Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jarpet píše:
Ale v té skupině budeš moct přispívat po přezdívkou, pokud budeš chtít a v ostatních veřejných diskuzích můžeš být anonymní
ale bude mít v profilu že v té skupině je ne? ![]()
Hmm, tak to vlastně asi jo
…to máš pravdu, vůbec mi to nedošlo.
Přiberete mě prosím také do té soukromé diskuze? Jsem tu nováček, tak nevím, jak to funguje, díky ![]()
Nieve, určitě, o víkendu ji založím a potom rozešlu pozvánky každé z vás ![]()
@Jarpet to chápu a děkuju za přijetí.
Já jsem našla // 27.11, dnes bych podle ms měla být 6+3 kontrola nás čeká 17.12 ![]()
Já jsem našla // 19.11. a dnes jsem 5+6 a kontrolu mám taky 17.12.
..už jsi byla na UTZ? Já ano, ale srdíčko ještě nebylo, tak snad bude příště ![]()
@Jarpet píše:
Ale v té skupině budeš moct přispívat po přezdívkou, pokud budeš chtít a v ostatních veřejných diskuzích můžeš být anonymní
Já to myslela tak, že mé členství ve skupině budou vidět přátelé na profilu, zatím nic neví
Ve veřejných diskuzích jinak moc nepřispívám. Sranda je, že s @lucienne se známe už z minulého těhotenství
Snad nám to oběma vyjde…
Na nevolnosti ještě existují zázvorová lízátka nebo na mě fungovala chlazená coca cola po lžičkách.
Inko E.
@Anonymní píše:
Já to myslela tak, že mé členství ve skupině budou vidět přátelé na profilu, zatím nic nevíVe veřejných diskuzích jinak moc nepřispívám. Sranda je, že s @lucienne se známe už z minulého těhotenství
Snad nám to oběma vyjde…
Na nevolnosti ještě existují zázvorová lízátka nebo na mě fungovala chlazená coca cola po lžičkách.
Inko E.
sakrbléééé ted nebudu spát
ale hádat se neodvažuju ![]()
@Anushka Jé já taky dostanu pozvánku
? Taky nevím, jak to tu chodí, nikdy jsem se na žádných podobných stránkách „nedružila“, tohle je poprvé ![]()
Medulen - někdo založí uzavřenou skupinu a stane se moderátorem a potom se rozešlou pozvánky a tobě se to ukáže tuším na profilu nebo ti to příjde do mailu, že jsi byla pozvaná do skupiny. případně tu hodím odkaz a kdo chce, tak si zažádá o vstup a já jako moderátor mu vstup schválím ![]()
holky, jste pro, aby se udělala potom skupina z holek, co jsme přispívaly doteď tady a pak už bychom další nepřibíraly? nebo budeme přibírat?
jednu skupinu jsem takto založenou měla, pořád se někdo přidával a bylo to děsné, stejně pak půlka nepřispívala. tak nevím, jak to teď udělat ![]()
jo a teda že jsem se tak do toho vrhla, jestli chcete někoho jiného, aby založil tu skupinu a byl moderátorem, tak si klidně řekněte, automaticky píšu o sobě, ale klidně ji založte, kdo chcete ![]()
@Jarpet na utz jsem ještě nebyla, bude až toho 17
mám zatím jenom odebraní hcg a zbytek podle ms
jinak si myslím že mimísek bude o něco mladší
@Anushka jen ke zvážení, já zrovna dneska měla termín MS a termín porodu mi vychází na 16.8., takže myslím, že dost holek, co bude mít taky termín v srpnu, to teprve zjistí… ale nechám to na vás ![]()
Ahoj holky, taky se hlasim, mela bych byt v 5tt, k dr jdu 20teho a termin zacatkem srpna ![]()
@Anushka už se moc těším do nové skupiny
Hned pak vložím fotečky z UTZ z pondělní KO u dr. Jsem pro, abys dělala moderátora. Jsem ještě v jedné uzavřené skupině o snažení a je to fakt super, když pak přišel někdo nový, tak přispěl první den a pak už nic a chodili se jen dívat a číst…ale nejsem zásadně proti, nechám to na vás.
@Jarpet právě, že mi pozitivní test vyšel hrozně brzy, až jsem byla sama překvapená. Měřila jsem si BT + ovulační testy, takže ovu mohla být max. o 1 den dřív, jinak ne, trochu mám obavu, aby nebyla dvojčátka, když to hcg bylo takhle brzy…no to se uvidí ted v pondělí na KO u dr.
, hlavně, aby to bylo v pořádku ![]()
Jinak já dnes od žaludku jakžtakž, ale zase ta zimnice
Od 17.00 se třesu jak osika a naměřila jsem si teplotu 37.2°C…snad je to normální?! Jinak mi opravdu nic není.
Koukám, že nás tu bude víc, kdo budeme mít KO v pondělí, tak všem držím pěstičky, aby KO vyšla na výbornou a miminka byla krásně vidět!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat