Spoléhat se na chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.8.23 14:03
@Ahep píše:
To jako myslis vazne s tim pripadnym zase vracenim se k matce pod sukni?To snad jen v pripade dusevni nedostatecnosti, ale normalni svepravny dospely clovek, rodic k tomu, by se snad mel byt schopen postavit sam na vl.nohy a ne se furt spolehat na ostatni!!

A přesně to chci. Spoléhat se jen na sebe.

• Citovat
  • Upravit
5683
9.8.23 14:11
@Anonymní píše:
Vzdyt já chodím do práce. Ale představ si že moji máme je přes 50. Dělá na plný úvazek. Ja poloviční kvůli skolce.

Tak si predstav, svata prostoto, ze jde i pres 2 male deti skolkove pracovat i na plny uvazek, alespon na 6 hodin bys klidne mohla makat pri pouhem 1 decku, ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 14:13
@Ahep píše:
Tak si predstav, svata prostoto, ze jde i pres 2 male deti skolkove pracovat i na plny uvazek, alespon na 6 hodin bys klidne mohla makat pri pouhem 1 decku, ne :roll:

Jo? Tak mi tu práci najdi. Představ si že to prostě nejde, když je tady všechno na směny. A práci na 6 hodin tady fakt neseženu. Ale dík za zbytecny komentář. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3792
9.8.23 14:14
@Ahep píše:
To jako myslis vazne s tim pripadnym zase vracenim se k matce pod sukni?To snad jen v pripade dusevni nedostatecnosti, ale normalni svepravny dospely clovek, rodic k tomu, by se snad mel byt schopen postavit sam na vl.nohy a ne se furt spolehat na ostatni!!

Já to vidím naopak. Ke komu jinému, než pra/rodičům bych měla jít? :nevim: jsou nejbližší rodina. Jak moje, tak vnoučete. To je hlavní pointa rodiny, pomáhat si. Kdybych se nemohla spoléhat na jejich pomoc, dítě bych si nikdy nepořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 14:16
@Sisika9 píše:
Já to vidím naopak. Ke komu jinému, než pra/rodičům bych měla jít? :nevim: jsou nejbližší rodina. Jak moje, tak vnoučete. To je hlavní pointa rodiny, pomáhat si. Kdybych se nemohla spoléhat na jejich pomoc, dítě bych si nikdy nepořídila.

Jak jsem psala..nechci nikomu viset na krku. Myšlenka práce na 6h je roztomilá, ale fakt nereálná. Je to tu sama prodavačka, uklízečka, fabrika. Dělám směny v nemocnici, na zkrácený úvazek, tak abych se mohla střídat s mamou co dělá na plný.

• Citovat
  • Upravit
5683
9.8.23 14:16
@Sisika9 píše:

8o 8o 8o
nemam slov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
9.8.23 14:24
@Ahep píše:
8o 8o 8o
nemam slov

Jo, všimla jsem si, že emimino je v tomhle jiný vesmír. :nevim: každý se tady stěhuje stovky kilometrů (ok, v tomhle mam vyhodu, vsichni jsme v praze :mrgreen: ), dítě po škole má 3 měsíce, pak aby doma platilo pomalu víc, než komerční nájem, když má někdo prarodiče ( babičky, aby se staral děda, tady nepadne vlastně nikdy) kteří občas pohlidaji, má být vděčná 8o no síla :lol: edit: nebo poslední (dnešní) perla, platit prarodičům, že u nich prespava student, kvůli blízkosti školy :hug:
Edit2: nebo že partneři si mezi sebou mají platit „nájem“ minimálně do rodičáku atdatdatd :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
9.8.23 14:34
@Ahep píše:

