Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MiladaKrobova moc drzim palce at je voda v poradku a do nemocnice nemusis
s tim tlakem asi nic moc vid ja mam porad nizkej tak se drz ![]()
Já mám právě vysoký tlak… nikdy jsem s tím problémy neměla, tak snad se to srovná
dulezite je, že i kdyby bylo nejhůř a malej musel ven, tak za tech 14 dni už budu 33tt+6 a to už není tak hrozny
nicméně pevně doufám, že do toho 38tt vydržíme ![]()
Jinak Já už mám skoro vše připravené
v patek jedu nakoupit, tak ještě dokoupím kosmetiku, 13.5. jedeme do Phy s Vašíkem na kontrolu do Motola, tak se stavíme v Ikee pro jednu skříňku, sestavíme postýlku, zabalím kufr a bude to
chci mít vše připravené, než manžel odjede… co kdyby
@Semik píše:
@Monulek @medmenka holky moc vam budu drzet palce![]()
hlavne piste
děkuji
určitě vás holky budu informovat jak to u nás pokračuje.
Až budu zase s nervama na pochodu před testováním ![]()
Ahoj holky,
vrátím se k původnímu tématu, v pondělí 5.5. jsem byla na KET a včera, tj.8.5.(3den po KET, den KET nepočítám) jsem ráno a večer trošku jakoby zašpinila, jen pár tmavých kapek a vlásečnice. Dnes dopo na intimce tmavá čárka. Beru Dhuphaston 1-1-1 a Estrofem 1mg 1-0-1. Bolí mě hodně v kříži, tak jako před MS. Máte s tím některá zkušenost? Byl u Vás test pozitivní? Díky. ![]()
@melinka2004 ahoj ja jsem tak spinila od 6 dne a byla jsem tehotna asi se miminko poradne zavrtava pokud je to tmavy je to dobry ![]()
@Monulek ahojky a na kdy teda planujes KET ja jdu ted v nedeli na UTZ a budu doufat ze dobre naroste sliznice a konecne budu moct jit zas pro tu nasi zmrzlinku
Tak díky za podporu
Na test je ještě brzy, takže je to pro mě děs. Při posledním KETU v listopadu se to nezdařilo, začala jsem špinit a následně MS kolem 9 dne.
@melinka2004 no ja mela v zari ET a devaty den jsem zacla spinit ale ruzove to se nepodarilo a pak jsem sla v prosinci a zacla spinit sesty den ale hnede to se zadarilo i kdyz jsem pak musela jit na revizi a ted me ceka dalsi KET tak jsem zvedava. jinak preju hodne stesti aby to dobre dopadlo
@kačka121 Nám se při 2.IVF vůbec nedařilo, bylo jen jedno embryo a to se nechytlo. Teď máme ještě tři „mrazáčky“, tak snad to klapne i teď s tím špiněním, díky moc a tobě taky držím palce, ať se zadaří ![]()
Já byla ve stejný den jako ty…taky 5.5.
to jsem si říkala jak se tentokrát nezúčastním žádné diskuze a počkám si samA a…zase čtu a prijíždím co se dá
@donalda
Vidíš to, já jsem na tom byla stejně, nebudu nic číst, nic psát, ale začala jsem špinit a tak mi to nedalo. Zvedli mi dávku Dhupastonu a prý to nemusí nic znamenat, tak uvidíme.
@Semik Díky, moc ![]()
Děvčata, jdete teď některá na ET / KET? Já zřejmě začátkem června…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.