Společné bydlení s tchyni v kuřácké domácnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21783
11.2.17 11:44

Já bych takto malé miminko do kuřácké domácnosti fakt nevzala. Mě by teda dělaly problém i návštěvy tam… Jak je již napsáno výše, problém není smrad, ale škodlivé látky, které tam budete dýchat. Fakt zvažte, zda se nanastěhovat 30 km dál a dojíždět. Na pár měsíců by se to dalo zvládnout. A nebo třeba by partner mohl být část týdne s vámi a dojíždět a část týdne přespat u rodiny. Fakt se přimlouvám za to, abyste to ještě nějak zkusili vymyslet, abyste tam bydlet nemuseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.2.17 11:47

Nechci sve dite vystavit pasivnímu kouření jen sem hledala možnost abychom se nemuseli rozdělit..jsem proto spatna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.2.17 11:50
@annous píše:
Nechci sve dite vystavit pasivnímu kouření jen sem hledala možnost abychom se nemuseli rozdělit..jsem proto spatna?
:hug: nejsi, a partner nemůže jít s vámi a dojíždět? Jinak si myslím, že dva měsíce oddělení není hrozné :) to uteče.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
11.2.17 11:51

@annous a partner nemůže jít bydlet s tebou k tvým rodičům a dojíždět? Už tu tato otázka padla mnohokrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.2.17 11:52

@annous já bych se rozdělila…Špatná nejsi, ale myslím, že na takovou krátkou dobu to vydržíte s chlapem..
Někdo to má, že chlap jezdi na masíc nonstop kamionem a dají to…
Fakt budete smrdět..
Nekouří jeden!! kouří víc lidi.. Budou ti nalézat do pokoje- tomu vař, zaklepe tchýně, ž eněco otevřte dveře, začně ti něco říkat, mazi tím tam nafouká smradu..
Náš táta je kuřák, nemáme společné nic, ale naše chodba sousedí s jeho pokojem a když kouří- jen on!! a kouří někdy víc, tak ráno pak chodba je načuchlá- musím větrat.. jako spát tam a být celý den… to fakt nevím..
Je to jenom názor..

Příspěvek upraven 11.02.17 v 11:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.2.17 11:53

Byt je 3+1 a protoze se dozvěděli ze Budem rekonstruovat tak nám tuto možnost nabídli…vím je to male ale dalo by se to zvládnout problém je to kouření..ale máte všechny pravdu že lepší bude byt zvlášť než toto…v podstatě se ted cítím blbe ze jsem nad Tim uvažovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.2.17 11:53

@annous Ale nejsi, některé tu jsou trochu hysterické a přehánějí. Není to vražda na dítěti, když je na pár měsíců u kuřáků, i když to tak někteří malují. (My jsme absolutní nekuřáci, ale nikdy by mě nenapadlo buzerovat svoji mámu, když jsme u ní byly s malou, že by měla chodit ven nebo tak něco. Samozřejmě pokud bylo teplo, tak chodila dobrovolně, ale v zimě jen chtěla, abychom byly v jiné místnosti… Pokud by mi to vadilo, tak tam prostě nejedu.)

Na druhou stranu, dítěti to dobře rozhodně neudělá a ten smrad je hnusnej. Já bych v tomto případě volila odjezd ke svým rodičům a partner ať dojede: buď denně (30km je na půl hodiny - pořád jsi nenapsala, jestli máte nebo byste si mohli půjčit auto), nebo holt na víkendy… Nesmrdět a neudit dítě by pro mě bylo důležitější než aby muž měl denně doma někoho na sex.

Ale i kdybys tam šla, tak se nestresuj, neděláš nic zločinnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.2.17 11:55

@annous a nebo si dej věci k rodičům a tam jezdi jenom třeba na prodloužený víkendy, jako na návštěvu.. Nech si tam nějaké pleny, oblečení, nevím jeslti máte svě postýlky- cestovní a obyč. tak jednu z nich. a jenom přejíděj- jednou on, jednou ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.2.17 11:56

A tchýně a spol by dopustili, že by stále hulili, i když by jste tam byli? Snad mají rozum a chápou, že pro mimi to dobre není.. :think: :cert:..Hulí, když tam přijedete na návštěvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.2.17 11:59

No ono je rozdíl jeden kuřák a pak 4 nebo kolik psala, tchýně, švagrová atd.. fakt to bude síla..
Máma dřív kouřila i s jejím přítelem a když byl kluk jenom dva dny, tak jsme pak musela přeprat všechno oblečení- i co nenosily a fakt veřte, že to čpelo i přes igelitku, takže žádná hystgrie a hned umít vlasy..a bylo to třeba dva, tři dny

Příspěvek upraven 11.02.17 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
11.2.17 12:01
@annous píše:
Take to dost zvažuji že půjdu k rodičům, ale prostě nechtěla jsem tam nechat partnera…asi to ale budu muset udělat protoze po jakekoliv návštěvě musím vše co mela mala na sobe vyprat.jde o dva měsíce kdy bude nás domek absolutne neobyvatelny..

2m neni dlouhá doba ;) tak u rodičů to zvládnete. Tolik kuřáků v jednom bytě to musí být super :poblion: Dítě to bude vše dýchat, u všech lékařů se budeš stydět až tě řeknou že dítě smrdí kouřem :? Dítě bych nevzala do kuřáckého bytu ani na návštěvu natož aby v tom bylo několik týdnů :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.2.17 12:03

Nemáme auto a partner nechce k našim (to je na delší povídání)…začali jsme to řešit az ted protoze celou dobu to vypadalo že bychom mohli ke známému do bytu na ty dva měsíce bez nájmu jen za energie a vodu, plyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.2.17 12:07

Jenomže jak se tak stává tak se to zkomplikovalo..jeho nájemníci zůstávají v byte dal.. kouři i když přijdem jen my jsme ve vedlejším pokoji ( do kuchyně bych ji fakt netahla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
11.2.17 12:07
@annous píše:
Byt je 3+1 a protoze se dozvěděli ze Budem rekonstruovat tak nám tuto možnost nabídli…vím je to male ale dalo by se to zvládnout problém je to kouření..ale máte všechny pravdu že lepší bude byt zvlášť než toto…v podstatě se ted cítím blbe ze jsem nad Tim uvažovala..

Podle mě se cítit blbě nemusíš :) Hele já jsem nekuřák, chlap kuřák a také máme malé dítě :) Akorát teda chlap chodí dobrovolně na balkon :) Tak aspon neco :) Je pravdou, že na ulici se tomu taky nevyhnou ty děti (kolikrát hulí matky na pískovišti v létě..) Ale proč to zbytečně „podporovat“ ;) Hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
11.2.17 12:08

Dva měsíce se dá 30 km v pohodě dojíždět i veřejnou dopravou, manžel jezdí denně 25 km. I ta možnost, že se na dva měsíce odloučíte a bude vás pouze navštěvovat, by pro mě byla schůdnější než mačkat se v šesti lidech v jednom prohuleným bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová