Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bunny puella píše:![]()
![]()
teda. dočetla jsem předchozí diskuzi a i tuhle a fakt se skvěle bavím.
![]()
![]()
a víš, že je to trestný? že svět musí být pouze strohý a solidní, veškerá sranda bude po zásluze potrestána? ![]()
@neumisa píše:
a víš, že je to trestný? že svět musí být pouze strohý a solidní, veškerá sranda bude po zásluze potrestána?
to tě prsty, se usmažím v pekle, protože můj dosavadní život je plný srandy a černýho humoru.
![]()
Ale odteď jen vážně a s kamennou tváří.
@Bunny puella píše:
to tě prsty, se usmažím v pekle, protože můj dosavadní život je plný srandy a černýho humoru.![]()
Ale odteď jen vážně a s kamennou tváří.
A nejhorší je, že jsme svoji neseriozností určitě nakazily i děti
Co teď bude s naší budoucností?
To teda bude průšvih až místo vážné diskuze nad plenou o h. vně si budou dělat vtípky ![]()
Ženy to bude proces století, kam se na nás hrabe právě probíhající soud s Ráthem a jeho kumpánama
Tv Nova nebude mluvit o ničem jiným
![]()
@Snoopy87 píše: Ženy to bude proces století, kam se na nás hrabe právě probíhající soud s Ráthem a jeho kumpánamaTv Nova nebude mluvit o ničem jiným
![]()
jenom citace z emimina s našimi trestnými příspěvky budou trvat týdny ![]()
A pak se o tom bude ještě dlouho potom mluvit až si osazenstvo z kakýka bude postupně stěžovat jak má z náší kyberšikany doživotní trauma
![]()
@Timinka píše:
jenom citace z emimina s našimi trestnými příspěvky budou trvat týdny
jedno oko nezustane suché až budou citovat jak jsme boly necitelné a ošklivé
![]()
A ty titulky v Blesku : Ošklivé eMatky se snažily zničit sluníčkové dokonalé iKobylky
@Verluka píše:
A pak se o tom bude ještě dlouho potom mluvit až si osazenstvo z kakýka bude postupně stěžovat jak má z náší kyberšikany doživotní trauma![]()
@Snoopy87 píše: Ženy to bude proces století, kam se na nás hrabe právě probíhající soud s Ráthem a jeho kumpánamaTv Nova nebude mluvit o ničem jiným
![]()
Hlavne bude vykonstruovany podobne jako procesy v 50. letech. Chudak moje maminka, kdyby byvala tusila, ze vyrostu pro kriminal, urcite presvedci tatu, aby me vycakal na zed.
@Verluka píše:
A ty titulky v Blesku : Ošklivé eMatky se snažily zničit sluníčkové dokonalé iKobylky
EMATKY ODMÍTLY DISCIPLÍNU
MKmatky v rukou psychologa vinou ematek
Borhyová bude se zdrceným výrazem hlásat: Za oběť hrůzného trestného činu si prozatím neznámé matky, hlásící se ke komunitě zvané emimimo, vybraly nejdokonalejší z bio eko imatek. Čin je o to hrůznější že dokonalá imatka patřila k mírumilovné skupině MK. Následující reportáž není vhodná pro slabší osoby a děti…
![]()
@Snoopy87 píše:
Borhyová bude se zdrceným výrazem hlásat: Za oběť hrůzného trestného činu si prozatím neznámé matky, hlásící se ke komunitě zvané emimimo, vybraly nejdokonalejší z bio eko imatek. Čin je o to hrůznější že dokonalá imatka patřila k mírumilovné skupině MK. Následující reportáž není vhodná pro slabší osoby a děti…![]()
@Devany píše:
@Sasanka30 nesměj se. Když už mě zavřou, tak ať chudák nestrádá, ještě by se pak chtěl rozvést
no to je jasný, nějakou bez ty sv. ně pomerančový
![]()