Většinou s tím nemají problém chlapi, kterým dítě nezůstane. Když vidím, kolik ženy kolem mě vydělávají, tak si moc vyskakovat nemůžou. Je to o tom, kolik si je každý schopný vydělat a na jakého partnera narazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.8.23 14:39
@Sisika9 píše:
Jo, všimla jsem si, že emimino je v tomhle jiný vesmír. :nevim: každý se tady stěhuje stovky kilometrů (ok, v tomhle mam vyhodu, vsichni jsme v praze :mrgreen: ), dítě po škole má 3 měsíce, pak aby doma platilo pomalu víc, než komerční nájem, když má někdo prarodiče ( babičky, aby se staral děda, tady nepadne vlastně nikdy) kteří občas pohlidaji, má být vděčná 8o no síla :lol: edit: nebo poslední (dnešní) perla, platit prarodičům, že u nich prespava student, kvůli blízkosti školy :hug:
Edit2: nebo že partneři si mezi sebou mají platit „nájem“ minimálně do rodičáku atdatdatd :potlesk:

Ja ti nejak nerozumim, dost si protirecis…kdyby melo u me prespavat vnouce kvuli skole, tak mi to od rodicu prijde minimalne slusne, kdyz nabidnou fin satisfakci za jim spotrebovane energie alespon a dal uz bude jen na me a na me fin. situaci, jestli na to pristoupim anebo to vubec nebudu muset resit.
Me by v teto situaci vic nez samotne penize pomohlo mnohem vic, kdyz by rodice meho vnoucete rychle zaridili v pripade potreby sikovneho remeslnika, treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
9.8.23 14:44

Uvažuješ dobře. A to že jsi teď u mamky? Není na tom nic špatného. Dáváš ji nějaké peníze a vždyť jednou se když tak postaráš ty o ní.
Stát na vlastních nohách, je super pocit. Já na nich stojím děkuji za to každý den. I když jsme vše s bývalým manželem měli dohromady a fungovalo to skvěle. Taj v nynějším vztahu jedem kazdyz zvlášť. Na začátku jsem z toho byla nesvá, byl to nezvyk. Měla jsem pocit, že to nezvládnu. Zvládla. A fakt za to děkuji osudu. Tobě přeji, aby to dobře dopadlo, hlavně pro tebe a dítě. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 15:06
@alisekR píše:
Uvažuješ dobře. A to že jsi teď u mamky? Není na tom nic špatného. Dáváš ji nějaké peníze a vždyť jednou se když tak postaráš ty o ní.
Stát na vlastních nohách, je super pocit. Já na nich stojím děkuji za to každý den. I když jsme vše s bývalým manželem měli dohromady a fungovalo to skvěle. Taj v nynějším vztahu jedem kazdyz zvlášť. Na začátku jsem z toho byla nesvá, byl to nezvyk. Měla jsem pocit, že to nezvládnu. Zvládla. A fakt za to děkuji osudu. Tobě přeji, aby to dobře dopadlo, hlavně pro tebe a dítě. :srdce:

Mámě samozrejm prispivam. Ale ona sama chodi do prace a musí si odpočinout. Takže dělám zatím jen na částečný uvazek..Osamostatnit se samozřejmě chci, jen nevím jak to mam srozumitelně vysvětlit příteli, tak aby to pochopil.

• Citovat
  • Upravit
5683
9.8.23 15:26
@Anonymní píše:
Mámě samozrejm prispivam. Ale ona sama chodi do prace a musí si odpočinout. Takže dělám zatím jen na částečný uvazek..Osamostatnit se samozřejmě chci, jen nevím jak to mam srozumitelně vysvětlit příteli, tak aby to pochopil.
@Anonymní píše:

Evidentne to pochopit nechce, ma svoji pravdu; jeho problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
9.8.23 15:34
@Anonymní píše:
Ano stále, den co den. :D A pořád nechápe že na něm nebudu a nechci viset. A na to konto mi rekl ze si teda mysli ze to vypadá jako bych s ním do budoucna nepocitala. A on že to chce dělat pro nas :roll:

