Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,tak mně už je dobře. Asi jsem si včera natáhla vazy na bříšku. To asi jak roste. Takže to bylo to tvrdnutí. V nás je zase pod mrakem,ale zatím neprší. Tak jsem doma a pěkně se nudím. Jen se láduju jídlem.
to ze mně bude ale dýně. Ale zatím jsem moc nepřibrala. Zitra jdu do ve rizikové poradny,tak jsem zvědavá. ![]()
Ahoj děvčata,
kde jste všechny?
Já dnes byla na kontrole, vše je OK, dr. mi dělala dnes rovnou i velký UTZ a vypadá to z 80ti% na holčičku.
![]()
Ahoj holky!
teda vy jste tu toho teda moc nenapovídaly ![]()
jaký jste měly den?
Katko - gratulace k holčičce
a ke KO
já už se nemůžu dočkat na čtvrtek ![]()
jo a Lost - tvůj dr. je super! má pravdu v tom, že jsou tyhle testy zbytečný a stresující - a zvlášť, když ti dělal ty v 1. trimestru …
… a dělal ti v 1. trimestru i UTZ? asi jo viď? - já jen jestli teď půjdeš taky?
Ahojky holky,
zdravím při pátku ![]()
Včera u nás byla známá, čekají mimčo na polovinu května, tak jsme si pěkně pokecaly. Taky čeká první, takže to bylo o to lepší, že tomu všemu okolo rozumí úplně stejně jako já
![]()
Dneska ráno mi psala paní že má dneska v 5 místo v plavání pro těhulky, tak to půjdu vyzkoušet. Pak napíšu jaký to bylo ![]()
Katy - gratululu k úspěšné kontrole a taky k „odhalení pohlaví“…
Moni - budu čekat na zážitky
hlavně si to pořádně užij
![]()
ibbu jo delal mi kompletne vsechno v 11tydnu tusim.Jo a pristi stredu jdu na velky utz.ten mi delat bude.Rikal kdyby neco tak tam se to uvidi.
![]()
Jo to máš Ibbu pravdu, nejhorší jsou takové ty „zasloužilé matky“ co všemu rozumí, všechno je podle nich nejlepší dělat tak jak dělají ony…
A ty jejich poznámky, no jen počkej to poznáš sama… to bych vraždila ![]()
Jasně, když budu chtít něco od nich vědět, tak se zeptám, ale někdo radí už automaticky, to nedělej, to nejez, tam nechoď to je úplně zbytečný, nejlepší je takový kočárk ja mám já… no hrůza…
Ale je spousta holek co i když maj děti, tak se baví normálně a nehrají si na mystrině světa…
Moni - to je přesný … „jen počkej, uvidíš sama …“ - taky mě to dohání k šílenství … nikdo přeci nemá patent na mateřství ![]()
ale mám známou, má dva kluky, už mi dala spoustu věcí a od ní neslyším žádný „rady“ - když mě něco zajímá, tak se sama zeptám, jak to měla ona a podle toho si to „přeberu“ ![]()
Lost - to je fakt že ten velký UTZ je asi hodně přesný … tak to jdeme skoro stejně - já jdu ve čtvrtek ![]()
Já jsem se na ten velký UTZ objednávala dneska. V pondělí mi dr. řekla, že mi ho může udělat i ona, ale jestli chceme ať si zajedem do Brna, že tam mají mnohem lepší, navíc to hradí pojišťovna, tak jdeme 2.4.
![]()
Už se těším až nám zas mimísek zamává
![]()
Ahoj holky. Dlouho jsem tu nebyla, tak se snažím dočíst. Byla jsem v nemocnici, kvůli krvácení. Už je to v pořádku, teď zase pro změnu čekám na výsledky triplů. Měly by být možná už v pondělí. Poradnu mám ve čtvrtek 19.3. tak snad bude i utz, abych věděla, že je mimi v pořádku.
Jinak dle utz v 13. týdnu to dle pana doktora vypadá z 85% na holčičku, tak uvidíme
.
Mějte se všechny moc hezky, opatrujte bříška, přeji všem samé krásné výsledky na kontrolách a utz. ![]()
ahojky Lendo - doufám že už je všechno v pořádku
a neboj triply budou v pohodě ![]()
a taky gratulace k holčičce! ![]()
Moni - tak to je super že budete mít pořádny UTZ ![]()
holky, myslíte že se ten velký UTZ platí, když na něj dr. pošle? mě teda o tom nic neřekl … ani jestli swi s sebou mám něco vzít ![]()
Lendo - hlavně že je všechno v pořádku a dál určitě bude taky, držím palce ať i výsledky z těch tripplů jsou OK!!!
Ibbu - mě dr. říkala, že ten UTZ co na něj jedem do Brna hradí pojišťovna, ale napsala mi na to papír s doporučením, bez toho bych si to asi musela platit sama… ale nevím…
Jo holky musím se pochlubit, manžel dneska koupil konečně myčku na nádobí, tak mi ubyde práce. Navíc minulý týden stála 20. tisíc a jen včera a dneska jí maj za 10!!! nějaká super akce nebo co, navíc je vestavná jupíííííííííííí.
Budu mu muset za odměnu zítra upéct nějakou super dobrou buchtu
![]()
Moni , ty se teda máš
pořádně si nový stroj užij a manžovi musíš udělat něco dobrýho, když tak dobře pořídil ![]()
s tím UTZ asi ještě zavolám dr. abych si byla jistá ![]()
ibbu ja myslim ze ten utz se platit nema je to jedno z vysetreni ktere ti dela dr takze snad ne.toted jsem za tyhle nic neplatila.