Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@jednoslunicko
Respektive ještě jinak. Setkat bysme se ještě dřív, časově. Ale jelikož vím že má tuhle zábavu, tak jsem si myslela ze by mohl odejít trochu dřív, aby to neřešil kvůli mě vubec
Já bych nastavila dost pevné hranice - a buď se vejde nebo ne.
@Anonymní píše:
@jednoslunicko @dalmatine
Tak ono těch věcí co mi u něj nesedí je víc.
Teď se vidíme dost málo. 1× za tyden. Rikam ze můžu zhruba v 18.30h, ale musím být tak do 20h doma, protože mama jde na noční. Jde s kamarádem na tenis (chodi s nim tak 2-3× tydne), a může nejdřív v 19.15,jak to bude stihat. Tak si rikam jestli to nemám zrušit. Když nemůže jednou vypadnout o pul hodiny dřív. Problém to není, hraje jich víc, je to spíš jen o kecani, drbání, pivu, sem tam si pinknout. apod.
Teda vy jste husty oba.
Ty mas cas jednou tydne na hodinu a pul, s ditetem ho seznamit nechces, casteji nemuzes, k nemu jit bydlet nechces.
On si jede taky tezce svoje.
Tak se domluvte, ze si kazdou stredu v osm zakukate, ale nerikejte tomu vztah
.
@Lucie_Sx píše:
Teda vy jste husty oba.Ty mas cas jednou tydne na hodinu a pul, s ditetem ho seznamit nechces, casteji nemuzes, k nemu jit bydlet nechces.
On si jede taky tezce svoje.
Tak se domluvte, ze si kazdou stredu v osm zakukate, ale nerikejte tomu vztah.
Já nemám čas jednou za týden. To on si žije svůj pestrej život. Představ si že mám čas kazdej den.
@Lucie_Sx Mela bys být mjn zapskla vůči mě. Já ten vztah chtela posouvat. Ale nebudu ho seznamovat s mým dítětem, když má na mě čas jednou za tejden pul hodiny. A milionkrát něco slíbí a nic. Fakt nebudu motat diteti hlavu nějakým strejdou.
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx Mela bys být mjn zapskla vůči mě. Já ten vztah chtela posouvat. Ale nebudu ho seznamovat s mým dítětem, když má na mě čas jednou za tejden pul hodiny. A milionkrát něco slíbí a nic. Fakt nebudu motat diteti hlavu nějakým strejdou.
Pises, ze „muzu 18:30-20“, „mam dite, tak nemam cas casto“ a „vidime se jednou tydne“
.
Jestli to 1* tydne vzejde od nej a slibuje a nedodrzi, tak zadny vztah nemate, ma te jen na sex a divim se, ze vubec vznasis nejaky dotaz.
@Anonymní píše: …Mám přítele, vídáme se tedy malo kvůli tomu že nemám moc hlídání, a dite nechci seznamovat s nějakým strejdou, zatím..
Nebo se vidate malo od zacatku kvuli tomuhle a on uz si te posunul do te kategorie „jenom sex“.
@Lucie_Sx píše:
Pises, ze „muzu 18:30-20“, „mam dite, tak nemam cas casto“ a „vidime se jednou tydne“.Jestli to 1* tydne vzejde od nej a slibuje a nedodrzi, tak zadny vztah nemate, ma te jen na sex a divim se, ze vubec vznasis nejaky dotaz.
Tak po každé ten sex není. Někdy se vidíme častěji, teď poslední dobou méně. A je to kvůli jeho zabavam, a kvůli mému hlídání. Co mam dite ze skolky doma, je to náročnější se vidět. Nemusím vyloženě 18.30.. ale ja mu to tak navrhla, protože má tu svoji zábavu. Naivně jsem si myslela ze ji ukonci dřív. Junák já mohla klidně v 16h, ale to ještě pracuje, pak má ten tenis.
*nerušil, pardon mobil si píše co chce