SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8499
25.1.10 14:34

Ahoj, vítám nově příchozí markos. Fíha 12 týden, to jsi dlouho odolávala než se přidáš :wink:
Ale už jsi tu, super, tak ať se ti tu s náma líbí a hlavně bříško ať se krásně kulatí a je vše v pořádku :kytka:

Ibbu děkuju ti za názor, já právě bych docela ráda co nejpřirozenější porod, pokud to půjde, zvažuju i do vody.
Tak uvidíme jak to nakonec vše dopadne :wink:
Děkujeme za přaní, máš krásnou holčičku, tak ať vám dělá jen samou radost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
25.1.10 19:32

Ahoj

taky vítám markos :-)

Mám jeden dotaz, u Dama ve školce jsou neštovice, vzhledem k tomu, že se děti míchají i s tím „postiženým“ patrem, je tu nebezpečí, že to chytne. Jak moc je to nebezpečné pro mimčo. Vím, že už tu pár starší dítko má, takže to třeba už víte… Mám z toho strach. Tuším, že v prvním trimestru to může být nebezpečné, ale jak moc netuším. Neštovice jsem jako malá měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
25.1.10 20:31

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
25.1.10 20:34

Ahoooj,

Taky moc vítám Makos a přeji pohodové těhu!!!

Tutinko,já tohle taky řešila asi v 7tt. Byly jsme ve styku s dětmi, co byly ve styku s neštovicemi, tak jsem vypátrala, že neštovice jsou infekční pouze 4dny před výsevem do zaschnutí posledního pupínku.Naštěstí se neštovice u dětí, co jsme byly my ve styku nneprojevili. A kdyby to malej přeci jen chytl. Jestli jsi je měla nemáš se čeho bát. Pokud ne, tak v prvním trimestru je nějaké procento, že by to mohlo poškodit plod. Ve druhém a třetím trimestru už je to nebezpečí minimální jen pak je problém je chytit týden před porodem. Tak to jsem vypátrala.

A jak řešíte porodnice, tak já jdu v pátek do Podolí se nechat registrovat, tak doufám, že to stihnu a vezmou mě. Berou jen prvních 12…hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
25.1.10 21:41

Srpňátka -

Příspěvek upraven 25.12.15 v 22:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
25.1.10 21:47

-

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
25.1.10 23:00

Ahojky holky člověk přijde po pár hodinách ty jo a tady se to rozjelo.Nepamaruji si nic co jsem četla.
Vítám tě markos a přeji krásné těhulkování.
Ty jo nevíte kde zjistím zda se musím zaregistrovat do porodnice nevím jestli to v CB má nebo ne.Strašně bych chtěla nadstandar,ale pokud bych musela ležet dýl v nemocnici před porodem tak půjdu na normální pokoj jinak by jsme se asi nedoplatili :-):-)
JInak dnes utz super děti rostou a jsou čilí jsme 10+0tt a vše je v pořádku.Brali mi krev tak za 14 budu vědět výsledky tak snad bude vše ok a vystavými konečně těh.průkazku.Jinak jsem už přibrala jeden a půl kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5669
26.1.10 09:05

No Kuba je krasny jsmeno, libilo se mi vzdycky, ale preco nemuzeme mit vsechny Kubiky ne :lol: :lol: ? No zkusim jeste neco vymyslet, kdyz vidim, ze je to tak popularni…V nedeli jsme se s pritelem bavili o jmenech a je mi jasny, ze rozhodovani bude narocny. Hlavne u me se nazor meni kazdou chvili. Ale vetsinou prevlada Kubik a Marika, pritel ma Erik a Andrejka, ale ja mam vymyslenych jmen tak na dvacet deti.

jinak jsem trochu nestastna z toho jak pribiram. Uz mam nahore skoro 3kg a nezapnu nektere kalhoty. Jsem ted 11+5. A to nejim zadny blbosti, sladkosti, ani tucny, jim hodne ovoce, ale priznam, ze kazdou chvilku neco, protoze jak mam prazdny zaludek tak je mi zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
26.1.10 09:38

Holky, vy jedete jak draci :palec:
S pořadníkem na porodnici vám nezávidím, já prostě přijedu a budu rodit. Teda po minulý zkušenosti doufám, že nebudu rodit doma v kuchyni - jak se mi směje můj gynekolog :roll: Ale jak se znám, zase budu čekat na kdo ví co, tak mi to opravdu hrozí :lol:
Se jménama si vůbec nevíme rady, vlastně to ještě neřešíme, možná malinko na tajňačku já :oops: Jakub je nádherný jméno, ale v našem okolí jsou samí Kubíci, a pokud se dítě nejmenuje Kuba, tak to je Karolínka.
Navíc budeme prvně muset řešit bydlení, v našem 2+nic se už teď celkem mlátíme. Takže se těším, až vy budete řešit výbavičku a já budu drhnout okna a kupovat kachlíky :wink:
Jinak příjemné těhulkování všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
26.1.10 10:17

ahojík všem
tak jsem něco málo přečetla. ty vaše metříky máte týdny dle ms nebo utz?
já jsem dle metříků jak sami vidítě. ale holky, já zatím nepřibrala ani deko, ale pupík už mám. tak zatím asi mimi bere vše z toho co s ním.
v pondělí jdu na utz, tak snad tam bude mimi jen jedno a v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.1.10 10:30

Ahojky zdravím všechny!
Andrimko termín porodu tam mám napsanej co mi říkal ten doktor co jsem u něj byla ale teď mám jít k tomu novému tak kdyby se něco změnilo tak to znovu oznámím. Akorát tam nemám MS to je 13.11.09. Jinak já jsem rodila toho prostředního Matěje, no a jak je zvládám? Jak kdy! Někdy mám pocit že spíš nezvládám!
wercusko nic si z toho nedělej! Já už mám taky nahoře tři kila a to jsem o něco málo míň těhu než ty! Kalhoty už taky nedopnu, budu už si muset koupit těhotenský!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
26.1.10 13:40

Adrimko, já mám TP 12.8., je mi 31 let.

Ahoj Renatiko, my jsme se spolu sešly nakrátko zhruba před rokem na podobný debatě, ale obě jsem z ní „vypadly“. Doufám, že teď už to bez problémů dotáhneme ke zdárnému drnadání miminka :lol:

To byl taky důvod, proč jsem se k vám tak dlouho váhala přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
26.1.10 19:02

Ahoj holky, tak co napsat, nepribrala jsem nic,ale bricho se mi zda,že na to že ma prdolka 4cm dost veliky, kalhoty nezapinam.
Byla jsem se objednat na screenig a jdu 12.2 , to budu presne 13tt.
Zdravim Markos, jestli jsme se nekde potkali tak určite neco spojenyho s IVF,ne? Me se nakonec podarilo otehotnet na potreti, IUI bylo zbytečne, 1 IVF biochemicky tehu, KET prazdny gestačni vaček a ted mam po 2 IVF, ale strach mam velikej, už taky kvuuli memu veku, hlavne aby screning dopadl dobre…to viš my se budeme porad bat, nevim jestli bych znovu psychicky zvladla novy IVF.....pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.1.10 22:33

Ahoj těhulky :mavam: ,sice nejsem moc psací, ale ráda se k vám přidám do diskuse. Jsem v 11 tt a jak jsem nedávno zjistila a tady i četla tak budu muset řešit porodnici, jelikož jsem z Prahy. Chtěla bych k Apolináři, před deseti lety jsem tam rodila a byla jsem spokojená. Tak se to snad povede, porodnost prý klesá :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
27.1.10 08:30

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...