Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4222
22.5.09 14:49

katy,on by to taky přežil :lol:

teda holky,tady začala buřina a padají i kroupy 8O bojím bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.5.09 14:56

NO u nás zatím jenom fouká, ale co to přivane to teda fakt nevím.

Přežít by to asi přežil, ale vypadal by jako 4%. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
22.5.09 14:56

no taky už se těším až se Kačka pořádně „ukáže“ :lol:

na kojení jsem taky moc zvědavá - já se na to těším už teď tak doufám že nám to půjde - Katko jak dlouho jsi kojila?

• a obleček vyfoť - prosím prosím :lol: no ale vypadal by v tom klouček asi „vesele“ :lol: - maximálně by ti říkali lidi - to je ale krásná holčička :lol: :lol: :lol: :lol:

(já jsem zase nějak přehnaně vtipná :oops: :lol: )

u nás nic není ale psala kamarádka (BettyB. - Katka zná ze snažilek) z Prahy že u nich to taky začlo - Kačko ty jsi od Brodu viď? (jetli si to nepletu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
22.5.09 14:57

Ahojda holky!!!
Tak jsem doma z práce.. Dnes mě to tam vůůůůbec nebavilo a po obědě mi bylo strašně těžko… Měli jsme strašně přesolené maso, ani jsem to nesnědla…

Kačenko, já právě pohyby cítila dost silně do soboty a v neděli jak když utne… Placentu mám na zadní straně. On se mrňous hlavně otočil a asi mu trvalo, než vybral nějaký cíl. Takže teď už, doktorem probraný, mi dává pořádné kopance do močáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
22.5.09 14:57

katy,nojájsem na plzensku,takže ono to k vám dorazí…

když by jenom vypadal jako 4% tak čert to vem,horší by byly následky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
22.5.09 14:59

hele Katy, já taky říkala že bych klukovi teda holčičí nedávala - jak jsem se vždycky přehrabávala v těch věcech co jsem dostala na holku tak jsem se snažila najít něco neutrál … bohužel, když už to bylo bílý tak to mělo růžový lemování 8O

• a manžel ze mě nemohl, ptž jsem vždycky vymýšlela co bych s tím udělala aby to růžový nebylo aby to mohl mít když tak i kluk :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
22.5.09 15:01

ahoj Rosi, já se jdu nabaštit teď - tak jsem zvědavá, dlouho už mě nepálila žáha 8O

• hoď nožky nahoru a odpočívej

Kačí no následky by byly opravdu horší než jen vypadat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
22.5.09 15:18

Kačenko, tak to dorazilo už i k nám k HK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
22.5.09 15:29

tak vysočina ja v klidu … asi to jse vrchem - mme jen větrno ale slunečno :wink:

tak bacha holky ať vás to neodnese :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
22.5.09 16:02

U nás je už zase klid, jen místo slunečné oblohy zůstala ošklivá šedivá deka, ale neprší. A to máme dneska koncert se sborem pod širým nebem. Doufám, že ten déšť nevyčkává :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
22.5.09 16:05

čau holky,

k tomu zamčení, budeme si muset udělat novou diskuzi, kterou si vytvoříme v té uzamčené sekci, tuhle stávající opustíme.

Já ještě taky nic nechystám, plánuju to taky až na červenec jak Jezinka :wink: .

A když jsme u toho počasí, tak u nás je nádherně :wink:

Jo, jinak odhad váhy mimča mě řekli až na tom 3D UTZ, v poradně mě doktorka UTZ nedělá, chodím jen na ty tři pojištovnou hrazený, ted mě čeká poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
22.5.09 16:17

Stofi , tak to jsme na tom s dr. stejně … taky si mysím že teď mi budou dělat velký utz ve 30tt a můj dr.mi ho asi dělat nebude - to bych si asi musela říct :roll:

• holky vy už aspoň víte do čeho jdete :wink: tak to nemusíte tak „řešit“ :lol:

Rosi - budu na tebe myslet ať nezmoknete, snad se to rozežene …

na co vlastně hraješ? nebo zpíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
22.5.09 18:11

ahojky ..
už jsem doma ..a odpočívám..chvíli to vypadalo na pěknou buřinu ..ale zas se to rozehnalo
za chvíli máme divadelní zkoušku a tak jsem upekla pizzu
jinak zkoušku mam opět za 2 ..a jsem spokojená …ještě 3

s tím uzamčením neporadím ..v tom se nevyznám

Kači ..krásné fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
22.5.09 19:12

:D Kači nádherné fotečky, u nás se bohužel 3D nedělá, necháme se překvapit, jak bude vypadat … :D

Pohřeb jsme zvládli relativně dobře, jen co jsme ale dojely domů, tak se strhla buřina … :?

Jezinko - gratuluji ke známce, šikulka, ty zbývající zvládneš levou zadní :P

Ibu nám řekli, že to bude kluk, ale nikdy to nevíš na 100% :D tak raději nakupuji neutrální, zelenou, béžovou. Ze začátku jsem si myslela, že to bude holka a pár bodýček mám růžových … :lol: no co na doma se to vynosí … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
22.5.09 20:18

Tak jsem se před chvilkou zbudila jsem prospala celé odpoledne. :oops: :lol:
Taky už jsem vše dočetla ale už zas nevím co ste všechno napsali :oops: nějak mi ta paměť nebere asi těhu demence.
Jezi gratulace ke zkoušce.
Ibbu tobě na pondělí držím palečky. Svatbu má ségra 1 srpna ale už blázní teď šaty, cukroví, teď sme nakoupili ruzný stuhy a doplňky a já jí to kompletuji a vyrábím má toho vymyšlenýho požehnaně co musím vyrobit jelikož už nemáme maminku tak je to na mě. :lol: a druhou svatbu bráchy máme 21. července takže paráda
Jinak krásný fotečky mimísků i bříšek.
Koukala sem že všechny máte tak krásně malé přírůstky na váze a tak já se svýma 12 kg sem tu jak exot. :oops: :lol:
Uzamčení mi nevadí.
Už nevím na co sem chtěla ještě reagovat tak až si vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí