Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Beztak zarlivec co si mysli, ze si ta jeho na zachode vypisuje s dalsima samcama.
ale jinak je to totalni magor, to jako fakt ne
Jako jo, dokud byly děti malé, tak mi tam taky lezly. pak už dostaly rozum, ale zase jsme si pořídili kočky a ty považují za své svaté právo chodit se mnou na hajzlík
nicméně (teď už ex)manžela nebo ani starší děti by tak nějak nenapadlo se komukoli na záchod nebo do koupelny dobývat ![]()
@Anonymní píše:
No nechápu to a vytáčí mě to, prý se jeho rodiče na toaletě taky nezamykají. Je mu 30 let a nedávno jsem koukala, jak vlezl své matce do koupelny, když se nahá koupala, nechápu.
Neeeee
![]()
@Galitea píše:
To jako vazne?Neni treba na piss nebo fekal? Rekla bych mu ze ho priste pocuram a pokalim rovnou v posteli, jestli tak touzi me pri tom videt.
Treba se zastydi a da ti pokoj.Příspěvek upraven 02.01.21 v 17:50
No to asi navrhnu, jinak fakt nevím, jak vysvětlit, že tohle prostě není v pořádku ![]()
Rekni mu, ze kazdy ma jine potreby, ty nejsi jeho matka a tak chces mit na WC soukromi. Nechapu, jak muze dospely clovek lomcovat dvermi jakehokoli pokoje, pokud tam chce byt nekdo sam. To snad dela jen opravdu male dite, ktere „nutne“ potrebuje mamu.
Jezisi baby, tak my jsme asi taky divni, ale takovehle veci nam jsou uplne jedno 😃 😃 😃…
@Galitea píše:
To jako vazne?Neni treba na piss nebo fekal? Rekla bych mu ze ho priste pocuram a pokalim rovnou v posteli, jestli tak touzi me pri tom videt.
Treba se zastydi a da ti pokoj.Příspěvek upraven 02.01.21 v 17:50
No fujjj. Pán je divný.
@danydany98 píše:
Jezisi baby, tak my jsme asi taky divni, ale takovehle veci nam jsou uplne jedno 😃 😃 😃…
Ja chapu kdyz je pripad urgence tak se jeden sprchuje a druhy se treba vycura kdyz uz fakt musi, protoze je omezeny pocet koupelen
Ale aby mi nekdo zcela bezne tloukl na dvere kdyz vykonavam potrebu, ze chce jit taky dovnitr, tak bych mu asi rekla ze to neni nejaky tajny bunkr, ze ja tady se*u
![]()
@danydany98 píše:
Ono je neco jineho, kdyz se dva dohodnou a neco jineho, kdyz to jednomu vadi.
@Kosopemi píše:
Rekni mu, ze kazdy ma jine potreby, ty nejsi jeho matka a tak chces mit na WC soukromi. Nechapu, jak muze dospely clovek lomcovat dvermi jakehokoli pokoje, pokud tam chce byt nekdo sam. To snad dela jen opravdu male dite, ktere „nutne“ potrebuje mamu.
Tak až půjdeš na záchod příště, obejmi ho, ujisti, že ho stále miluješ a že se mu brzy (skoro) celá zase vrátíš ![]()
@Jana dnešní píše:
Tak až půjdeš na záchod příště, obejmi ho, ujisti, že ho stále miluješ a že se mu brzy (skoro) celá zase vrátíš
Na separacni uzkost dobry ![]()
@Jana dnešní píše:
Tak až půjdeš na záchod příště, obejmi ho, ujisti, že ho stále miluješ a že se mu brzy (skoro) celá zase vrátíš
Me to manzel ani dite nastesti nedela ![]()
No nechápu to a vytáčí mě to, prý se jeho rodiče na toaletě taky nezamykají. Je mu 30 let a nedávno jsem koukala, jak vlezl své matce do koupelny, když se nahá koupala, nechápu.