Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
5.3.06 19:53

Tak jsem dala do Albumu 2fotky :oops: :D jednu fotku moji dcerky a druhou sebe a pritele :oops: :D

Jinak mi jsme si dali k veceri salatek s tunackem,ale ja mam jeste hladik,tak to jdu necim dojist :oops: poradne kalorickym :twisted: treba cokoladkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.3.06 20:11

Zdravím vás fšechny!

Dneska jsem tak nějak mimoň. Šli jsme na oběd do restaurace a páč tam nedělají dětské porce, dali jsme se s Kulíškem špíz s kroketama na 2 talíře. Teda ještě, že jsme si nedali celou porci! Ke konci jsem už doooost funěla, byla tam spousta :! zeleniny, ale navíc strašně moooc dobré, a my oba jsme zeleninoví, takže jsme byli nadšení. Jenže… i když jsem si dala Birell, tak je mi z toho těžko ještě teď. Už jsem vychlemtala 2 fenyklové čaje a dala si Tums na trávení a nic. Asi půjdu zdechnout někam do křoví :(

Matulienka a Cinq Tak Kulišák je fakt děsně umazlený. Navíc o d té doby, co ví, že čekáme miminko (on si ho strašně moooc přál už dlouho :P ) tak kolem mě rotuje jak družice. Nosí mi snídaně do postele, když bylo moc ledu, držel mě venku za ruku, ať nespadnu a nestane se nic miminku, ptá se mě, jestli se cítím dobře… :wink: už jsem i manželovi říkala, že o mě Kulich pečuje víc jak on :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.3.06 20:17

Maggy s tím jídlem to nebude až tak žhavé: když jsem čekala Kulíška, cpala jsem se vším sladkým, kde byl tvaroh - šátečky, buchty, nepečené dorty apod. - ve velkém a máme kluka jako buka :P Teda on je spíš drobnější a žádný buřt, ale kluk to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.3.06 20:32

Woodoo
Trochu jsi me pobavila s vyrazem ,,zdechnout,, :D uz dlouho jsem to neslysela,ale ty nikam nechod,radeji si odpocin a uvidis bude lip :wink:

Jo,je to tak,my co mame ty starsi deti,tak je to tak hezke(aspon ja si myslim)jak ty deticky se o nas staraji a hlidaji nas :wink: :D
Tim nechci urazit holky tady,co jeste deti nemaji,nebo maji malinke 8O :D

Jinak kocarek to bude akce pro Supermana 8O :D jak koukam,tak se mi libi kazdy druhy a kazdy den bych chtela jiny :roll: :oops: :D no,jeste mame casu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.3.06 20:49

Tady to fakt jede!

Kikina : Pls, jak delas tu rybickovou pomazanku? S tvarohem? Uplne jsi me namlsala, prestoze ja jsem toho dneska snedla vsehochut, tak snad to nebude noc s kyblikem.
Su proste se vsim pozadu-brisko nikde, furt blindam (kdykoliv a kdekoliv) a jen bych spala.

Jinak pohlavi si asi nenechame na prani manzela rict. Ale tajne doufam, ze kdyby sel na UTZ videt nejaky pindik ci nepindik, vubec by mi to nevadilo :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
6.3.06 00:25

Ahoj holky, zdravím všechna bříška :P
Tak jsem se sem přes celý týden nedostala k psaní, i když jsem vás četla,ale nějak nebyla nálada… Ondra se po minulém návštěvním víkendu u známých osypal nějakým šíleným ekzémem /zrovna když jsem jásala, že je konečně „čistý“/, měl vysoké teploty a průjem, tak jsem mazala k doktorce - měla samozřejmě týden dovolenou, takže k záskoku, který mi řekl, že vlastně ani neví co to je a předepsal mi nějaké vzájemně si odporující masti, z nichž jedna je psaná až od 10ti let věku, přičemž Ondrovi je 2,5 roku a ke kožní mě nechtěl poslat, ach jo :( K tomu ta dlouhá zima, která snad letos nebuce mít konec a už na mne sedly chmury a různé černé myšlenky. Tak doufám, že to brzy „rozchodím“,abych nestresovala bříško :wink:
Tedy zaujala mě tu myšlenka strava=pohlaví dítěte. Já jsem, bohužel, hodně na sladké pečivo a mléčné výrobky, maso a masné výrobky nemusím skoro vůbec a rozhodně máme první dítě kluka, tak nevím jak to s těmi teoriemi bude :lol: No a šílené kombinace potravin u mne nikoho nepřekvapí ani normálně /když už si vlétě vyjímečně dám opečeného vuřta, tak nejraději s medem!/ Jinak u nás nic moc nového, bříško roste, vyhrabala jsem dvoje volnější kalhoty, které normálně nenosím a děsím se co bude až mi nebudou, nechce se mi utrácet za těhotenské, musím doufat že snad konečně přijde jaro a teplo, takže budu moci vytáhnout zavinovací sukně a volné šaty 8)
No tak jsem se tady tím psaním trochu uvolnila, tak si zkusím dát sprchu a jít spát, snad nebudu mít žádné šílené sny. Mějte se krásně, pohlaďte pupíky a udržujte pozitivní a veselou mysl :P
papa
Bazalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.3.06 01:34

Cau maminy
Ja jen tak na skok,jak se tu mate :wink: U nas uz bylo skoro jaro a zase zacal padat snih.Ach jo.Taky uz se tesim,jak budu moct nosit saty,ktere nikde netahnou.A mimojine nikdo nevidi pres vrstvy obleceni brisko,a ja bych se tak pochlubila!!Sice neni jeste nejvetsi,ale je tam.Vcera jsem byli u kamaradky na „baby shower“ spojeny s kolaudaci jejich domecku.Tak jsem se tak nejak vyfikla a...............samozrejme dosly baterky ve fotaku!!!! :evil: Takze zadne foto.Jinak nevim,jestli se uz zacaly delat tyto "baby showery "i u nas,ale je to moc dobra vec.Jedna z tvych kamaradek obvola ostatni kamaradky a ty ti nakoupi veci,ktere potrebujes na miminko.Ty pripravis obcerstveni a rozbalujes darecky.Kamaradka dostala autosedacku,houpacku,kolibku,kocarek na behani,batuzky na mimi, a snad milion oblecku.Strasne krasny!!Ja jsem to puvodne delat nechtela,ale holky rekly,ze mi udelaji taky.Je to fakt moc hezky,a hlavne to urcite maminam pomuze,protoze mimi stoji penizky.Ale stejne je to moc krasny,ze my jsme dostaly tu sanci ho mit. :) Ja uz se moc tesim,akorat nekdy propadam takovym depkam,jestli to vsecko zvladnu dobre,aby mimi bylo stastne.Doted jsem byla zvykla se starat sama o sebe,tak to bude asi trosku zmena.Ale mat. pudy se mi ozyvaji,tak snad bude vse OK.
KIKINA:Ja jsem stejne daleko jak ty a pohyby citim,je to super,neboj to prijde :) ,treba si tam zatim mimi jen lenosi.
Mejte se krasne pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
6.3.06 07:46

Ahojda holky,

Cinq - díky za přivítání :-)
Zziny - jsem ráda, že je tady někdo s podobným termínem jako já:-)
tenhle týden jdu na krevní testy, mám z toho docela obavy, dokud mi neřeknou, že je to v pořádku a že nemusím na plodovku, tak nebudu klidná.
Holky, chci se zeptat, jak jste na tom s oblečením, já už obleču pouze troje původní kalhoty. Nejhorší je, že jsem zvyklá nosit jeany a to bude asi problém něco sehnat. Nechci žádné lacláče, připadala bych si v tom ještě „větší“ než ve skutečnosti jsem:-) Nevíte kde by měli něco pěkného na sebe, třeba v CaA? Jsem z Rychnovska, takže třeba HK nabo Pardubice není problém. Moc bych byla ráda, kdybyste mi některá poradila. Taky se chystám koncem března na veletrh do Brna, mělo by tam být vše co se týká dětí, tak jsem zvědavá:-)
Zatím se mějte, můžu psát jenom z práce, doma bohužel net ještě nemám:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.3.06 08:32

Krásné pondělní ráno přeji všem těhulkám a jejich bříškům.

