Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16136
7.12.12 18:47
@Jarpet píše:
Ale v té skupině budeš moct přispívat po přezdívkou, pokud budeš chtít a v ostatních veřejných diskuzích můžeš být anonymní ;)

ale bude mít v profilu že v té skupině je ne? :think:

• načítám...
1016
7.12.12 19:08

@lucienne

Hmm, tak to vlastně asi jo :think:…to máš pravdu, vůbec mi to nedošlo.

• načítám...
166
7.12.12 19:17

Přiberete mě prosím také do té soukromé diskuze? Jsem tu nováček, tak nevím, jak to funguje, díky :mavam:

• načítám...
995
7.12.12 19:22

Nieve, určitě, o víkendu ji založím a potom rozešlu pozvánky každé z vás 8)

• načítám...
včelička Mája
7.12.12 19:25

@Jarpet to chápu a děkuju za přijetí.

Já jsem našla // 27.11, dnes bych podle ms měla být 6+3 kontrola nás čeká 17.12 :-))

• Upravit
166
7.12.12 19:28

@Anushka děkuji

• načítám...
1016
7.12.12 19:33

@včelička Mája

Já jsem našla // 19.11. a dnes jsem 5+6 a kontrolu mám taky 17.12. ;)..už jsi byla na UTZ? Já ano, ale srdíčko ještě nebylo, tak snad bude příště ;)

• načítám...
Anonymní
7.12.12 19:35
@Jarpet píše:
Ale v té skupině budeš moct přispívat po přezdívkou, pokud budeš chtít a v ostatních veřejných diskuzích můžeš být anonymní ;)

Já to myslela tak, že mé členství ve skupině budou vidět přátelé na profilu, zatím nic neví :) Ve veřejných diskuzích jinak moc nepřispívám. Sranda je, že s @lucienne se známe už z minulého těhotenství 8) Snad nám to oběma vyjde…

Na nevolnosti ještě existují zázvorová lízátka nebo na mě fungovala chlazená coca cola po lžičkách.

Inko E.

• Upravit
16136
7.12.12 19:40
@Anonymní píše:
Já to myslela tak, že mé členství ve skupině budou vidět přátelé na profilu, zatím nic neví :) Ve veřejných diskuzích jinak moc nepřispívám. Sranda je, že s @lucienne se známe už z minulého těhotenství 8) Snad nám to oběma vyjde…

Na nevolnosti ještě existují zázvorová lízátka nebo na mě fungovala chlazená coca cola po lžičkách.

Inko E.

sakrbléééé ted nebudu spát :D ale hádat se neodvažuju :mrgreen:

• načítám...
208
7.12.12 19:46

@Anushka Jé já taky dostanu pozvánku :mrgreen:? Taky nevím, jak to tu chodí, nikdy jsem se na žádných podobných stránkách „nedružila“, tohle je poprvé :)

• načítám...
995
7.12.12 19:57

Medulen - někdo založí uzavřenou skupinu a stane se moderátorem a potom se rozešlou pozvánky a tobě se to ukáže tuším na profilu nebo ti to příjde do mailu, že jsi byla pozvaná do skupiny. případně tu hodím odkaz a kdo chce, tak si zažádá o vstup a já jako moderátor mu vstup schválím ;)

holky, jste pro, aby se udělala potom skupina z holek, co jsme přispívaly doteď tady a pak už bychom další nepřibíraly? nebo budeme přibírat?

jednu skupinu jsem takto založenou měla, pořád se někdo přidával a bylo to děsné, stejně pak půlka nepřispívala. tak nevím, jak to teď udělat :)

jo a teda že jsem se tak do toho vrhla, jestli chcete někoho jiného, aby založil tu skupinu a byl moderátorem, tak si klidně řekněte, automaticky píšu o sobě, ale klidně ji založte, kdo chcete :)

• načítám...
včelička Mája
7.12.12 20:05

@Jarpet na utz jsem ještě nebyla, bude až toho 17 :-)) mám zatím jenom odebraní hcg a zbytek podle ms :-)) jinak si myslím že mimísek bude o něco mladší

• Upravit
166
7.12.12 20:14

@Anushka jen ke zvážení, já zrovna dneska měla termín MS a termín porodu mi vychází na 16.8., takže myslím, že dost holek, co bude mít taky termín v srpnu, to teprve zjistí… ale nechám to na vás ;)

• načítám...
3478
7.12.12 20:19

Ahoj holky, taky se hlasim, mela bych byt v 5tt, k dr jdu 20teho a termin zacatkem srpna :mavam:

• načítám...
5832
7.12.12 20:20

@Anushka už se moc těším do nové skupiny :dance: Hned pak vložím fotečky z UTZ z pondělní KO u dr. Jsem pro, abys dělala moderátora. Jsem ještě v jedné uzavřené skupině o snažení a je to fakt super, když pak přišel někdo nový, tak přispěl první den a pak už nic a chodili se jen dívat a číst…ale nejsem zásadně proti, nechám to na vás.

@Jarpet právě, že mi pozitivní test vyšel hrozně brzy, až jsem byla sama překvapená. Měřila jsem si BT + ovulační testy, takže ovu mohla být max. o 1 den dřív, jinak ne, trochu mám obavu, aby nebyla dvojčátka, když to hcg bylo takhle brzy…no to se uvidí ted v pondělí na KO u dr. :lol:, hlavně, aby to bylo v pořádku :hug:

Jinak já dnes od žaludku jakžtakž, ale zase ta zimnice :? Od 17.00 se třesu jak osika a naměřila jsem si teplotu 37.2°C…snad je to normální?! Jinak mi opravdu nic není.

Koukám, že nás tu bude víc, kdo budeme mít KO v pondělí, tak všem držím pěstičky, aby KO vyšla na výbornou a miminka byla krásně vidět!!!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+