Poradna duly
Jana Čurdová
Ibbu-ahoj,držím palečky ať testy dobře vyjdou. Já se je dozvěděla v úterý a dobré. Škoda že ti doktor neudělal aspoň ten ultrazvuk. Já na velký jdu až 23.3. To ještě bude doba. ![]()
Jezi - to je moc moc dobře že vypadá že je vše v pořádku, uričtě budou v pořádku i výsledky
Bobina je kouzelná
a Ondra to je frajer ![]()
Ibbu - uvidíš že určitě bude vše v pořádku, akorát já by asi bylo lepší kdyby ti zavolali i že je to OK, takhle bych se asi vystrašila při každém cizím čísle, jestli náhodou nevolají že je něco špatně…
U nás na 90% vede na kluka jméno David - zas ná svátek den před Silvestrem nic moc ale nám se jméno líbí…
Jezi tak to je dobře že už to máš zasebou a že to vypadá dobře.Ostatní bude taky ok.Teď na sebe dávej pozor a hlavně odpočívej.Bobina je krásná.
Mě už je trchu líp ale sem jak praštěná palicí.
Ibbu určitě bude vše v pořádku. Já jdu na krev a ko v úterý.Tak se těším na mimi že ho zase uvidím.
Teda teď mě dostala moje pubertální dcera. Vyšla z pokoje a říká mami tak trénuji na mimi a vyhrabala zavinovačku co měla pro panenky a zabalila do ní našeho psa.Tomu se to evidentně líbilo byl tam spokojený.
Ahojky
Jezi tak už to máš konečně za sebou, určitě bude vše OK.
Monda nechtěla jsem to tady nějak rozepisovat co je s Baffy, ale když jsi se zeptala tak teda píši. Baffy je na tom špatně v pondělí jde znovu na operaci, implantát musí ven Baffy ho odmítá a navíc jí tlačí na nějaký nerv a v určité poloze když si třeba lehne na záda tak strašně pláče. Tak že vet. rozhodl že implantát musí ven, protože by taky mohla zůstat na tu nohu ochrnutá. Tak musíme jen doufat, že implantát tam byl dost dlouho a že se koleno trochu už zrgenerovalo, jestli ne tak vůbec nevím co se bude dít dál. ![]()
Holkiy děkuji ..jste fajn ![]()
Ibbu neboj ---určo bude vše Ok ..jako ostatně u všech tady !!!!!
Markys-tak to by teda dostalo i mně.
asi už se připravuje,jak ti bude pomáhat. Katy- jestli jsem pochopila tak Baffy je asi pejsek,že? Já myslím,že to bude určitě v pořádku. Veterinární lékařství je dnes už na vysoké úrovni. Držím palečky.
Katy , to je mi moc líto - takovej živel a takhle jí to trápí - a jak to manža zvládá? budem věřit že se to zlepší a uzdraví se … ale ani se ti nedivím že jsi smutná … je to taky člen rodiny
holky - moc vám všem děkuji
- však víte jak jsem tu plašila celý týden
ale teď jsem v klídku, prostě uvidím příští týden a když nikdo nezavolá tak to bude asi v poho - anebo tam pro jistotu zavolám …
sestra mi říká - volat nemusíte ať si s tím nelámete hlavu
ale že takhle nevím nic a budu čekat na každý zvonění to už je jedno ![]()
ale teda musím vám říct, že mě dr. tak prohmátnul, že mě málem prošáhnul až na druhou stranu
manža mě komanduje když píchám do Helči takhle večer, jestli jí třeba neucítím - a nadává mi že ji trápím
a dr. na mě takhle … když jsem mu to říkala, tak mi povídá: "mělas mu jí natáhnout … " ![]()
Katy moc mě to mrzí, ale snad bude Baffy v pořádku, držím vám palce a myslím na vás… někdo sice může říct, že je to jen pes, ale já myslím že my co je máme pro radost, jako členy rodiny, tak to s nima prožíváme…
Kdykoliv té naší něco bylo tak jsem k ní v noci vstávala, chodila jí „kontrolovat“, tak nějak to s ní člověk prožívá…
Ibbu taky mi manžel nadává, když si „píchám“ do břicha ať tam mimíska tak nenaháním…
Holky přeju vám dobrou noc jdu spát ![]()
katty, to je mi moc líto,taky prožívám každé trápení hafana moc špatně,prostě je to člen rodiny…Baffy to určitě zvládne a bude dělat jen samou radost ![]()
my máme dva NO,ale ty už jsou postarší pánové,tak se děsím až přijde jejich den
a pak máme 7 měsíčního bulmastifa,je to zlatíčko i když rozmazlený jako prase ![]()
ibbu,určitě výsledky dopadnou dobře
já jdu na odběry až 11.3.a zdá se mi to teda dlouho ![]()
Jezinko to je dobře, že všechno vypadá v pořádku, Bobina je krásná, má krásný nosíček - já říkala hned, co jsme dostali fotku my -
pohlaví se pozná podle profilu!
Vy máte tutovou holčičku, podívej ty jemný rysy - když se podíváš na náš UZ ze 13tt - ten profil, ten nos - to je jasnej kluk ![]()
A Ondrášek je taky krásný dítě, velkej brácha ![]()
Jo tak pro rychlejší srovnání ten náš profil, jo (oni se mi všichni smějou, ale vidíte v tom mrňouskovi holčičku?) ![]()
http://img1.rajce.idnes.cz/…sek_12_4.jpg
obrazku
ale něco na tom bude,když srovnám fotky z utz Anetky a ted,tak fakt je tam rozdíl,tak jsem zvědavá,co na nás vykoukne
![]()
Ahoj holky,jak se daří? Koukala jsem na fotky z uz a podle profilu to asi nepoznám. Ale asi je to holka. Kačenka-už máte bullmastifa? Ti jsou krásní. My měli pitbulla. Ale před rokem nám zemřel na leukémii.
teď by jsme chtěli do budoucna bandoga. Ale obdivuje že zvládáte takovou smečku. ![]()
Ahoj holky,jak se daří? Koukala jsem na fotky z uz a podle profilu to asi nepoznám. Ale asi je to holka. Kačenka-ty máte bullmastifa? Ti jsou krásní. My měli pitbulla. Ale před rokem nám zemřel na leukémii.
teď by jsme chtěli do budoucna bandoga. Ale obdivuju že zvládáte takovou smečku. ![]()
Ahojky holky,
nejdřív jsem musela trošku uklidit (ne že by jsme tady měli binec, mám ráda pořádek) odpoledne má přijít manželova známá udělat nám pojistku na dům, už tady bydlíme 2 roky a nemáte to pojištěný…
Teda to by mě nanapadlo, že by se dalo pohlaví určit podle profilu z UTZ, musím se podívat na to naše mímo jestli vypadá na holku nebo na kluka
![]()
Lakaii a Kačenko teda to vás obdivuju (ostatně jako všechny páníčky takových plemen) i když se říká že jsou to rodinný mazlíci, já mám před nima respekt… Já bych takový plemeno neuměla vychovat, má co dělat s naší leonko a to jsou povahou společenský mazlíci… naší áji jsou teď čerstvě 2 roky, puberta s ní mlátí, je to divoch… jsem zvědavá co bude říkat na mímíska…