji chtěl pojistit, což mu moc nepomohlo. Ptala jsem se na to kamaráda a říkal, že to tak muži taky umí a dělají.
@trnčka píše:
Ahoj,
promin, ale tohle je naprostá blbost. Tolik chlapů dítě chce, ale postupem času změní názor, to by pak ty holky neměly nárok na nic? Chlap bude tvrdit „Já nic, já to dítě nikdy nechtel!“ a holka pak co? A co chlap, který se nechrání, střílí naostro plnou palbou a pak se diví? Navíc HA není 100%, stejně jako kondom nebo nitroděložní tělísko
co pak? chudák taková ženská.