Janca29 - já jsem si kupovala těhotenské kalhoty v Pardubicích v Grandu. O jiném obchodě tady zatím nevím. Měli tam i nějaké slevy, takže mám kalhoty a také riflovou šatovku. Normální oblečení už nenosím vůbec, zbytečně bych si mačkala bříško, které roste a roste. :) Posílám ti adresu na které jsou nějaké info o této prodejně.
 http://www.tveret.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
6.3.06 09:23

Monaliso24
no, u nás doufám žádné sourozenecké žárlení moc probíhat nebude, velkou výhodou je to, že malej zná tyto vztahy ze školky kde je spousta miminek ataky mu na videu ukazuju jeho, když byl malej, jak nemluvil atd. :lol:
Navíc jeho prostě šidit nebudu, myslím, že to půjde krásně skloubit, jsme ženský šikovný, ne?
Woodoo
tak přesně tohle jsem řekla manželovi, že náš malej je jako táta zoodpovědný, ohleduplný, hlídá mne, chodí každý ráno kontrolovat pupík..dnes byl vydřenej..maminko to je nářez:-)) atd.
No a manžel jen koukal jako …nebudu mluvit škaredě:-))
Cing
moc pěkná rodinka. Jen jsem zvědavá, jak si z dcery uděláš tu kuličku:-)) aby ti neutekla:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
6.3.06 09:29

Ahojte mamušky,

hlásím se zas po dlouhé době - prostě zas nestíhám. Párkrát jsem nakoukla, ale než jsem stačila projít, co všechno jste napsaly, už mi nějak nevybyl čas na napsání.
Tak jsem dnes zvolila opačnou taktiku a nejdřív píšu (a pro změnu nevím, na co reagovat :oops: ), takže jen pár zpráv od nás…

Pupík pořád roste, ale zdá se mi, že už to není tak závratnou rychlostí jak na začátku. Mrňous kope o 106, ozývá se už poměrně pravidelně několikrát denně a už ho „poslouchá“ i tatínek, tak je to super. Áňa se na miminko zatím těší, pusinkuje pupík a vykládá, že bude miminkovi dělat „bibi“ (nikdo neví, co to je, ale tuším za tím nějakou lumpárnu), „malá“ a „plácačku“ (asi tušíte správně, ale ona to považuje za projev náklonnosti).
Taky se u nás zas uvelebil nějakej bacil, tak mám ohromnou radost a léčím rýmu a kašel, sem tam bolení v krku prakticky u všech členů rodiny - naštěstí jsme zatím jen 3 :wink:
Pořád řešíme jména a nemůžeme se dobrat ničeho, co by bylo úplně to pravé. U holčičky to jakž takž jde, tam máme několik favoritek, ale kluk bude asi bezejmenný, protože se nám pořád nic nezamlouvá. Když jeden den něco vybereme, druhý den to jeden z nás zavrhne. Tak nevím, jak to dopadne - Áňa tvrdí, že miminko je chlapeček, tak bysme se měli víc snažit :lol:

To bude od nás všechno, jestli vás zvládnu pročíst, tak možná zareaguju ještě trochu k věci. zatím se mějte fajn a hlaďte pupíky,
 Lajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.3.06 09:37

Dobre rano vsem a hezky den :D

Matulienka
Ona se prave vykrmit neda :? :D ona ma totiz tasemnici v sobe :lol: dcerka sporada vse na co prijde a nikde to videt neni.....tak ten muj plan mi zatim nevychazi :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
6.3.06 09:47

Ahoj,
takžéž se hlásím po dlouhé době. Měli jsme tu na týden přítele kluka (10let), tak si umíte představit, že buď jsme byli venku nebo jsem vařila nebo jsem prostě na net nemohla, jelikož si poč. zabral on pro hraní her :-)
U nás zatím vše v pořádku. Ve středu jdu zase po měsíci na kontrolu, tak uvidíme, co bude dr. říkat a jestli nás třeba uschopní. Jde se mnou i přítel, kouknout, jak se mimi vrtí. Doufám, že se vrtět bude. Budou mi dělat velký genetický test, brát krev atd. tak to vidím na dlouho. Jsou to vlastně vůbec první testy, které mi budou za celou dobu dělat, tak snad vyjdou dobře. Odpoledne chceme zajít do Podolí a kdyžtak se registrovat. Jen doufám, že nebude plno.
Co se týče pohlaví, tipuju holčičku, protože ty litry mlíka a sušenek a vůbec sladkého nedokážu ani spočítat :-) Takyse mi dvakrát zdálo, že jsem měli holčičku. Zrovna dneska a musím se pochlubit, že už jsem jí nenosila v batohu a s tím opatrováním to bylo lepší :D

Taky jsem se dozvěděla zajímavou věc, kterou jsem ještě nikde nevyčetla, tak vás budu taky informovat: Po porodu se nesmí ovoce a zelenina, která nadýmá. Kamarádka měla v porodnici hruškový džus a přinesli jí i hroznové víno a malá pak měla obrovské křeče a ležela s trubičkou v zadku. Kluci prý na to trpí víc, ale ani holčičky to nemají lehké, tak na to bacha.

A asi ještě poslední věc: objevil se další problém, který mě trápí. Buď je to kostrč nebo kdovíco, protože já přestávám chodit. Tedy není to tak vážný, ale děsně mě bolí místo na levé straně od kostrče a někdy nemůžu ani stát na jedné noze a někdy to tak hrozně bolí, že se bojím pohnout. Začalo to docela brzo a když jsem si říkala, že já s tím problémy mít nebudu, jelikož sportuju, zase jsem neměla pravdu. Chjo…

A to je asi tak vše! Trochu delší, ale po dlouhé době mi to snad prominete. :oops:

Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
6.3.06 10:27

Kačenko78 s tím „nechozením“ si asi užíváš, co? To věřím, ale je docela možné, že to je skříplý nerv u páteře - kamarádka, taky těhulka, si to prodělala před pár dny, a byla na tom podobně. Šla i k doktorovi, ale je blbé, že v těhu nějaké masáže nepřichází v úvahu a prášky taky ne. Jí pomohlo to, že se zohnula pohladit jejich hafíka, křup :! a bylo to pryč. :lol:

Lajko taky ještě furt nevíme jméno pro kluka. A to mi dr. v pátek říkal, že to vypadá na chlapečka. Chtěla jsem, aby měl kluk zdvojené hlásky jméno příjmení jako MM apod. jenže pod písmenem D jich moc není a navíc se mi ani jedno z nich nelíbí. Navíc si dost vymýšlím a dívám se i na významy jmen, na jejich původ, domácí podoby a tak, takže jsem si to ještě víc zkomplikovala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
6.3.06 10:35

Zdravim vsechny pri znovu mrazivem pondelku.

Maggy:tu rybickovku delam uplne klasicky,…rybicky i s olejem,ja je tedy vykostuji,me vadi pak ty kosticky,maslo,cibulku,horcici,sul,pepra pak to vsechno vysleham,peken cerstvoucky chlebicek,a mame mnamku.

Ted resim obed,asi budu delat jahodovy knedliky,ty ja muzu.
Jiank se mi to tu maminy moc libi,je to fakt super takhle si pokecat,..
V noci me probudilo neco,nevim jestli to uz bzli pohyby,tak uvidime jestli se to bude opakovat,.bylo to takovy neco jako jemne brneni a pak kdyz vezmes malinky auticko a jezdis s nim po brise,tak nevim,je to ono?

S kocarkama je to fakt hrozny,maji nadherny, a opravdu bych taky chtela kazdy druhy,akorat jsme slysela hodne moc kritiky na trojkolky,mate s nimi nejake zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí