Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tužky jsme vezli odsud, půl kufru tužek
ale udělalo to radosti hodně. Musím říct, my byliv Galé, a oceán nic moc, já nevím, pro surfaře bezva, na plavání a koupání to bylo makačka, ty proudy tedy táhnou
Ale vnitrozemí, to je prostě dechberoucí, opice tam žerou mango z rukou, krmili jsme sloní mládě z flašky, takové pro nás nevšední zážitky
bída děsná a pastelky s blokama a propisky se sešitama dělaly dětem velkou radost.
@mag píše:
@vervik A kam přesně jedete?
@Lolllo Nám se povedlo úžasný počasí a východ slunce a odraz hory byl neopakovatelný zážitek. Stejně tak pobyt v Nuwara Elyia.
Nuwara uzasna! A jeste horska vesnicka Ella a cajove plantaze kolem. Hned bych letela.
Holky děkuji, teď se těším ještě víc
Jsem slona viděla prozatím jen v ZOO
@Lolllo Jo, já taky, bohužel jsme nestihli Sigiryi, tak snad příště ![]()
A sice je to pro turisty, ale sloní sirotčinec je super zážitek, šimrat ty slůňata na chobotech dávat jim pít z flašky, to byla paráda.
Ale k opicím´jsme se teda moc nepřibližovali, měla jsem docela nahnáno ze vztekliny.
@vervik píše:
Holky děkuji, teď se těším ještě vícJsem slona viděla prozatím jen v ZOO
Ale to budete muset cestovat!
Tak zkuste zajet aspon do Kandy, tam jsou kolem sloní útulky, to byste mohli zvladnout.. tam vedou i slušné cesty. ![]()
A z léku jsme si brali klasicky něco na horečku, na průjem, antibiotika, ale stejně mi to bylo prd platný, lehla jsem na Štědrý den s virózou, měla jsem horečku, zvracela jsem a měla strašný průjem (současně…). Brala jsem naše léky, jejich léky, ale stejně jsem se prostě musela tři dny vyležet.
@mag píše:
@Lolllo Jo, já taky, bohužel jsme nestihli Sigiryi, tak snad příště![]()
A sice je to pro turisty, ale sloní sirotčinec je super zážitek, šimrat ty slůňata na chobotech dávat jim pít z flašky, to byla paráda.
Ale k opicím´jsme se teda moc nepřibližovali, měla jsem docela nahnáno ze vztekliny.
já jsem se k nim taky nepřibližovala, ony se přibližovaly ke mně a sebraly mi mango ![]()
Příspěvek upraven 14.10.13 v 21:40
@terinka4444
Oblíbená kratochvíle mého otce je jim balit do papírků od bonbónu kamení
Pořád ho to baví.
No a pak všudypřítomní hadi, šváby a varani
No nic, tak třeba za deset let zase takhle daleko vyrazíme.
Jo a vodopády.
@mag píše:
@terinka4444Oblíbená kratochvíle mého otce je jim balit do papírků od bonbónu kamení
Pořád ho to baví.
teda, ten je ale
já jimkupovala mango, domorodci radost, opice radost, my radost, to bylo radosti pohromadě
ale byly fakt vydrzlé ![]()
@mag píše:
No a pak všudypřítomní hadi, šváby a varaniNo nic, tak třeba za deset let zase takhle daleko vyrazíme.Jo a vodopády.
Vidim to podobne.
Ale musim rict, ze jsem byla i v jinych asijskych zemich a Sri Lanka me uchvatila nejvic.
No z těch hadů mám šílené bobky
já si připadám jak ten doktor od jezera hrochů
Jedeme tři kamarádky v lednu na Srí Lanku. Měl s námi letět kamarád, který nám sliboval ubytování a všechno, jezdí tam dlouho a teď se na nás vykašlal. Měli jsem bydlet někde v soukromí za velmi slušnou cenu. Nemáte nějaké info, kde, co a jak? Letenky máme, ale jinak nic. Začínáme pátrat. Bohužel jsme spoléhali na nespolehlivého. Dík