Jsi v právu. Pokud je to ten pravý, počká to října. To že a tebe tlačí a nebere ohledy na tvé argumenty, je špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
9.8.23 15:39
@Anonymní píše:
Ahoj snad mě tu neukamenujete. Předem říkám že se na to snažím jít rozumně. Po rozvodu bydlím s dítětem u mojí matky. Přispívam na bydlení. Ted jsem s dítětem doma, od října mám vyhlídku lepší práce s lepšími financemi. Ted si vlastní byt nemůžu dovolit. Mám přítele, vídáme se tedy malo kvůli tomu že nemám moc hlídání, a dite nechci seznamovat s nějakým strejdou, zatím. Tedy s tim mužem se znám od vidění a z doslechu už spoustu let. Jsme spolu zhruba rok. Jenze za ten rok se toho tolik udalo..Porad z něj byly nějaký nejistoty ohledně vztahu (je to trochu slozitejsi skrze ex). Nakonec prisel s tím že si uvědomil že chce s nami být. Chce abych se přestěhovala do nájmu, jenze ja na to nemam finance. Prý mi bude finančně pomáhat. A to je kámen úrazu. Nedokáže pochopit že já si nemůžu s dítětem dovolit aby me někdo financoval. Nemůže mi přece stát existence na cizích penězích. Kor jak mu mám verit, když mě několikrát poslal během půl roku do tmy. Dalších pul roku se opravdu snaží, a chce ten vztah posunout dál. Byt by byl jen na čas, než se tak nějak seznámí s dítětem a ex prekousne novou znamost. Jenze ja mam proste pocit že tudy cesta nevede. Že si život musím zařídit sama. Nemůžu se přeci spolehnout na ciziho člověka co mě už zklamal. Sice se ted snaží, ale cert nikdy neví že…Jdu na to správně?

:srdce: hurááá!! rozumná ženská!!
NE, nikdy se nespoléhej na cizí prachy! zvláště když neměl v minulosti problém tě zasklít, a ne jednou!! je dobře, že ses neunáhlila, nevěř cizím slibům, nic není starší, než včerejší noviny a sliby - některých - mužů.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
9.8.23 15:48
@Anonymní píše:
Ahoj snad mě tu neukamenujete. Předem říkám že se na to snažím jít rozumně. Po rozvodu bydlím s dítětem u mojí matky. Přispívam na bydlení. Ted jsem s dítětem doma, od října mám vyhlídku lepší práce s lepšími financemi. Ted si vlastní byt nemůžu dovolit. Mám přítele, vídáme se tedy malo kvůli tomu že nemám moc hlídání, a dite nechci seznamovat s nějakým strejdou, zatím. Tedy s tim mužem se znám od vidění a z doslechu už spoustu let. Jsme spolu zhruba rok. Jenze za ten rok se toho tolik udalo..Porad z něj byly nějaký nejistoty ohledně vztahu (je to trochu slozitejsi skrze ex). Nakonec prisel s tím že si uvědomil že chce s nami být. Chce abych se přestěhovala do nájmu, jenze ja na to nemam finance. Prý mi bude finančně pomáhat. A to je kámen úrazu. Nedokáže pochopit že já si nemůžu s dítětem dovolit aby me někdo financoval. Nemůže mi přece stát existence na cizích penězích. Kor jak mu mám verit, když mě několikrát poslal během půl roku do tmy. Dalších pul roku se opravdu snaží, a chce ten vztah posunout dál. Byt by byl jen na čas, než se tak nějak seznámí s dítětem a ex prekousne novou znamost. Jenze ja mam proste pocit že tudy cesta nevede. Že si život musím zařídit sama. Nemůžu se přeci spolehnout na ciziho člověka co mě už zklamal. Sice se ted snaží, ale cert nikdy neví že…Jdu na to správně?

Jasně, a ty máš být chudinka, která bude věřit, že to tak bude? Proč bys to měla proboha dělat? Je dobře, že to vidíš realisticky a nikam se nehrneš. Máš pravdu, život si musíš zařídit sama. A ano, jdeš na to správně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí