Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
všem novopečeným maminkám (Káčátko, Nella, Saary, Polin, Yoursun a další - 100% jsem někoho vynechala, ale v mojí dutý hlavě tolik informací najednou nevydrží) gratuluju a přeju jen samé radosti z miminek.
Jinak se musím pochlubit, že poctivě dodržuju pořádek, nepředbíhám a čekám na 9.8. ![]()
Dneska, skoro po tříhodinovém čekání v Motole a následném obíháním obchodů a dokupování zbylých titěrností jsem mrtvá, četba asi 50 stran, které jste tu za těch 5 dnů vyprodukovaly mě dorazila, takže padám do postele a těším se na zítra - snad nebudete další přílivová vlna na naše porodnice a bude tu s kým prohodit pár slov… ![]()
jo, jinak jsem se taky do galerky uploadla, abych tu nebyla jediná za anonyma, je to 2 týdny stará fotka, břicho mi vyrostlo asi o 2 cm, nohy a obličej oteklý furt stejně
a manžela jsem musela vystřihnout - nechtěl se publikovat, nedivím se mu, kdo by se ke mě dobrovolně hlásil:-) ![]()
Ahoj, poslední dobou vás pečlivě sleduju, neb to čekání, kdo z vás
je krásně napínavé!!!
EvikP : Mně Honzík jako miminko nekakal skoro čtyři dny a je to opravdu normální. Bylo mi vysvětleno, že miminka prostě spotřebují to mlíčko, protože se prostě svým způsobem vyvíjejí
a pokud je mimi kojené, 7 dní nekakat je NAPROSTO NORMAL. Po těch sedmi dnech se to teprve začíná řešit. U dětí krmených z láhve je to jiné. Takže pokud je jinak spokojený a nebrečí tím, že by ho bolelo bříško, je to OK!!!
Pa holky a všem držím palečky. Já se už taky těším na to svoje další mimi, které ještě nevím, kdy bude
.
Šárka
Ahoj holky,
všem novopečeným maminkám vše nej a Kulíškovi také. Ani nestíhám vše číst.
EvikP - my jsme měli u mladýho také problém s kakáním, dostala jsem pak na to od lékařky léky a musel je asi půl roku brát. A také mi řekla, ať měřím teplotu, no a tím se jaksi to kakání také občas vyvolalo. Ale určitě jsme neměli pravidelnou stolici. Pak taky měl , asi k tomu, problém s papáním, hodně začal blinkat. No ale po těch lékách se to srovnalo. V nem. mi říkali, že na to trpí dřív narozené děti…
Ale vše se srovná, uvídíš ![]()
Tak sem do galerky hodila fotku toho dortu - dejte si ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/4.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/4.gif
Tak já jdu chrněti, poslíčky už zase nemám, jako pokaždé:-) Manžel je na pivku, tak stejěn rodit nemůžu, kdo by tam chtěl chlapa, co smrdí hospodou, že áno?
EvikuP , držím pěstičky a neboj, bude to tím, že Zdeněček prostě jen míň vypil, tudíž vše hezky do mrtě zatrávil. Kluk šikovná je to:-)
Jo, měla jsem tu kamarádku a ta koukala, že jsem jí říkala, že jsem jako slon a že to mám jen v bříšku a vypadám senzačně…asi ji budu zvát každý den, neboť to polahodilo mému egu
![]()
Hm, taky je přesvědčená i s manželem, že čekáme jistojistě holčičku, hm, asi budou koukat:-)
Tak brou nocičku koťátka.
Včera poslední, dnes první, připadám si divně
![]()
Každopádně přeji nádherné ránečko.
V noci jsem opět začala poslíčkovat, teď to pokračuje, ale se stejnou intenzitou, tekže z toho jako tradičně nebude nic. Jediný výsledek je, že jsem nevyspalá ![]()
No, jdu si hned po ránu dát vanu a snad se mi uleví.
Ahoj Matulienko taky poslickujes
Jsem vzhuru uz od 5.00hodin
tak jsem si rekla,ze se mrknu,jestli se tu neco nedeje
a koho tu vidim
tebe ![]()
Dneska jdu na ozvy(v 10.15h) a odpoledne mi dcerka odjizdi uz ke tchyni
a ona se tesi
a ze se mamince bude styskat,to ji neva(pry jsem dost stara na to byt bez z ni
je to moje drzka ![]()
Co poslicky,uz je to lepsi?Ja bych si napustila vanu taky,ale vubec se mi nechce nekam lezt
radeji jsem si udelala kavicku a susenky ![]()
Ahojíček cinq ,
super, že tu nejsem sama:-)
Vanu jsem si ještě nedala, zato jsem dala vařit hovězí na rajskou:-))
Sbaštila jsem velkýho pribiňáka a napsala pár mailíků.
Poslíčkové jsou už slabší, tak si vanu asi ani dávat nebudu.
Ale tvoje kávička mne naladila, tak si ji asi půjdu nachystat.
Tak malá je pěknej lumpík, jak tě dráždí, ale stejně je mi jasný, že tě prostě jen škádlí.
Matulienko tak ty uz i varis takhle po ranu
na to jsem moooc lina ![]()
Me poslickovani taky ustava a to uz jsem si rikala,ze uz to muze byt ono(prujem mam porad
a zacinam mit i bolesti zad
prdola se vrti jak na kolotoci(asi uz toho ma taky dost
dneska v noci mi delal v brichu stojky
mela jsem nejdriv bricho hranate a potom spicate ![]()
Kdy ty budes mit klucinu doma?Dcerka zustane u tchyne az do porodu(coz nejpozdeji je ve stredu(aspon mi to tak naplanovali v nemocnici
je hezke vedet,co budu delat pristi tyden
radeji bych to nevedela…
Cinq ,
no, vařím, prostě jsem frkla maso do tlakáče, dala tam zeleninu a koření a je to:-))Přeci jen, kdyby nááááhodou něco, tak tu bude mít velkej jídlo.
Malýho v neděli vezeme k mým rodičům, tam bude týden a pak nevím.
Snad do té doby budu doma i s cipískem.
Ty jo, taky mě docela fest pobolívá v zádech a průjem mám taky pořád.
Třeba se to ještě rozjede, uvidíme. I když moc na to nespoléhám, přeci jen mám ještě 10 dní do termínu.
Ale k něčemu je to vstávání dobré, jsem si na sebe napatlala čajovníkovou masku, abych byla pěkná cholka
Asi si dnes udělám den pro sebe
Se budu rozmazlovat co to dá:-))
Je to horší, když víš, že pokud neporodíš, jdeš na vyvolávání, vůůůbec ti to nezávidím.
Matulienko koukam,ze mame stejny napady
ja si zase hodila na drzku ty lepenky na cerne tecky na nos
co ti je maji vytahnout
at me v tom pritel nemusi videt pres den
i kdyz ja mu to obcas nalepim na ten jeho frnak taky
at je krasny ![]()
A pokud vyvolani bude rychle jako s dcerkou tak mi to nevadi
vadi mi to,ze musim byt v nemocnici,kdybych byla aspon v CR,ale tady jsi prijdu tak blbe
kazdy na tebe kouka odkud,ze to jsi
a ani nevim,co jsi tady muzu nejak tak dovolit
Jestli budu jeste nekdy v tehu(asi tezko)tak porod jedine v CR ![]()
A ty mas na potom hlidani?Pokud neporodis driv nez klucina prijde od tve mamky?
Cinq ,
se musím chechtat, že nás napadá to stejné…viz. zkrášlování:-)
No to jo, ten pobyt v nemocnici a kor, když nejsi tady doma, to je docela nezáviděníhodné.
Pak už hlídání nemáme, tchýně jede na dovolenou a moje maminka pracuje, zatím má teda neschopenku, tak uvidíme. Nějak to budeme muset vyřešit, každopádně nechci, aby velkej přišel o porod, chce tam být a tak uvidíme, jak nám štěstí bude přát.
Nejvíc se těším, až pro mne oba kluci přijedou do porodnice a já je všechny tři budu mít zcela sobecky pro sebe.
Hm, tak jsem opět byla na wecku, by mě zajímalo, kde se to bere
V zádech mě bolí docela fest, tak ta vana asi přeci jen bude nutná, ať můžu normálně fungovat. ![]()
Matulienko taky jsem si byla chvilku potrunovat na zachudku
![]()
A dceka se presunula z detskeho pokoje do loznice
je to vterka ![]()
A v nemocnici ti ho pohlidat nemuzou?Jenom po dobu porodu?Pak si ho muze prevzit opet manzel
Kdyz jsem byla v nemocnici(v Krci) tak tam mi vysli vstric,sla jsem na operaci(mimodelozne tehotna) a nez prijela mamka pro dcerku(mamka ja z Ostravy a ja byla v Praze) tak mi ji pohlidali na detskem oddeleni,bylo to moc pekne od nich(nikoho jineho totiz nemam)…treba by to slo taky
![]()