Poradna duly
Jana Čurdová
@Michelle86 Ahojky Miško, no u nás je to taky nějak na prd. malej je nemocnej a do toho máme progblémy s autem co jsme koupily v bazaru takže toho mám nějak plnou hlavu ![]()
@klarushka Ahojky,
tak to je nepříjemný…doufám, že se malej brzo uzdraví.
Já vím, někdy se to prostě sejde a člověk toho má až nad hlavu… ![]()
Kláry, jak čistíš malýmu zoubku? Používáš k tomu dětskou zubní pastu nebo jen vodou?
@Michelle86 Ahojky, no jo je to nějdy opravdu šílený
. Jinak ty zouby docela flákám páč na to dost často zapmenu
ale když si vzpomenu tak čistím dětskou pastou tejďka máme zrovna signal ![]()
@klarushka No,já to právě taky docela flákám
A navíc až teď jsem začla používat ten kartáček…a holkám se to nelíbí, tak buď neotevřou pusu nebo se do něj Terezka zakousne a nechce mi ho vrátit
No, řeknu ti, že je to děs… ![]()
A co Kláry, na jak dlouho máš rodičák? Já na 3 roky, ale přemýšlím, že kdyby mi vzali holky ve 2 letech do školky, tak bych ráda šla do práce,,,ale uvidím, ještě je čas.
@Michelle86 já též na 3 roky ale kdybych sehnala práci dřív tak bych taky malýho ve 2 klíďo šoupla do školky
tejďka je prej uzákoněný že i když dáš dítko ve 2 letech do školky a jdeš makat tak dál pobíráš rodičák takže to by mohlo bejt fajne
a Ty se máš kam vrátit?
@klarushka No,právě, vím o tom
Jenže asi to stejně nebude tak jednoduché. Prý přednost mají 3 letý děti, takže záleží na místě a prý ty děti musí umět chodit na nočník…prostě nesmí mít pleny. Já holky „seznamuju“ s nočníkem, ale zatím ho používají jako sedátko
A co Páťa? Jak mu to jde s nočníkem?
Nemám se kam vrátit, ale určitě bych něco našla, i kdybych měla dělat něco s nižší kvalifikací. Co jsi dělala před MD? Já pracovala jako účetní.
@Michelle86 No Pátík si s nočníkem celkem rozumí. Neumí si říct že tam chce ale bobek tam udělá a vyčůrá se taky
A vždycky když se něco povede tak dostane kočičí jazýček takže se snaží
Já děala operátorku ve firmě kde se dělá těsnění
Jinak jsem kadeřnice takže nejaký ten malý přivídělek je ale jen občas ![]()