Srí lanka prosím o radu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
26.11.13 18:15

Poptej se na www.orbion.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
26.11.13 18:40

Kam konkrétně na Srí Lanku? Resp. co od toho očekáváte? Obecně bych doporučil bydlet u nějaké rodiny či někoho tamnějšího
http://www..com/
https://www.
/geolocations/sri-lanka

Na Couchsurfingu se vám určitě ozvou, když jste tři holky a z Evropy k tomu. Budhisti jsou vcajku. Rozhodně se toho nebojte.

• Citovat
  • Upravit
mlαdy milenec
26.11.13 22:33

. @admin - máš zase krámy nebo co? Jistě, komerční podtext u Couchsurfingu, který je založen na pohostinnosti domorodců. Reklama o nic více než jinde. Hoď se do klidu.

• Citovat
  • Upravit
1854
26.11.13 22:36

@Mezule

Tam je vsude ubytovani za velmi slusnou cenu. :mrgreen: Vubec bych se toho nebala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
27.11.13 07:50

Já teď na srilance jsem, jsem sice normalne v hotelu ale muzu ti poslat cislo na chlapika co nam tady zatim vsechno zaridil.. je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
27.11.13 11:19

. @vervik Kolik platíte za noc či za pobyt (kolik nocí?).

Imho všude na světě je nejlepší řešit ubytování až na místě. Je to zajímavější zážitkově i cenově. Osobně miluju takovej ten pres, když nemám nikde nic domluvenýho a mám pár hodin na to, abych něco našel. Hotely jsou nuda, to už raději hostely, kde člověk může kecat s podobnejma cestovatelama, kteří se nebrání žádným expedicím. Domorodec je ale domorodec.

Ale jestli je pro někoho vrchol blaha se nadlábnout u švédskýho stolu a vyvalit se u bazénu, tak pak ten hotel. To zase jo.

• Citovat
  • Upravit
634
27.11.13 18:00

My jsme preplatili ale jsou tady cesi za 28tis za n15dnu. ja si myslim ze na cestovani na vlastni pest, musi mit clovek povahu.. ja na to proste nemam a mit nebudu, na vlastni pest pojedu max po evrope. Nikomu nenutim cestovku, pani jsem nabidla cislo na mistniho ktery by ji urcite rad poradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
27.11.13 20:11

Já to nemyslel zle, i když to tak asi vyznělo. Sorry. Mně jenom příjde škoda navštívit poměrně vzdálené a exotické destinace (obecně jakékoliv místo) a fakticky nepoznat, jaký je skutečný život domorodců. Jinak - těch 28k je vč. letenek, ne?

Chápu však, že většina lidí má strach opravdu cestovat. Domnívám se, že si lidé třeba nejvíce cení těch zážitků, kdy se něco nepovedlo, a přesto to nějak ve zdraví přežili. Třeba mě víc těší vzpomínka, jak jsem zajel do Harlemu na Manhattanu a už po vystoupení z metra se mně v podzemí nabízela nějaká šlápota, přičemž po taktním odmítnutí (bohužel jsem s sebou tahal kufry, jinak bych samo sebou černou mambu neodmítl 8) ) ke mně přiskočila obrovská gorila, co to jako mám v těch kufrech a jestli nechci s němi pomoci NEŽ nad tím, jak jsem se ládoval a chlastal v hummerové limuzíně při nudné jízdě okolo Brna, co jsem jednou vyhrál. Jakoby pocit slasti ze strasti byl silnější než samotná slast nebo tak nějak. To už jsem ale, hádám, zase někde jinde.

• Citovat
  • Upravit
634
29.11.13 21:08

Já si teda ráda takové zážitku poslechnu :) ale z moji znalostí jazyku bych byla v…no někde :D a na srilance jsem měla strašnou spoustu nápadníku, nevím jak by to dopadlo kdybych nebyla z nějákým místním ťukťukářem a manželem.. A hlavně po tvém komentu, který jsem četla jestě na srílance, jsem nad tím docela zauvažovala a musím říct, že kdybych přijela na vlastní pěst, tak bych to nedala, už půl denní výlet jsem byla na českých tatrankách a banánu.. Asi se o sebe moc bojím :) mám ráda vše nové ale pouze v evropě, pro tebe možná budu rozmazlená ale přežiju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
29.11.13 21:10

Jo a pokud máš sepsané zážitky z cest, tak něco pošli. Ráda se přiučím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
29.11.13 23:48

Pár zážitků bych vyštrachal, ale nechci riskovat, že mě tu někdo pozná. Sorry. Už takhle jsem na emiminu napsal o sobě více než je zdrávo.

Jíst český tatranky na dovolené na Srí Lance… mně to nepříjde jako rozmazlenost, ale spíše jako hodně velkej strach něco poznat, což je prostě škoda - ale má to tak většina lidí, bohužel pro ně je to v životě strašně omezuje.
Kdyby sis v nějakým lokálním zaplivaným kšeftě dala rýži s kari před českou tatranku (a klidně se z toho podělala), nebyla by to lepší vzpomínka? Tak nějak se dívám na svět já.

• Citovat
  • Upravit
634
30.11.13 20:43

No prostě nedala :) Jako kdybych věděla že prosedím na záchodě den a nic z toho nebude, tak ještě možná :) Však na hotelu pro rozmazlence, taky vaří místní jídla :) a to jako fakt :) Když mi i místní doporučil, ať nikde nic nejím, tak na tom asi něco bude. Jo a k těm zážitkům, já tě jistě nepoznám a kdybys něco vyštrachal tak se dá poslat i SZ ale to už nechám na tobě.. Když už tady tak píšeme, kde se Ti líbilo nejvíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.12.13 15:04

Dík, budu moc ráda za to číslo.
Všem moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.17 20:59

Dobrý den,31.10 odlétáme s manželem na sri lanku na 15 dní, chtěla jsem se zeptat jaké tam bude počasí? Budeme v oblasti Kandy, Galle a Ella :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová