Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
5.10.07 13:26

ještě teda naposledy, kdo chcete přijít v pátek 12.10. kolem 13. hodiny sem www.kidsbar.cz , tak mi to prosím napište, chtěla bych tam zavolat a zabukovat nám místa, kdyby tam náhodou chtělo být narváno…tak ať vím kolik míst…!!!!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
5.10.07 14:24

LLiduško, já bych moc ráda přišla,ale ještě se necítím na to, jet s malým vlakem a mít takhle venku program na celé odpoledne. :( I když teoreticky bych to asi zvládla. K obědu jsem měla smaž.žampiony,byly moc dobrý. :wink:

Klaudulko, metřík jemňoučkej, moc pěkněj. :wink: A k úsměvu gratuluju. 8) Nám občas doma zvrací kočka, ale ten průjem muselo být větší labůžo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
5.10.07 15:18

ahojky, ja se jen hlasim, ze je vse v poradku, ve stredu nam prijdou zapojit net, huraaa, uz je to na stopro, neb mame uz tel linku, ale je strasne ze jsme na to cekali pres 3 mesice, neuveritelne, normalne by to melo do tydne byt. asi dame british telecom k soudu, haha, takze ve stredu poradne doctu a napisu vice zatim se mejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
5.10.07 15:57

jeste me napadlo se zeptat, nevim zda jste to tu uz resili, ale co antikoncepce pri kojeni, pry kojeni samo je dost, ale ja tomu neverim. doktor mi napsal mini pill, ale nevim jestli mam do toho jit, co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
6.10.07 10:03

Ahoj :! :lol:
Liduš, já bych taky mooooooc ráda na srazík, ale mám stejný problém jako Evča. Jestli se mi podaří sehnat někoho, kdo by cestoval se mnou (kvůli kočáru), nejlépe ségru, tak bych 100%ně jela, ale ještě to nemůžu potvrdit.

Andisko, já mám Cerazette (pilulky), ale ještě jsem je nezačala brát, čekám, až nám dojdou kondomy, ještě máme 3 :lol: :lol: Nevím, co je mini pill.

Klaudi, metřík kráááásnej! Je klidně možný, že takhle Nelinka reaguje na tvůj hlas, Inna to nedělá a je o dost starší :nevim:
Ale aspoň se směje čím dál častěji. Ze začátku to bylo sotva 2× za den, teď aspoň 5×, když má náladu :lol:

Akorát začíná být v poslední době pěkně protivná, pořád brečí, trvá to klidně dvě hodiny. Zabírá jen chování přes rameno a chodit s ní. To si všechno prohlíží, cucá si ručičku a je klid. Ale nemůžu ji takhle tahat celej den, chjo. Ráno jsem jí naměřila 37st., to je doufám u miminek normální teplota, co? :nevim:

Ráno v sedm k nám naběhlo 6 dělníků, za 2,5 hodiny měli nahozenou omítku! Jsou to frajeři, příští týden naběhnou ještě na fasádu z venku a budeme mít domeček jako novej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.10.07 10:58

ahojky,
Andiško, super že už brzo budete mít ten internet, teda snad se zase nic nezpozdí.Těším se na nové fotečky Mahirka. Jako antikoncepci beru taky Cerazette.

Eviku, Mattoni mě pobavila :-) :potlesk: , kam na ty nápady chodíš?? Jsem ráda,že se kaťata líbí. Snad z nich Ládíček nevyroste moc brzo. Hlavně, aby se mu v nich líbilo.

Patsy, no já nevím, ale já myslím, že jako u každých nově užívajících antiko tabletkách by ses měla i u Cerazette chránit aspoň 14 dní. Tak mi to říkal i Dr. Jistota je jistota. My můžeme bez kondmů už v neděli, heč :wink: Akorát je blbý, že u těch Cerazette můžeš začít krvácet, je to psané i v letáku. U mě to bohužel vyšlo. Naštěstí to bylo asi jen 3 dny a slabě. Tak snad se ti to vyhne. Mě už to sere :evil:

Liduš, na srazík bych moc ráda šla, ale bydlím moc daleko bohužel. Ale snad vyjde aspoň ten velký srazík.

Klaudulko, jsem ráda, že ses ozvala a že je vše OK. Až teda na toho průjmového psíka. Gratuluji k prvnímu úsměvu Nelinky :srdce: :potlesk: A chválím metřík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
6.10.07 10:58

Ahojte..

ted jsme melii posledni dny hruzu..Misa rvala od rana do vecera..a vcera uz nezabiralo ani chovani..nno rvala spis se vztekala..v noci totiz vstavala 3 rano a pak nespala az do vecera..tak byla nevyspala a pekne protivna..chtela pit po hodine ale i u toho se vztekala..vzdycky kdyz usnula tak max nna 5 minut a uz zase bbyla vzhuru…nevim co jii bylo..ale koukala jsem ze na raminku jak ma ockovani se ji zacina delat pekna grca tak jestli ji to nebolelo…chudinka asi buude mit takovou reakci na to jak ja..ja mam v rameni peknou diru…

dnes v noci uz spala dobre a vztaval az v pul 9 a ted je s tatou v posteli a neco mu vyklada ..a jeste od rana nezaplakala tak snad uz to bbude dobry..ale chvilku jsem uz myslela ze vyskocim z kuze..

Lidusko na srazik bych taky sla kdyz bude u nas vse ok..

ja nevi jestli s tim raminnkem nejit k doktorce???taky se vasim miminku tam uz neco dela??rikali ze se udela vridel ale podle toho jakou tam ma grcu tak to bude poradnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
6.10.07 11:01

Patsy!!!???? na tebe sem vsázela že dorazíš...... :cry:

tak víte co, necháme to teda na někdy jindy, 100% nás zase objednají na další měsíc, to už se třeba cítit budete co???.....

aspon s Ríšou courneme Tescem a Vaňkovkou a třeba už zakoupíme něco od Ježucha.....

co vy??? už nakupujete??? nebo se rozhlížíte???......

Nikolce letos zdřejme koupíme jen nový dudlíky (to už bude akorát čas na změnu velikosti) a nějaký ty oblečky, stejně z toho zatím prd má, s Ríšou už je to pestřejší a navíc má den před vánocema narozky Richard, chci mu koupit novou zimní bundu, tu starou už nosí 3 roky…já mám novou každej rok… :oops:

Andisko, tomu už se ani nedá věřit, že ve středu ten net fakt budeš mít… a bacha, kójo rozhodně není antikoncepce.....hodně kamarádek na tohle doplatilo a mají 2 děcka blízko od sebe…skorodvojčata

dneska sem dělala smaženej sýr s pečenýma hranolkama…a už su hotová, takže dneska oběd hoooodně brzo…ale vůbec nám to neva… 8)

tak mějte hezkou sobotu a pááá jdem na ten sýr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
6.10.07 11:12

Luci, v letáku Cerazette je, že chránit se má ještě týden, to dodržíme, jestli na nějaký techtle mechtle vůbec dojde, u nás je to sporadicky :roll: :lol:

Leni, to sis teda užila :( Možná ji to fakt bolelo, nejhorší u těch miminek je, že nevíme, co se jim děje, sami nám to neřeknou :( Inna má na ramínku jen takovej flíček z toho očkování a bouličku skoro žádnou. Klidně s ní radši k dr. zajdi. My se máme objednat do nemocnice za tři týdny, asi na další očkování, potom už budou náušničky - pěkně to letí!

Liduško, já ale přijet chci :! Už si to domlouvám, možná to vyjde, klidně bych se scukla jen v té Vaňkovce, taky můžu něco pokoupit na Vánoce. Vždycky všechno kupuju na poslední chvíli, měla bych se polepšit. A to má ještě mamka narozeniny 16.12. a otec 23.1. :roll:
Dudlík jsem koupila 0-6 měsíců od Aventu, aby vydržel dlouho a další máme 0-3 měsíce.

A neporadily jste mi s tou teplotou :( Je 37st. u mimi normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
6.10.07 11:18

ok, takže z toho teda nebudeme dělat srazík, ale jen potkání se ve třeba Vaňkovce…????

Patsy a měřila jsi v zadečku a odečetla jsi ,5°??? i tak je to OK, jen mírně zvýšená teplotka, může bejt jenom trošku přehřátá, hlídej to a pokud to neklesne nebo naopak se to zhorší tak k Dr…

jak už sem psala Nikolka TBC do ramínka ještě nemá…u Ríše sem žádnou reakci nezaznamenala, takže nevím Lenulko…ale asi bych to Dr. ukázat šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
6.10.07 11:20

Neboj, dám ti včas vědět, jak to v pátek s náma bude :wink:
Teploměr mám ten dudlíkovej, je to super, nemusím ji trápit teploměrem v zadečku, jen si tři minutk zadudlá a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.10.07 20:08

Holky, chtěla jsem se zeptat, kolik plínek orientačně jste zatím na mimča spotřebovaly? Necelý tři týdny nazpátek jsem začla střídat jednorázovky a ty látkovky. Tak bych chtěla porovnat, kolik jsem toho asi zatím ušetřila. My měli v porodnici a chvilku doma novorozenecký pampersky(to nepočítám) a teď dodělávám druhý balík Tesco plínek…za šest neděl. Málo to není, uvidíme, jak často budu kupovat teď, když jsme látkovky dost rozběhli.

A taky my moc pěkně padaj vlasy :roll: , kdo bude plešatej se mnou? :lol:

A Patsy, myslím, že u miminek se má teplota tlumit až od 38.5, takže si myslím, že lehce přes 37 to je v pohodě. Mám ušní infrateploměr a pípá, že je teplota až od 37,5. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
7.10.07 09:54

Ahojky,koukam, ze uz jste se s miminky vsechny poradne zabehly a vsechno v pohode zvladate. :wink:

Skoda, ze je ten srazik az v Brne. Ja si netroufam zatim ani na cestovani MHD po Praze, natoz takovou dalku. Ale na ten velkej sraz bychom urcite radi dorazili.-s manzelem ovsem, protoze neridim :(

Teplotu merime digi teplomerem v zadecku a mela by byt mezi 36,5 a 37,5. Pak se totiz ma jeste 0,5C odecist.

Kdy se dela to ockovani na TBC? My jeste na zadnem nebyli 8O

EVIKULE: ted bude mit Ondra 8 tydnu a dobirame 5.balik Tesco plinek c.2

Jinak musim porad prikrmovat. :cry: Jak si jednou zvykl mrnous na lahvicku, tak se obcas odmita (hlavne vecer) poradne prisat a potrebuje po kojeni jeste „dotlacit“. Zatim ma cca pul denni davky ode mne a pul Nutrilonu HA. Snazim se to kojeni udrzet co nejdyl, tak uvidime, jak dlouho se bude Ondrasek jeste snazit namahat :cry:

Mejte se moc hezky a pohladte miminka. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
7.10.07 20:07

Ahojky holčičky,tak hlásím,že křtiny jsou zdárně za náma,bylo to náročné a hodně veselé,zítra přijedou kamáradky z Brna,to bude taky veselo,ale mám hodně cukroví,koláčů a všeho z dneška,tak nemusím nic chystat…ale týden příprav stál za to…aspon mám umytý vše,okna atd…
Ondra křtění prospal a byl jak andílek…
Jsem ko,tak jdu odpočívat,ještě uložím Robíka…papa…M.
Evi těch plínek ti asi neřeknu,protože to nesleduju,jen jsem vysledovala,že tescácký mi pročurával,pampersky mi prokakává,byly dobrý ty happy z hypernovy,červený huggies taky šli,ale museli se častějš měnit,ještě se chystám na ty cien z lidlu,vypadali taky dobře za dobrou cenu,jestli si vzpomenu,budu zítra počítat jakou má spotřebu…jednou chtěla dr látkovou počuranou plenu,měl ju pul hodky a tak řval,holt už má rozmazlený zadek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
8.10.07 09:01

Ahojte,
jaký byl víkend? :wink:
U nás docela fajn, pro mě jsou ty dny stejně všechny na jedno brdo, když jsem na MD - víkend nevíkend :lol: Luděk šel dneska po víc jak měsíci konečně do práce, tak tu máme klídek :lol: Inna dneska v noci trhla rekord co se pauzy mezi kojením týče - 7 hodin. Takže jsem se celkem dobře vyspala :D A přes den jí už po 3-4 hodinách, ale zase je to vykoupeno tím, že začíná plakat pro nic za nic. Vždycky když plakala dřív, tak to fakt mělo důvod - hlad, bolení… Ale po těch dvou měsícíh začala být dost uřvaná a fakt jí nic není, chce se jen chovat a ukazovat nové podněty, je to teda už náročnější. Ale aspoň mě nechá zase spát v noci, ťuk ťuk ťuk - to radši hned zaklepu.

Evi, Inna má 10 týdnů a balíků jsme spotřebovali 8 určitě, teď máme minim. devátý. A vlasy mi padají taky, to je po porodu normální. Ale ne nějak moc…

Sedmo, super, že se křtiny vydařily, muselo to být krásný :D My Innu pokřtít nenecháme, nejsme věřící a Luděk taky není pokřtěný, já ano, ale když nejsme věřící, nevidím v tom smysl.
A plínky Cien z Lidlu jsou fakt skvělý, ještě se ani jednou nepročůrala ani neprokadila, včera jsem ještě koupila v Penny ty Baby Time a ty jsou taky bomba, je to tak srovnatelný a fakt perfektně sedí i sajou, jsem s nima maximálně spokojená. Je naprosto zbytečný kupovat drahý plíny, když těhle stojí balík 200,– a jsou skvělý.

Holky co už jste Hexavakcínu prodělaly se staršíma dětma - je to injekce nebo na lžičku? Jestli je to injekce, tak potěš…to bude Inna asi pěkně řádit :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí