Sraz protivných eMamin :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5455
12.8.13 15:23

Zabalíme si předem tašku jako do porodnice, ať jsme připravené? Tady je popis, co si můžeme s sebou vzít:

1. Při přijetí do věznice se u odsouzeného provede osobní prohlídka, a to osobou stejného pohlaví; též se provedou potřebná hygienická a protiepidemická opatření.

(2) Odsouzený si může u sebe ponechat písemnosti související s trestním řízením, které bylo nebo je proti němu vedeno, a další úřední písemnosti; v množství přiměřeném možnostem jejich uložení v poskytnuté skříňce fotografie, dopisy, právní předpisy, vlastní knihy, časopisy a noviny. Odsouzený může mít u sebe též kapesní nebo náramkové hodinky, psací potřeby, věci potřebné k vedení běžné korespondence, ruční mlýnek na kávu, elektrický holicí strojek, hrneček na nápoje a základní hygienické potřeby.
(3) Vlastní přenosný radiopřijímač napájený z vlastního zdroje, pro který je v přijímači prostor a je jeho součástí, se odsouzenému umožní používat po provedení kontroly technických parametrů ke zjištění, zda nebylo instalováno nežádoucí zařízení. Provedení kontroly zajistí na náklady odsouzeného správa věznice. V případě porušení pečeti dokumentující neporušenost radiopřijímače nesmí odsouzený radiopřijímač užívat, dokud na své náklady neumožní věznici zajistit kontrolu.
(4) O ponechání jiných věcí rozhoduje ředitel věznice nebo jím pověřený zaměstnanec Vězeňské služby. Ostatní věci, včetně peněz a cenností, které má odsouzený u sebe, mu správa věznice na jeho žádost uloží. Doklady osobní totožnosti odsouzeného přebírá věznice do úschovy vždy. Není-li uložení některých věcí zejména vzhledem k jejich povaze nebo množství možné, správa věznice na náklady odsouzeného zabezpečí jejich odeslání osobě, kterou odsouzený určí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.8.13 15:23
@Snoopy87 píše:
Myslíte že spešl pro emimino daj místo čísel na cely názvy témat o kterejch se tam zrovna diskutuje?? Přeci jen ať se tam cítíme jako zde :D :D
:think: takový škatula hejbejte se? :mrgreen: by měli udělat velkou hernu a pozvat hodně milých chův co se mezi tím budou starat o naše děti :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
374
12.8.13 15:25
@Timinka píše: :think: takový škatula hejbejte se? :mrgreen: by měli udělat velkou hernu a pozvat hodně milých chův co se mezi tím budou starat o naše děti :mrgreen:

Už se zase řehtám jako cvok místo domácích prací. Asi si budu muset někoho najmout, to všechno nestíhám :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
12.8.13 15:27

Tedy chlap dělá z domu a už se tu chláme semnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
12.8.13 15:31

Super já to mám kousek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
12.8.13 15:31
@Timinka píše: :think: takový škatula hejbejte se? :mrgreen: by měli udělat velkou hernu a pozvat hodně milých chův co se mezi tím budou starat o naše děti :mrgreen:

to by chtělo jim dát vědět dopředu aby se na to dokonale připravily, takový tóčo tam určitě ještě neměly :lol:

@Devany píše:
Už se zase řehtám jako cvok místo domácích prací. Asi si budu muset někoho najmout, to všechno nestíhám :twisted:

najmout a rovnou zaškolit než si pro tebe přijdou jo?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.8.13 15:35
@Snoopy87 píše:
najmout a rovnou zaškolit než si pro tebe přijdou jo?? :lol:

No jo, vždyť čekám návštěvu :zed:.Tak já jdu hledat, aby mi pak posílala dobrý buchty a uměla se řádně postarat i o manžela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
12.8.13 15:36

Holky vy se smějete, ale už to asi začlo, ale nejspíš na té druhé straně :think: :mrgreen:
právě jsem se dočetla. že zakuklenci se samopaly na zahradě právníka - vyřizování účtů 8o :mrgreen: :mrgreen: se to nějak zvrtlo ne :jazyk:
 http://www.blesk.cz/…ni-uctu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
12.8.13 15:36
@Devany píše:
No jo, vždyť čekám návštěvu :zed:.Tak já jdu hledat, aby mi pak posílala dobrý buchty a uměla se řádně postarat i o manžela :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.8.13 15:37
@radka101 píše:
Holky vy se smějete, ale už to asi začlo, ale nejspíš na té druhé straně :think: :mrgreen:
právě jsem se dočetla. že zakuklenci se samopaly na zahradě právníka - vyřizování účtů 8o :mrgreen: :mrgreen: se to nějak zvrtlo ne :jazyk:
http://www.blesk.cz/…ni-uctu.html
:oops: dobře přiznávám. Byla jsem rychlejší než PRÁVO
  • Citovat
  • Upravit
8428
12.8.13 15:38
@Timinka píše: :oops: dobře přiznávám. Byla jsem rychlejší než PRÁVO
:pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.8.13 15:38

@Sasanka30 nesměj se. Když už mě zavřou, tak ať chudák nestrádá, ještě by se pak chtěl rozvést :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
12.8.13 15:39

i ty brute :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
12.8.13 15:39
Já si to myslela, že v tom máš prsty :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.8.13 15:40

Dneska asi královna nebude fotit stav svého domečku. Ta musela rozdupat i počítač :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová