Srí lanka prosím o radu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
14.10.13 21:25

Tužky jsme vezli odsud, půl kufru tužek :mrgreen: ale udělalo to radosti hodně. Musím říct, my byliv Galé, a oceán nic moc, já nevím, pro surfaře bezva, na plavání a koupání to bylo makačka, ty proudy tedy táhnou :mrgreen: Ale vnitrozemí, to je prostě dechberoucí, opice tam žerou mango z rukou, krmili jsme sloní mládě z flašky, takové pro nás nevšední zážitky :mrgreen: bída děsná a pastelky s blokama a propisky se sešitama dělaly dětem velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
14.10.13 21:26

Tam je napsané jen Marawila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 21:28
@mag píše:
@vervik A kam přesně jedete?
@Lolllo Nám se povedlo úžasný počasí a východ slunce a odraz hory byl neopakovatelný zážitek. Stejně tak pobyt v Nuwara Elyia.

Nuwara uzasna! A jeste horska vesnicka Ella a cajove plantaze kolem. Hned bych letela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
14.10.13 21:29

Holky děkuji, teď se těším ještě víc :) Jsem slona viděla prozatím jen v ZOO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
14.10.13 21:30

@Lolllo Jo, já taky, bohužel jsme nestihli Sigiryi, tak snad příště :)

A sice je to pro turisty, ale sloní sirotčinec je super zážitek, šimrat ty slůňata na chobotech dávat jim pít z flašky, to byla paráda.

Ale k opicím´jsme se teda moc nepřibližovali, měla jsem docela nahnáno ze vztekliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 21:32
@vervik píše:
Holky děkuji, teď se těším ještě víc :) Jsem slona viděla prozatím jen v ZOO

Ale to budete muset cestovat! :mrgreen: Tak zkuste zajet aspon do Kandy, tam jsou kolem sloní útulky, to byste mohli zvladnout.. tam vedou i slušné cesty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
14.10.13 21:34

A z léku jsme si brali klasicky něco na horečku, na průjem, antibiotika, ale stejně mi to bylo prd platný, lehla jsem na Štědrý den s virózou, měla jsem horečku, zvracela jsem a měla strašný průjem (současně…). Brala jsem naše léky, jejich léky, ale stejně jsem se prostě musela tři dny vyležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.10.13 21:37
@mag píše:
@Lolllo Jo, já taky, bohužel jsme nestihli Sigiryi, tak snad příště :)

A sice je to pro turisty, ale sloní sirotčinec je super zážitek, šimrat ty slůňata na chobotech dávat jim pít z flašky, to byla paráda.

Ale k opicím´jsme se teda moc nepřibližovali, měla jsem docela nahnáno ze vztekliny.

já jsem se k nim taky nepřibližovala, ony se přibližovaly ke mně a sebraly mi mango :mrgreen:

Příspěvek upraven 14.10.13 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
14.10.13 21:39

@terinka4444 :) Oblíbená kratochvíle mého otce je jim balit do papírků od bonbónu kamení :D Pořád ho to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 21:40

Joo na prujem bych si vzala neco urcite.. a silneho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
14.10.13 21:41

No a pak všudypřítomní hadi, šváby a varani :) No nic, tak třeba za deset let zase takhle daleko vyrazíme.

Jo a vodopády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.10.13 21:44
@mag píše:
@terinka4444 :) Oblíbená kratochvíle mého otce je jim balit do papírků od bonbónu kamení :D Pořád ho to baví.

teda, ten je ale :cert: :mrgreen: :mrgreen: já jimkupovala mango, domorodci radost, opice radost, my radost, to bylo radosti pohromadě :mrgreen: ale byly fakt vydrzlé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 21:47
@mag píše:
No a pak všudypřítomní hadi, šváby a varani :) No nic, tak třeba za deset let zase takhle daleko vyrazíme.Jo a vodopády.

Vidim to podobne. :mrgreen: Ale musim rict, ze jsem byla i v jinych asijskych zemich a Sri Lanka me uchvatila nejvic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
14.10.13 21:47

No z těch hadů mám šílené bobky :) já si připadám jak ten doktor od jezera hrochů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.11.13 18:07

Ubytování

Jedeme tři kamarádky v lednu na Srí Lanku. Měl s námi letět kamarád, který nám sliboval ubytování a všechno, jezdí tam dlouho a teď se na nás vykašlal. Měli jsem bydlet někde v soukromí za velmi slušnou cenu. Nemáte nějaké info, kde, co a jak? Letenky máme, ale jinak nic. Začínáme pátrat. Bohužel jsme spoléhali na nespolehlivého. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová