Srí lanka prosím o radu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
14.10.13 21:16

Jedete organizovaně přes cestovku? Máte mezipřistání v Dubaji? Vezmi dolary na zlato :mrgreen: Jinak je to pohoda, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634

No tak to je super nápad, ty dárky jsi brala z domu nebo kupovala tam? Už jsme to vzali tak nic nenadělám, pak jsem koukala na net a našla jsem tam i čechy kteří nabízejí ubytko za pár korun.. Myslím že to tak bude lepší, protože jsme telata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@terinka4444 píše:
Ty jo, já nevím, my byli klasika, oni tam vesměs všude domorodci nabízejí výlety, a stojí to za to národní park Yala, Candy, sloní farma, tam je toho k vidění, nebrala bych to přes cestovku, spoustu místních to nabízí za polovinu. Vezmi s sebou dárky, tužky, papry, pastelky, propisky, pokud vyjedete z hotelu, rozdáte toho velké množství, my takhle rozdali komplet celé kapesné, ve vnitrozemí je to fakt bída s nouzí, ale příroda je nádherná, čajové plantáže, tam jsme nakoupili čaje na rok dopředu.

Kdyby někdo sháněl výlety a safari v Keni, napište mi, mám tam místního průvodce, spolehlivého, mluví česky, má české stránky a má nejlepší ceny. Jinak mám dobrý prověřený kontakt i na levné ubytování na La Digue na Seychellách, levnější než Špindl na noc. Pište klidně do vzkazníku. Naopak uvítám info o průvodcích či cestovkách na Srí Lance. A možná by to stálo i za samostatné téma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854

More tam je fajn, ale kvuli tomu bych tam teda nejela. Ikdyz v nem obcas plavou zelvy. :-) Mnohem krasnejsi jsou hory a cajove plantaze, to je ta dechberouci cast Sri Lanky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
14.10.13 21:17

Jinak listopad mi přijde celkem o hubu s počasím. Do které části cestujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.10.13 21:17
@Lolllo píše:
More tam je fajn, ale kvuli tomu bych tam teda nejela. Ikdyz v nem obcas plavou zelvy. :-) Mnohem krasnejsi jsou hory a cajove plantaze, to je ta dechberouci cast Sri Lanky.

Jedete s německou CK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
14.10.13 21:18

@terinka4444 Mělo být v Dubaji ale nakonec je v Istambulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 21:19
@Burj Chalifa píše:
Jedete s německou CK?

Ja uz nikam nejedu, mam doma kojence. :mrgreen: Byla jsem tam dva roky zpatky bez CK, jen s batohem a Lonely Planet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
14.10.13 21:19

@Lolllo Noční výstup na Adam´s peak je neopakovatelný zážitek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
14.10.13 21:20

@Burj Chalifa dobrý nápad, hlavně pro někoho jako jsem já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
14.10.13 21:21

Jedeme přes Inviu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 21:22
@mag píše:
@Lolllo Noční výstup na Adam´s peak je neopakovatelný zážitek :)

To jsme bohuzel nedali, byli jsme tam prave mimo sezonu v obdobi destu a bylo by to o usta. :( Priste! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
14.10.13 21:24

No jo holky, já bych taky ráda jela s batohem ale anglinu se teprve učím, tak bych asi měla problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 21:25

@vervik

A kam presne jedete? Unawatuna nebo Arugam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
14.10.13 21:25

@vervik A kam přesně jedete?
@Lolllo Nám se povedlo úžasný počasí a východ slunce a odraz hory byl neopakovatelný zážitek. Stejně tak pobyt v Nuwara Elyia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová