Poradna duly
Jana Čurdová
Čus ..jen nakukuji .a všechny mooooooooooc zdravím
…zítra mam 3 zkoušky …tak se učím ![]()
Katy ..vau …krásná fotka mimíska ![]()
jezi taky jsem mela mit zitra zkousku ale jdu na krev k vyvoj vadam tak to musim prelozit na pristi tyden.No stejne jsem to moc neumela.
![]()
Jezi tak ty zkoušky ti fakt nezávidím, kolik ti jich ještě schází aby jsi měla pro tento semestr hotovo?
holky moje moc vás zase zdravím
já celé odpo učila a poslední žáci mi odešli před hodinou
tak jsme trochu mimoň ![]()
a než jsem odjela učit tak jsem u vás usnula
tak jsem se ani nerozloučila ![]()
Katko, gratulace k pěknému výsledku ale je to teda „zábava“ týden sem, týden tam …
hlavně že je píďa v pořádku
to je nejdůležitější!
Jezi - pěstičky na zítra - ale ty to zvládneš! bude to v klidu, uvidíš … teď jste na to dva … a jak známo, ve dvou se to lépe táhne ![]()
Lost, taky ať ti to zkouškový uteče a hlavně ať jste v pořádku!
Moni, doufám že ti bude líp, ale radši když zůstaneš doma - než být pořád ochrnělá … to se radši pořádně prochrupnout a odpočnout ![]()
jo a Ivy, v práci teda normálně pokračuješ a na tu dovču nejdeš? ale s šéfem to nějak vydrž - jste teď dva tak to máte na háku
![]()
Dobré ránko holky:)
Tak předně všem studentkám gratulace ke zkouškám a těm, co je to čeká, tak držím palce.
Katy, fotečka je moc hezká! ![]()
Mončo, nikam se do práce moc nehrň, zdravíčko je přednější, uvidíš, co ti doktroka řekne, buddu držet palce!
JInak, holky, postěžuju si vám, včera jsem od večera do 1:00 ráno vesele zvracela , no už jsem měla pocit, že ve mě snad nemohlo nic zůstat
Letěla jsem asi 5×, to se mi ještě nestalo, návaly a „blbý“ pocit, to občas jo, ale takový šavlový tanec, no skučela jsem jak pes…Od rána je to už zase dobré, slupla jsem jeden rohlík a usrkávám čajík, je to lepší. Údajně je v tomto období hladina hormonů nejvyšší, prý 8-12. týden, takže potěš. No, snad to bylo jen pro jednou. Dneska si zkusím koupit ty zázvorový lízátka.
Tak zatím veselý a hezký den, těhulinky ![]()
Jo a ibbu: s šéfem jsme měli řeč, nakonec to otočil proti mě, prý to bylo pro moje dobro, no kecy jako blázen, jenže teď mě potřebuje, tak si myslí, že jsem asi úplně blbá. Ten papír mám schovaný, do práce zatím chodím normálně, naštěstí se zatím nepotkáváme, tak uvidíme. A máš pravdu, už kvůli mrněti to nebudu nijak hrotit ![]()
Ahoj holky. Tak jsem se ráno tak nervla kvůli práce,že mi je ještě teď špatně a bolí mě bricho.
Prostě pokud fungujete a nemáte připomínky tak je vše o.k. Ovšem pokud jste na nemocenské,tak asi nejste členy kolektivu…
Jedná se ve zkratce o to že šéf předává moje klienty kterým končí smlouvy k předělání ostatním a to bez jediné zmínky nebo dotazu,zda o mám nějak ošetřeno,či domluveno s někým,abych z toho také něco měla.
Mám celodenní vycházky,sice teď musim ležet,ale předpokládám že se to snad zlepší,a já budu moci mezi lidi.
Navíc stát se mi může všelico,a já můžu být v práci dříve než se naděje a klienti budou fuč. Nejvíce mě štve že mi to nebyl schopen říct,a jedná za mými zády.
Omlouvám se,asi to tu nepatří,máme probírat úplně jiné radosti a starosti,ale já jsem se potřebovala svěřit.
Tak se nezlobte.
Samozřejmě pohlaďte bříška.
Mě teď bricho tvrdne a bolí,tak se bojím ať je všechno v pořádku.
Tak zatím pa a přeji všem pohodový den
Lendulko, měla jsem velmi, velmi podobný problém, šéf mi udělal scénku na Oscara, za mými zády peče moje rozjednaný kšefty a to po letech práce, kdy jsem se fakt neflákala! Běsnila jsem jak tygr a bylo mi z toho leda zle. Teď už to mám na háku, dělám si svoje, hlavně aby mu neruplo v kouli a nešáhnul mi na peníze a soustředím se na sebe a na to, abych stihla případné zvracení dobíhat ![]()
A ty se taky nenervuj, zdraví máme jen jedno, já vím, že to zamrzí a naštve, ale ono se to časem uklidní a za pár dní si třeba v klidu sednete a vyříkáte. Opravdu se snaž být v klidu.¨
Držím palce, ať je brzy dobře ![]()
Ahojky děvčata,
je mi líto že máte v práci takové starosti, ale víte jak, hlavně aby byli mimisci v pořádku, všechno ostatní je vedlejší, tak že se děvčátka držte a myslete na mimisky a na práci se vykašlete, však nějak bylo, nějak bude, ne?
Ahoj holky,
to je neskutečné, co ti nadřízení dělají! To je fakt hnus. Zajímalo by mne, jak by nesli, kdyby se takhle někdo choval k jejim ženám, přítelkyním a dcerám.. To by se asi trošku zlobili, ne? Je to nespravedlivé. Že si sami neuvědomují, že přesně tohle se může stát jim.. A zvlášť když těhotná žena se snaží nahrabat co nejvíc penízků, protože - a co si budeme vykládat - její životní standard se dramaticky sníží - nejenže má méně peněz, ale ještě má miminko, které - ač tak malé - spotřebuje velkou část prostředků!
Jsou to šmejdi! Ale víte co? Boží mlýny melou a jim se to jednou vrátí.. takže se nenervujte.. protože za pár měsíců budeme prožívat jedno z nejkrásnějších období našeho života a to chlap nikdy nezažije… Protože komu se opravdu změní život narozením dítěte?
Jojo, je to tak, já už to házím za hlavu, dnes chci jet dřív domů, je mi opět špatně, takže se zahrabu pod deku a nechci nikoho vidět ![]()
A díky za podporu:)
Zkusím se ještě stavit pro ta zázvorová lízátka, tak uvidíme, co je to za zázrak. Do toho mě začaly ještě bolet nohy, nechápu, do teď jsem byla úplně fit a v pohodě a teď si připadám jak v posledním tažení ![]()
Ahojky spolutěhulky,
je blbý když člověk musí řešit problémy s nadřízenými nebo kolegy v práci a v tomhle stavu je to ještě o mnoho horší…přeju ať se situace co nejvíc zlepší…
U nás jsem řešila něco podobnýho s kolegou, naštěstí už je to dřív a už u nás nepracuje, našel si něco lepšího a nám se všem ulevilo… Nejhorší na tom je, že to člověk nenechá za dveřma v práci, ale pronásleduje ho to i doma, teda aspoň já to nedokázala…
Ivu - přeju ti ať je ti líp, já to znám, když zvracím nikdy to není jednou, ale vždycky nejmíň na 6×
takže na tebe myslím
Moniko já si taky říkám že bych raději chodila do práce byla mezi lidma, ale zase doma je člověk v klidu, když je potřeba může si odpočinou, nikam se nehoní. Záleží co děláš za práci a jak by ses cítila… na druhou stranu se dá jít na neschopenku pak zas kdykoliv…
Já byla dneska na pár hodin v práci, pak jsme byli nakoupit nějaký jídlo, doma jsem uklidila nádobí a uvařila si rýži na zítřek na nákyp a můžu říct že si jdu asi lehnout…jsem K.O. to bych fakt nevěřila, že mě to až tak zmůže…
Moni, a co děláš Ty? Je to pro Tebe stresující prostředí?
Víte, já mám svou práci ráda (ale to tady každá), jenže je problém, že buďto se vrátím nebo za mne musí najít zástup a nikdo nepůjde do práce na dva - tři měsíce. A aby tam kolegyňka zůstala sama, to mi nepřijde fér. Takže se buď vrátím a zaučím zástup, anebo zůstanu doma a dám jim šanci, aby si našli náhradu.
Na jednu stranu bych radši zůstala doma - kvůli únavě a tomu dýchání, to mě fakt vyčerpává, ale zase na druhou stranu, nemám jiný problém (aspoń myslím). Dělám referenta prodeje - takže jsem osm hodin v kanceláři a řeším své zakázky, komunikuji se zákazníky, nákupčími a v práci máme fajn kolektiv (díky bohu za něj). Můj šéf..nevím, zatím jsem s ním problém neměla, ale pracuji pod ním teprve chvíli a pořád nevím, co si o něm myslet ![]()
Takže jsem zvědavá na výsledky kontroly v pondělí.:-)
Moni
já dělám asistentku jdnatele, ale v podstatě všechno, objednávky, evidence a vystavování faktur, pokladna, banka… vlastně mimo účetnictví všechno. Jsem tam sama s kolegou šéf za náma chodí jen občas, navíc je šéf hrozně fajn i kolega a práce mě baví… v tom by problém nebyl.
Jak už jsem psala dojíždím přes 60 km autobusem po D1 a to bych fakt asi nevydržela absolvovat tu jízdu 2× za den 5 dní v týdnu…
Loni jsme se jako firma přestěhovali a já místo 3km dojíždím takhle, mrzí mě to, protože jinak bych o neschopence nauvažovala ani náhodou, navíc jsem tam o školy, takže nějakých 8 let.
Teď je tam místo mě už paní v důchodu, na zástup. Tak tam vždycky 1× za týden jedu abych jí pomalu vysvětlila co a jak…A ještě dělám něco z domu…
Jojo, já vím, už jsi tady psala, že je to kvůli dojíždění. To je fakt, že to natřásání asi moc miminku neprospěje. Je to škoda, co? Když práce baví. Já dojíždím MHD. Vždycky si hned sedám a nafukuju břicho, aby si ti důchodci neměli šanci stěžovat. Navíc když vidím kolem sebe ty puberťáky, vždycky si říkám, proč bych vstávala zrovna já - těhotná, ačkoli to ještě není vidět.. A snažím se jezdit mimo špičku, abych se moc nemusela strkat, ale ne vždy to vyjde, že.. ![]()