Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
5.3.06 15:53

Kikino
pekny metrik :D

Matulienka
U nas je to stejne,pritel chodi pozde domu a kdyz prijde driv tak dceru vidi tak hodku a pak dcera jde spat.A k tomu casto jezdi na sluzebky,takze ani mi se moc nevidime :? :( :D ale zato o vikendu si to snazime vynahradit vsichni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.3.06 16:04

Cinq,

no úplně jako u nás:-))
Bože, já se tak těším, až si Petříka k sobě přitisknu a on mne zmáčkne a bude jako přísavka. Když kluci od někud přijedou, malej kříčí už od vstupních dveří maminečko, jsme tadyyyyy a vydrží to řvát až do našeho čtvrtého patra bez výtahu:-)) Pak na mne skočí a tulí se a tulí a říká, jak moc se mu stýskalo..no, asi i jo, ale většinou si nedělám iluze, protože na stýskání u babiček prostě není čas:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.3.06 16:10

Matulienka
Tak to je sladoucky :wink: dcera je taky takova,ona je to prdelka moje,musime si to uzit ted,nez nam vyrostou a pak uz se tulit chtit nebudou :( :D
Vsak ja vzdy rikam,ze si ji vykrmim jak prasatko a ona u me zustane na porad :oops: :D a dcerka mi vzdy z legrace rika,co by se mnou delala 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.3.06 16:15

Cinq
užívejme si ty jejich doteky a lásku, to je pravda. Víš, nikdy jsem netušila, jak krásné bude být mámou. I přes to jeho zlobení a divočení, ty jeho očka a ruce a vůbec všechno, je to dar od života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.3.06 16:21

Ahojky všem!!!!!
Skoro týden nám nešel internet,tak jsem měla úplnej absťák. :lol: Musím teď všechno přelouskat,abych věděla,co jste tu probíraly. Normálně se mi po vás stejskalo...... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.3.06 16:22

Matulienko
Uplne stebou souhlasim :wink: je to nadhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.3.06 16:26

ahoj znovu,no ja jsme opravdu rada,…jinak kazdy mi rika ze uz bych mela citit pohyby,..no nevim zatim nic,nebo aspon nevim ze to bylo ono. nechate si rict co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.3.06 16:40

millhauska
vitam te po tydnu :Dtaky bych po tydnu bez internetu mela abstak 8O :oops: :D

Kikina
Pokud je to tvoje prvni miminko,tak prvni pohyby muzes citit i po 20tt…u kazdeho to je jinak :wink: urcite se brzo dockas…
Jinak 10brezna jdu na kontrolu,tak doufam,ze uz mi rekne co to bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.3.06 16:44

Kikino
asi si to nenecháme říct, ale nikdy neříkej nikdy, červík v mé dušičce hlodá a hlodá:-))

Milhausko
já bych teda měla pořádný absťák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.3.06 16:52

Matulienka
to bys to vydrzela cekat az do porodu co to bude :?: 8O :D ja bych pukla zvedavosti :oops: :D ja jsem hrozna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.3.06 16:56

Cinq
já jsem s prominutím zvědavá jako sviňa :lol: Mám svůj tajný typ a tak to chci vědět, jenže jsme se už před tím dohodli, že si to říct nenecháme a manžel zatvrzele chce vydržet. No a přeci nemůžu být ta první, kdo to nevydrží:))) No, uznej :lol: tak nějak doufám, že to tam uvidím a nebo si to manžel na sonu rozmyslí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.3.06 17:04

Matulienka
Tak nastesti pritel to chce vedet :D a i kdyby nechtel,tak ja to chci vedet…ale vy uz jste se predem dohodli,tak ti preji,at tam neco uvidis,anebo at jsi to manzel rozmysli :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.3.06 17:09

Cinq
no, uvidíme, každopádně díky:-))

Já se pro dnes loučím, jdu jim nachystat pudinkové poháry, abych si je trošku rozmazlila:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.3.06 19:32

No,ja jsem ted akorat dodelala tvarohove satecky,puding a rybickovou pomazanku,jinak to tu procitam a koukala jsme se na kocarky,..no ale vubec nevim,je jich takova spousta,no hlavne aby byl dobry a ne nejakej smejd,co se hned rozbije,mate nekdo nejaky typ?jdu koukat na zpravy,tak zatim dik za informace holky,ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
5.3.06 19:38

Jejda, člověk tu od rána není a takových novinek a stránek navíc :wink: , vy jste ale pilný včeličky.

Matulienko, téééda, ty si ty kluky fakt rozmazluješ. Dnes jsem zrovna četla časopis „Rodiče“ o žárlivosti mezi sourozenci, když je větší věkový rozdíl. Je to nějaké staré číslo. Ale myslím, že ve Tvé rodině tohle určitě hrozit nebude :wink: mnoooo, a doufám, že u nás také ne. Pitrýsek je také takový mazlíček :oops:

Kikino, po kočárkách koukám, ale člověk fakt neví v té hromadě „novinek“. Já mám teda favorita, i když každý den jinýho. Pořád si říkám, že je čas. A tu rybičkovou pomazánku bych si fakt dala, a s chutí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí