Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jedete organizovaně přes cestovku? Máte mezipřistání v Dubaji? Vezmi dolary na zlato
Jinak je to pohoda, neboj.
No tak to je super nápad, ty dárky jsi brala z domu nebo kupovala tam? Už jsme to vzali tak nic nenadělám, pak jsem koukala na net a našla jsem tam i čechy kteří nabízejí ubytko za pár korun.. Myslím že to tak bude lepší, protože jsme telata ![]()
@terinka4444 píše:
Ty jo, já nevím, my byli klasika, oni tam vesměs všude domorodci nabízejí výlety, a stojí to za to národní park Yala, Candy, sloní farma, tam je toho k vidění, nebrala bych to přes cestovku, spoustu místních to nabízí za polovinu. Vezmi s sebou dárky, tužky, papry, pastelky, propisky, pokud vyjedete z hotelu, rozdáte toho velké množství, my takhle rozdali komplet celé kapesné, ve vnitrozemí je to fakt bída s nouzí, ale příroda je nádherná, čajové plantáže, tam jsme nakoupili čaje na rok dopředu.
Kdyby někdo sháněl výlety a safari v Keni, napište mi, mám tam místního průvodce, spolehlivého, mluví česky, má české stránky a má nejlepší ceny. Jinak mám dobrý prověřený kontakt i na levné ubytování na La Digue na Seychellách, levnější než Špindl na noc. Pište klidně do vzkazníku. Naopak uvítám info o průvodcích či cestovkách na Srí Lance. A možná by to stálo i za samostatné téma ![]()
More tam je fajn, ale kvuli tomu bych tam teda nejela. Ikdyz v nem obcas plavou zelvy.
Mnohem krasnejsi jsou hory a cajove plantaze, to je ta dechberouci cast Sri Lanky.
Jinak listopad mi přijde celkem o hubu s počasím. Do které části cestujete?
@Lolllo píše:
More tam je fajn, ale kvuli tomu bych tam teda nejela. Ikdyz v nem obcas plavou zelvy.Mnohem krasnejsi jsou hory a cajove plantaze, to je ta dechberouci cast Sri Lanky.
Jedete s německou CK?
@Burj Chalifa píše:
Jedete s německou CK?
Ja uz nikam nejedu, mam doma kojence.
Byla jsem tam dva roky zpatky bez CK, jen s batohem a Lonely Planet. ![]()
@Lolllo Noční výstup na Adam´s peak je neopakovatelný zážitek ![]()
@mag píše:
@Lolllo Noční výstup na Adam´s peak je neopakovatelný zážitek
To jsme bohuzel nedali, byli jsme tam prave mimo sezonu v obdobi destu a bylo by to o usta.
Priste! ![]()
No jo holky, já bych taky ráda jela s batohem ale anglinu se teprve učím, tak bych asi měla problém
@vervik A kam přesně jedete?
@Lolllo Nám se povedlo úžasný počasí a východ slunce a odraz hory byl neopakovatelný zážitek. Stejně tak pobyt v Nuwara Elyia.