Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zabalíme si předem tašku jako do porodnice, ať jsme připravené? Tady je popis, co si můžeme s sebou vzít:
(2) Odsouzený si může u sebe ponechat písemnosti související s trestním řízením, které bylo nebo je proti němu vedeno, a další úřední písemnosti; v množství přiměřeném možnostem jejich uložení v poskytnuté skříňce fotografie, dopisy, právní předpisy, vlastní knihy, časopisy a noviny. Odsouzený může mít u sebe též kapesní nebo náramkové hodinky, psací potřeby, věci potřebné k vedení běžné korespondence, ruční mlýnek na kávu, elektrický holicí strojek, hrneček na nápoje a základní hygienické potřeby.
(3) Vlastní přenosný radiopřijímač napájený z vlastního zdroje, pro který je v přijímači prostor a je jeho součástí, se odsouzenému umožní používat po provedení kontroly technických parametrů ke zjištění, zda nebylo instalováno nežádoucí zařízení. Provedení kontroly zajistí na náklady odsouzeného správa věznice. V případě porušení pečeti dokumentující neporušenost radiopřijímače nesmí odsouzený radiopřijímač užívat, dokud na své náklady neumožní věznici zajistit kontrolu.
(4) O ponechání jiných věcí rozhoduje ředitel věznice nebo jím pověřený zaměstnanec Vězeňské služby. Ostatní věci, včetně peněz a cenností, které má odsouzený u sebe, mu správa věznice na jeho žádost uloží. Doklady osobní totožnosti odsouzeného přebírá věznice do úschovy vždy. Není-li uložení některých věcí zejména vzhledem k jejich povaze nebo množství možné, správa věznice na náklady odsouzeného zabezpečí jejich odeslání osobě, kterou odsouzený určí.
@Snoopy87 píše:
Myslíte že spešl pro emimino daj místo čísel na cely názvy témat o kterejch se tam zrovna diskutuje?? Přeci jen ať se tam cítíme jako zde![]()
@Timinka píše:takový škatula hejbejte se?
by měli udělat velkou hernu a pozvat hodně milých chův co se mezi tím budou starat o naše děti
Už se zase řehtám jako cvok místo domácích prací. Asi si budu muset někoho najmout, to všechno nestíhám ![]()
@Timinka píše:takový škatula hejbejte se?
by měli udělat velkou hernu a pozvat hodně milých chův co se mezi tím budou starat o naše děti
to by chtělo jim dát vědět dopředu aby se na to dokonale připravily, takový tóčo tam určitě ještě neměly ![]()
@Devany píše:
Už se zase řehtám jako cvok místo domácích prací. Asi si budu muset někoho najmout, to všechno nestíhám
najmout a rovnou zaškolit než si pro tebe přijdou jo?? ![]()
@Snoopy87 píše:
najmout a rovnou zaškolit než si pro tebe přijdou jo??
No jo, vždyť čekám návštěvu
.Tak já jdu hledat, aby mi pak posílala dobrý buchty a uměla se řádně postarat i o manžela ![]()
Holky vy se smějete, ale už to asi začlo, ale nejspíš na té druhé straně
![]()
právě jsem se dočetla. že zakuklenci se samopaly na zahradě právníka - vyřizování účtů
se to nějak zvrtlo ne ![]()
http://www.blesk.cz/…ni-uctu.html
@Devany píše:
No jo, vždyť čekám návštěvu.Tak já jdu hledat, aby mi pak posílala dobrý buchty a uměla se řádně postarat i o manžela
@radka101 píše:
Holky vy se smějete, ale už to asi začlo, ale nejspíš na té druhé straně![]()
právě jsem se dočetla. že zakuklenci se samopaly na zahradě právníka - vyřizování účtů![]()
![]()
se to nějak zvrtlo ne
http://www.blesk.cz/…ni-uctu.html
@Sasanka30 nesměj se. Když už mě zavřou, tak ať chudák nestrádá, ještě by se pak chtěl rozvést ![]()
@Timinka píše:dobře přiznávám. Byla jsem rychlejší než PRÁVO
i ty brute
![]()
Dneska asi královna nebude fotit stav svého domečku. Ta musela rozdupat i počítač ![]()