Poradna duly
Jana Čurdová
Monda- teď jsi mi pěkně na:,–(ila brouka do hlavy. Bydlíme v novém taky dva roky a vůbec nevím,jestli máme pojistku. Musím se zeptat přítele a pokud ne tak taky zřídit. Copak máte za plemeno pejska? V nás se pejskům věnuje hlavně přítel. Vždycky měl nějaké bojové plemeno. Už když byl malý.
ale na jeho vášeň pro psi jsem si zvykla a dokonce už ji s ní i zdílím. I když já raději koně.
a s dalším pejskem počítáme až tak za 1,5 roku. Asi bych další miminko i když psí nezvládla.
No u nás se áji věnuju z 80% hlavně já, chodíme spolu denně ven, jezdily jsme na cvičák (od tý doby co jsem těhu, tak nejezdíme), já se snažím s ní cvičit, češu většinou taky já ..... je to leonberger
Já mám z tech „bojových“ plemen respekt i když na cvičák jich chodí většina. Já bych si na takovýho psa netroufla…
No mě by pojistka taky nenapadla, ale přišel s tím Leoš že ji vlasně nemáme tak to rovnou zařídil… se divím ![]()
Obrázku ..vau ..to se pozná podle profilu … ![]()
a já i Petr, než trochu při odběru pobledl
, jsme měli dojem že vidíme pindíka
..ale ofiko si to tam napsat nenecháme ..hlavně aby byla bobina zdravé mimi
jinak také máte krásnou fotečku
jsem doma sama ..Ondřej je u našich a je mi nějak smutno
všechny zdravím …
Jezinka-ahoj,nebuď smutná,že jsi doma sama. To já taky a tak se můžeme rozveselit aspoň tady.
monda- leonbergři jsou krásní. Takoví chlupatí obři. Já si myslím že k malé bude perfektní. Ale jde z nich taky respekt. Já si myslím,že kdyby jste si pořídili štěňátko nějakého bojového psa a vypiplali ho,tak by si z něj respekt neměla a brala ho jako mazla ![]()
Profily berte s nadhledem, holky, dyť si dělám srandu
![]()
bandog dávali jsem jedno štěńátko paní, jejíž dcera má voříška a právě mladýho bandoga, v životě jsem to před tím neviděla a neslyšela ![]()
a když jsme ho viděla, tak jsem trochu pobledla - to naše štěňátko malýho knírače je přeci jen drobeček oproti tomuhle svalnatýmu nabušenci (oni s ním chodí na výstavy a je to fakt krásnej pes)… … ale prý je strašně hodnej. Když si Fabíska přivezli, čuměli na sebe přes skleněný dveře do zahrady, Fabís byl uvnitř a ten bandog venku, a strašně chtěli k sobě. Moc se milujou, škoda, že ta paní posílá fotky už od září jenom pusou …
já jsem taky sama doma ![]()
No kdyby jsme měli takové plemeno doma tak bych ho brala jako mazla to jo… no mě hodně lidí říká že ája budí respekt, ale má takový „dobrácký oči“…
Vysvitlo nám tady slunko, tak jdem na procházku
pak se zase ozvu…
A co plánujete holky na víkend? K nám příjde zítra ségra s přítelem a budem u nás opíkat párky
nějak nás to napdlo minulý týden, tak jsme si říkali že si něco opečeme…
V neděli jedem odpoledne přát babi k svátku, takže takový je náš program…
Obrazek- Bandog je krásný pes,ale z cizích mám strach. Navíc mě v dětství pokousal rotvajler. Ale až budem mít bandoga doma,tak se na něj budu dívat jinak. Ale museli vypadat vedle sebe komicky. Takový maloch s obrem. Monda-jeeeee,tak to se máte s tou opékačkou. Ale není na to zima? My chceme jet do zoo. Je sice chladno,ale taková procházka neuškodí.
holky, přeju krásný víkend všem!
u mě je plán jet opět k našim
odpočinout si a nabrat síly do dalšího pracovního týdne ![]()
jinak pejkařů je tu mraky!
já miluju velikánský pesany - ale maličký jsou taky krásný
tak až budeme mít prďolu velkýho taky něco pořídíme - zatím nám tu stačí sousedovic kocour ![]()
Kačí - to teda koukám, co máte hafanů
ale je to milý mít takový mazly doma - KAtko , budu na Baffy v pondělí myslet - ale věřím že to bude dobrý!
holky, mě přes noc vyskočilo břich
dneska jsem jak nafouklá ale tím to asi nebude
teď už to bude jenom větší ![]()
jen pro upřesnění,bulmastif není žádné bojové plemeno
je to neskutčně milý stvoření,ale když se m u něco nelíbí tak to dá najevo ![]()
víc nějak nejsem schopna ![]()
Ahoj.
zas po dlouhé době se hlásím. Vůbec Vás nestíhám číst
, jsem ráda, že zvládám srpen 07.
Jen se chci ozvat, že jsme ok. NTskreening v pohodě, pohlaví ani po dnešním UTZ nevím. Další kontrolu po dnešku mám až za 6neděl…ten můj novej dr. to nějak fláká.
Porod má upřesněný od 19.8. do 24.8. (podle různých UTZ)…no, někam tam se trefím. ![]()
Mějte se krásně, pohlaďte bříška a já se pokusím nahlídnout častěji. ![]()
Teď jsem zpětně listovala a koukám, že Jezinku „donutili“ na amnio. Já měla u Ládíka taky špatný triply a „konzultace s genetikem“ byla v podstatě jen formalita, rodinné zatížení - nerodinné zatížení, amnio automaticky doporučil
A to jsem měla riziko downa 1:360 a riziko potratu po amnio je 1:100. …odmítla jsem a byla jsem za exota. Ale taky nejsme z těch, který by to celé těhu žralo a trápilo. Je to na každým. Každopádně jsem se zařekla, že přístě na triply kašlu a jdu na NT. ![]()
Ahoj holky,
zdravím všechny a blahopřeji k úspěšným kontrolám
A fotečky jsou nádherné. Dokopu se a dám sem našeho Drobka.
Katy2, Baffy je mi moc líto. Vím, že to musí trápit. Já se trápím s tím naším bobísem i při česání, když více zaberu a on zakňučí. Nechce se mi ani myslet, že by ho mělo potkat něco horšího.
Dívala jsem se v neděli na am.film a teď si zaboha nevzpomenu a napsal to Kundera- a už vím „nesnesitelná lehkost bytí“. A byla tam žena, která milovala, zbožňovala svého manžela a měli fenečku a ta měla rakovinu a umírala a ona říkala tomu MILOVANÉMU manželovi: „já ji asi miluji víc než Tebe… Víc.. to není ono.. ale jinak, LÍP.. nechci po ní, aby se změnila, miluji ji takovou, jaká je..“ a holky, ono to fakt tak je. Já bych tomu našemu pesanovi odpustila všechno a Kuba dojde o půl hodiny později a já už hnedka lamentuju a trucuju.. no jak malá..
Jména Sarah / Jakub.
Chuť na sladké vůbec nemám (doma mám už asi 8 čokolád, pár jich vždycky zmizí, ale ne mou vinou). Ale včera si Kubík dopřával okurky a já že si dám taky jednu.. hm, sežrala jsem půlku sklenice.. ![]()
Obrázku, Vy máte knírače? Teda jsem to tak nějak vydedukovala z toho příspěvku. A asi máte chovnou stanici, když píšeš, že majitelka posílá fotky ústně od září.. Co chováte?
Tak se opatrujte a myslete na hezké věci (zelená travička, deka, meloun, pejsek a Vy) ![]()
Ahoj holky,jaktože tu nikdo není? Přidala jsem do albumu fotku z našeho posledního uz. Tak když budete chtít,tak kukněte. Zatím čao
Ahojky holky,
teď odešla ségra s přítelem, opekli jsme si párky a dokonce i ugrilovali masíčko
bylo to super, strašně jsme se nasmáli
![]()
Teda koukám na fotky co jich tam přibylo
(akorát nevím jak to, ale Lakai-ka tvou fotku nikde nevidím…) Jinak všem vám to na fotkách sluším, mimískům, maminkám i tatínkům ![]()
Já asi půjdu do sprchy a pak zalezu k televizi (Leoš jede hrát hokej, tak budu večer sama doma
)
Tak zatím papa ![]()
Monda- no jooo,máš pravdu. Mně se to tam nějak nenahrálo.
budu to muset udělat znova. Ty párečky bych si taky dala. Ses teda měla ![]()