Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3420
13.4.07 13:22

Ahoj kočky :-)

Tak mně Liduška nakopla a píšu :wink:
U nás je vše ok,triply a NT screening je naprosto v pořádku,tak jsem moc ráda.Příští týden jdu na poradnu(středa)a velký UTZ(srdíčko)tak se těším až toho našeho prcka zase uvidím.Je teda o poznání klidnější než byl Štěpula v bříšku tak jsem zvědavá :-)

Věcičky nakupuju na MMB-u Štěpuly jsem taky nakoupila-prodala a pořád to tak nějak točím,nemám místo na skladování a upřímně chci kupovat nové a nové věci :D Takže si nechávám fakt jen vybrané kousky.

Jinak se cítím dobře a budu se snažit Vás sledovat pravidelně 8)

Fotku dám do galerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.07 13:26

ahoj gabi.no konecne :lol: .uz jsi tu nebyla pekne dlouho :lol: .jsem rada ze je u vas vse v poradnu a malej je zdravej.uz vite jmeno???chod casteji.uz takle je nas tu malo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.07 13:28

gabi a ty jsi v jakem tydnu??19+6??jak to ze mas teda porod uz za 93dni? 8O .ja az za 116 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.4.07 13:29

dalmi, jj Lenulidna zdedila kocarek :) no me rikali ze mam krasnou holcicku a to mel Standa drziny a modrou mikinu ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.07 13:30
EnkaL píše:
dalmi, jj Lenulidna zdedila kocarek :) no me rikali ze mam krasnou holcicku a to mel Standa drziny a modrou mikinu ;) :lol:
:lol: :lol: no holt se proti tomu obrnim :lol: :lol: lidi jsou nekdy paka :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
13.4.07 16:31
dalmatinka píše:
gabi a ty jsi v jakem tydnu??19+6??jak to ze mas teda porod uz za 93dni? 8O .ja az za 116 :lol:

Dalmi, to je blbost, abys měla tolik, blbě to počítáš… Spočítej si to do 23. července a vyjde ti nějakých 100 dní :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.4.07 09:02

Uffff…tak jsem se prokousala příspěvky a na co reagovat dřív.
Asi jen, že mně seznámek bez týdnů taky nevadí! :wink:
Jinak se mám fajn. Akorát se mám doporuč. do cévní poradny kvůli křečákům, tak se musím objednat. Snad mne vezmou do porodu :lol: Mám je fakt hnusný a bolej :cry: Takže to vidím na léto v punčochách. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.4.07 09:14

Cau holky jak se mate??? :)

taky jsem byla ted v tydnu nakupovat nejaky oblecky :) a pani v tom obchode me rika: „uz to mate myslim za chvilku ze??“…tak jii rikam ze az v srpnu a koukala na me jak blazen......si zas nepripadam tak veliika na to abych uz sla rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.4.07 12:01

Zdá se mi dnes,že mimino je nějak víc potichu,než bývá…:roll: Od kdy se mají kopance sledovat pravidelně? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.4.07 12:51

Eviku u me taky nekterej den kope a vrti se vic a jinej den min…ja myslim ze od 26 tydne se to nejak ma sledovat..ale nejsem si jista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.4.07 13:04

Díky… :wink: Už jsem klidnější, Ládík se trošku ozval. Asi je víc ospinkanej z toho teplíčka a spousty světla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.4.07 13:52

ja mam Misu taky dneska lenosnou :wink: …vcera sebou mlela porad a dnes moc nee..tak neboj :wink: :D jsou v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.4.07 19:23

Koukám,že nikomu se nechtělo sedět doma u netu a užívali jste si krásného skoroletního víkendu.Bylo fakt nádherně…Teď hurá :roll: do dalšího prac. týdne-čekají mne navíc dvě až tři pohotovstní služby v práci do osmi a k tomu ještě neděle dopoledne. Takže už aby byl ten další víkend za 14 dní. :cry: Mimčo kope jako obvykle, tak jsem spokojená.
Už jste přemýšleli, kam dáte přebal.pultík?Jako jestli vedle postýlky(mi budem mít zatím mimi v ložnici,dětský pokoj máme z ložnice přes dvě zdi).Takže přebalovat v noci v ložnici by asi zbytečně rušilo druhého spícího rodiče. V koupelně bysme se už moc nehnuli s přebalovákem a do kuchyně na noc budem kvůli mimimu zavírat kočky… :roll: No ještě máme velkou chodbu :lol: :lol: Fakt nevím…asi ta ložnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
15.4.07 20:15

Ahojky holky…Evi já budu přebalovat přes den na sedačce,nebo kdekoliv na posteli a v noci zase na posteli:))) nebo kde to na nás přijde :D :D :D …přebalovák nemám a ani mi u malýho nechyběl :wink:
Gabi jsem ráda,že je vše o.k
Zatím pa,jde výměna…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.4.07 21:44

ahoj.celej den jsme byli venku.bylo uzasne krasne. :wink:
tak mi budeme mit prebalovaci pult v loznici.zdendu jen tak neco nevzbudi,takze nam to nevadi.koupime prebalovak z komodou a vestavenou venickou dokud bude mimco malicky.jeste jse prebalovak nekoupila,ale tento tyden uz ho asi poridime abych uz mela kam davat nazehleny detsky vecicky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí