Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
25.5.09 12:02

Gita no možné to je, ale buď v klidu, možná je to takvé nárazové a teď třeba za 4 týdny nepřibereš skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
25.5.09 12:07

No právě, že je to moc, tak si říkám, jestli za tím něco není. Buší mi i hodně srdce a občas se mi motá hlava … no uvidíme co mi zítra dr. řekne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
25.5.09 19:27

Ahojky holky,

Katy tak uvidíš třeba ti na kontrole doktor poradí co s těma bolavejma rukama, s karpálama byla kolegyně z práce a vím že ta bolest byla hodně silná, přeju ať se to nejdřív podaří nějak vyřešit!!
A jak jste dopadli s Baffy na kontrole??

Gitu s tou váhou to určitě možný je, já do asi 20. týdne přibírala za ty 4 týdny co jsem chodila na kontroly tak maximálně kilo a pak jsem pokaždý od poslední kontroly přibrala přes 3 kila a teď za poslední 3 týdny mám nahoře jen kilo… čert se v tom vyznej, když jím pořád stejně :nevim:

Kačenko neboj cukr je myslím celkem v pohodě, mě to kamarádky vylíčily jako nějakou hrůzu, ale dalo se to… když jsem to zmákla já taková srágora…

U nás bylo včera i dneska kráááásně teplíčko, dneska jsem si odpoledne vzala na zahradu časáky a chvilku ležela na slunku (pupík jsem zakryla aby malýmu to slukno třeba nevadilo) až přijel miláček z práce, tak jsme jeli k rybníku, Ája se vykoupala já si sedla na schodky a dala si nohy po kolena do vody, pak jsem tak manžu nechaly (betonujou s chlapama přepad) a jely domů odpočívat :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.5.09 19:55

ahojky holky , tak vás zdraví už třetinová magistra :wink: :lol:

děkuji za pěsti! fakt to pomohlo :lol:

narychlo jsem vás dočetla, ptž teď jedeme na večeři se švagrovci abysme to trošku oslavili a už se mi stýskalo - od pátku jsem tu nebyla 8O :lol:

(normálně absťák) :lol:

a co si pamatuju - Moni kočár vypadá fakt dost dobře, hlavně mají nádherný barvičky!

a koncert docela závidím :oops: :D

Katy , oblečky jsou super! a s tou rukou dr.otravuj, ať ti něco vymyslí - věřím že je to moc nepříjemné a bolestivé :?

Kačí - zítra tfuj tfuj na cukru :wink:

Gitu i tobě ať to na KO dobře dopadne a kilča neřeš, asi je to fakt jak kdy - a halvně je to jiný stav a fungujeme jinak (bez pravidel :evil::lol:

Rosi , ty jsi akční muzikant :lol:

a zdravím i zbytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
25.5.09 21:18

Ibbu - gratuluju!!!!!!!!! :srdce: si holka šikovná!!!
Užijte si véču - taky bych si něco dobrýho dala mňam mňam
Ten absťák chápu, taky to mívám když se na vás dlouho nedostanu :D

Jo koncert byl fajn, ale asi to byla poslední delší cesta, přece jen bříško se nám hoooodně zvětšilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.5.09 21:29

Ibbu gratuluji, jsi fakt dobrá. :-)

Jinak byli jsme s Baffy na té kontrole u veta, tak že podle něho je vše ok, i nervy už jsou prý dobré, nebo teda lepší, zkoušel jí i do té nohy píchat a reagovala, tak že ji cítí. No tak napsal další léky, nějaké proti neuropatické bolesti, tak uvidíme co to s námi udělá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
25.5.09 21:48

Ibbu, posílám obrovskou gratulaci!!!!! Jsi fakt šikula… :wink: A za kolik? :wink:

Gitu, od nobilisu jsem zatím nic nezkoušela, ale doporučovala nám to PA na kursu. Zítra mrknu do těch papírů, co jsme dostaly, tam jsou přímo vypsané výrobky, které ona doporučuje…

Katy, držím Buffy palečky, ať má nožku v pořádku… No a Ty ruce!!! Jak už tu holky psaly, nenech se odbýt a otravuj a otravuj, dokud s Tebou něco neudělají…

Kačenko, zítra si v rámci možností užij cukr :lol: a hlavně dej vědět, jaké to bylo. Já jdu v pátek :cry:

Holky, já za poslední jeden týden taky přibrala celé kilo!!! Kdyby to takhle mělo jít až do konce, to bych se už neunesla!!!! Ale snad je to nárazové.
Ještě tu někdo psal o bušení srdce a motání hlavy, tak to jsem měla hodně taky, zlepšilo se to po tom, co mi dr. předepsal železo. V sobotu jsem si ho nevzala a celou sobotu bušení srdce a motání hlavy…

Dnes jsme byli v Ikee a koupili jsme postýlku!!!!!!!! :potlesk: Vzali jsme tu nejlevnější za 699 :oops: Matrace tam měli jen molitanový, tak tu pak objednáme přes net a ještě jsme za 400 koupili psiskovi kobereček do boudy… Snad ho nesežere… Úžasný bylo, když jsme ho přivezli, jak si ho očuchával, jako kdyby věděl, že je to pro něho. Dostane ho ale až mu vyčistíme boudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
26.5.09 07:57

Dobré ráno děvčátka :D

Ibbu - VELKÁ GRATULACE !!! Jsi šikulka !!! :srdce: :-)

Rossi - mi máme postýlku po kámošce dva roky starou, za 500 kč. Takže nová za ty penízky je super! Naši koupily taky pelíšek do boudy pro psa ( mají vlčáka ) a druhý den ji našli roztrhanou venku. Ani koberec, nic tam nesnese… no jo nezavděčíš se … :D

Mondy - závidím ten rybník, čekám kdy manža vytáhne bazén a že ho napustíme, ale prý je ještě čas … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.5.09 08:19

dobré ránko :wink:

holky moc děkuju !!!! já jsem hlavně šťastná, že už to mám za sebou!

a Rosi, chlubit se není čím, bylo to za 3 :oops: (lidovku :lol: ) ale halvně že to je a mám na chvíli zase klid :wink:

a postýlku z ikey jsme měli taky vyhlídlou - právě kvůli ceně - no nakonec máme o něco dražší za 990,– ale to už není zase o tolik

• ale kdyby ta půjčená od příbuzných nebyla atyp (kvůli matraci jsem ji nakonec dala k našim) tak máme děděnou :wink: vždyť je to jedno

co se týká oblečení, lehátka anebo hrazdičky to všechno jsme podědili a myslím že na tu chvíli to bohatě stačí

večeře včera dobrá ale zase jsem se musela s prominutím nas.at - švagr měl zamluvit stůl na letní terase kde se griluje - a c o myslíte :?: prý je to v pondělí zbytečný, nikdo tam nebude … no tak bylo plno :evil: a nakonec jsme seděli v restauraci - a jelikož prý já jediná chtěla jíst tak jsem si taky objednala pořádnou baštu :lol:

.. ale jak jsem se najedla už mi bylo hned líp :lol:

kočky já pádím do práce :? - a dneska v tom horku se mi taaaak nechce :cry: mám to s menší přestávkou až do 8 :cry: no jo, příští týden už mám poslední co učím pomaturanty na denním studiu a pak už budu dopoledne pěkně válet šunky (zůstanou mi ještě studenti co mám po odpolednách a večerech - ale jen do konce června) - a ještě se všichni diví proč chci končit tak brzy 8O

no nic tak zatím paaaaaa

jo a Katy - snad to už bude s Baffy cesta k lepšímu ne? doufám a věřím že ano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
26.5.09 08:33

Dobré ránko:)
Ibbu - šikulka! To bude ale chytré miminko :wink: :)
Gita, Rosi - holky, já tomu našemu koňovi koupila protiotlakovou deku a druhý den byla na cucky, nakonec se zamiloval do starých potahů z auta, to se člověk fakt nezavděčí :lol:
Katy2 - ať to dobře dopadne!
kačenka1 - cukr jsem přežila, bylo to spíš k smíchu, stálo nás tam 6 těhulí, jedna vykulenější než druhá, zelený jak brčál, no fakt kino :lol: Ale humus to je, to je fakt :roll:

JInak váha mi lítá, mám 10kilo, ale už asi tak 10 dní jsem nic nepřibrala a to si teda hubu neošidím :lol:
Posílám odkaz na kočárek, vybrali jsme v Kolíně, já jsem holt na klasiku:) A od kámošky mám za 1500,– trojkombinaci, takže na zahradu a na trajdání se psem budeme používat ten od ní.
http://www.levnykocarek.cz/…ta-vzor-2008
Takže ještě pár blbinek a s výbavičkou jsme komplet:) Za 14 jedeme na dovču a pak to všechno začnu sypat do pračky :lol:
Holky, pohlaďte miminka a zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
26.5.09 12:54

Ahojky

Ibbu ..velká gratulace :srdce:

Já teď budu míň reagovat, ale spíš jen nakukovat ..ještě mam 3 zkoušky během 2 pátku a pak už bych měla mít od školky pokoj .. :lol:

Katy ..tak to mě mrzí, že máš trápení s rukama ..tak snad se podaří příjít dr proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
26.5.09 12:56

http://www.sirmi.ic.cz/medved/17.gif

SRPŇÁTKA 2009

http://www.sirmi.ic.cz/cara/160.gif

TĚHULKY

**Obrázek - Jana 30 a 34 - TP 23.7. - KO 15.4 - chlapeček Vojtíšek - porodnice Motol nebo na Kladno a určitě s taťkou u porodu

Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.

Lakai.ka - 22 a 28 Zlín - 1 těhotenství - TP 4.8.

Ibbu - Líba 26 a Filip 29 Humpolec - 1 těhu TP 7.8. - 7.5. KO
holčička Helena - porodnice Havlíčkův Brod

Katy2 - Kateřina 28 - Kristýnka(5) - TP 7.8. - KO je 28.5. včetně odběru krve a velkého UTZ ve 30.tt - holčička - porodnice Frýdek-Místek

Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 9.8. - KO 8.5.

Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.

Xxx Zuzana - 30 a 28 - Praha - první těhotenství, co čekáme nevíme, necháme se překvapit
TP 11.8. (na můj svátek) - zatím vedou jména Adam a Adélka, nebo Kateřina
rodit budeme v Praze na Bulovce - KO 4.5.

Stofi Brno - Šárka 1982 - Niky (2.5) - TP 13.8 - pohlaví překvápko, rodit budu v Bohunicích

Kacenka1 - Katka 26 + Tomáš 28 - Anetka 26m - TP 13.8. (17.08.)

Monda - Monika 27 a Leoš 35 - pracující - první těhu TP 13.8. - KO 1.6.

Loost008 - Kristýna 32 a Martin 29 - u Prahy - studující - Eliška (1) - Tp dle pm 3.8. dle utz 18.8. - KO velký utz 18.3. a 19.3. krevní a jaterní testy

Monika 1980 - 28 a 30 - Ostrava- TP 19.8. - KO 6.5.

Evikule - Eva - 25.2.1982, - bydliště Č.Třebová - vdaná - momentálně na MD, jinak lékárnice - Ládík 19měsíců - TP 19.8. (až 22.8.) - jména pro mimi Daniela/Jaromír

Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.

Rosanka - 29 + 35 - první těhu - chlapeček Otakar - KO 12. 5 OK - testy na cukrovku 29. 5. - další KO 9. 6.

Gita 123 - 28 a 33 - TP 25.8 -kluk - Krnov - KO 26.5.

MarkyS 31 - dcera Aneta 12 let - TP 26.8. - ko 10.3

Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.** 

..prosím o zaslání informací do tabulky formou SZ
Peta25 - Brno
 Baba

Dlouho se neozvali : ??? a nebo jsem to prošvihla
Fuerte
Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy
Kacatko OOO - Praha
Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.
 Hehu

A CO ČEKÁME: prosím o písnutí SZ ..děkuji 

http://www.sirmi.ic.cz/deti/96.gif Kluci…
Jezinka
Ivuna
Gita123
Rosenka
Obrázek
Gita 123

Holky …
Katy2
Ibbu
Lost008

…a opět prosím,o zaslání SZ v případě změn, případných připomínek a dalších termínů KO ..děkuji
 http://www.sirmi.ic.cz/mini/269.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
26.5.09 14:33

Ahojky,

nemám dočteno,snad jen ibbu gratulkaaaa,jsi šikula :wink:

tak cukr jsem přežila,ale byl to fakt humus,hlavně mi vadilo,že jsem se ani ty dvě hodiny nemohla napít čisté vody :? a těch 16 hodin bez jídla byl fakt mazec,výsledky nevím,budou u dr.

Nevím proč,ale nejdou mi odesílat SZ :evil: takže to co jsem posílala v pátek Lesině ohledně uzamčení mi stále visí v nedoručených ach joooo

Zase pádím,i když je tam na padnutí,ale moje dítko to nezajímá a chce být v bazénu,tak se jdu taky rochnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
26.5.09 15:55

Uff, teď jsem přijela busem z kontroly od dr. :?
Zpocená a unavená … :oops:
Tak na ty 4 kg za měsíc co mám nahoře řekl, že to prý není z vody a že mám míň jíst … :evil:
Jinak na bolest lítek mi dal zas a opět magnésko, které mi moc nazabírá a mám prý polehávat, od toho mám prý nemocenskou … :( Fakt jsem z něj měla dneska radost.
Na cukrovku jdu za 14. dní až v 28. týdnu.
KO zase za 4 týdny. Prý není důvod chodit po 3. týdnech. Až prý po 36.týdnu budu chodit každý týden. :?

Kačenko1 - pořádně si užij bazének, ááá to musí být teď paráda… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
26.5.09 16:51

Ahojda holky!!!! Asi se nemusím ptát, jak je u vás, asi nádherně, že? Ale ten výhled na pár dní dopředu… No hrůza děs!!!!

Gitu, tvůj dr. se s Tebou teda nemaže… KO až za 4 týdny? No to mi teď už přijde trochu zadlouho… Navíc jsem na nějakých stránkách četla, že bychom teď měly chodit za 3, pak za 2 a po tom 36. po 1 týdnu…

Jak je to vůbec s těmi týdny? Já v tom mám pořád zmatek. Dnes jsem 27 + 1 a to je teda 27. nebo 28. týden?

Ibbu, až do 8? No to Ti teda vůbec nezávidím. Mně to stačí dopoledne a když jsou dny, kdy chodím pracovat na dvě hoďky i odpoledne tak mám pocit, že už to nemůžu zvládnout!!!
Zato doma řádím jako drak! Dnes jsem už zasela trávu, posekala trochu trávy, přivázala a zaštípala rajčata, otrhala jahody, pak jsem ještě vyhazovala shnilá jablka - to doma nadhazuju už dva měsíce a nikdo nebyl schopný to udělat, tak jsem to už fakt nevydržela. No a samozřejmě jsem se o kus železa zase rýpla do bříška. To jsem se ale už naštvala a šla jsem domů..

Ivu a Mondi, nestrašte mě!!! Jestli ten kobereček rozerve, tak má smůlu a bude spát na tvrdém dřevě :twisted: , páč tu matraci, co tam má už rok, mu vyhodím!!! Veterinář říkal, že se v matracích rády drží různé potvůrky, které se nijak nevypudí a matrace je třeba měnit…

Jezinko, držím palce!!!!

Kačenko, se máš, že už to máš za sebou… Mně dr. říkal, že mi dají výsledky do ruky… Asi to mají všude jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí