Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
19.7.08 20:36

Ahojky

jen krátce nějak dnes nestíhám. Pakovala jsem kluky, jedou na týden pod stan.

Terez - upřímnou soustrast a dsržte se.

Šarpi - malá usnula až po 23:00 hod, a přes den tomu spaní taky moc nedala.

No před chvilkou jsme přišli z vycházky ( dala jsem fotky) a zatím to na spaní zas nevypadá.
Tak já nevím, už někdo máte ten recept na ten makovej odvar? :D

A nevím co jsem ještě chtěla, letím dětem dělat večeři a jestli trapič usne tak ještě juknu.

Jo Jindulko pikle to je naše :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
19.7.08 20:38

Bábrlinky, tak houby komáři :? . Máme neštovice :cry:
Odpolko byla u nás doktorka a potvrdila mi to.
Takže máme po žížalkách..po svitavský návštěvě a dovolené na Seči!
Jani, máš pravdu…mrňousci si to vyberou v tu nejlepší dobu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
19.7.08 21:30

Tei…upřímnou soustrast a držte se…

Marci…kluci se mají, pod stan.Tak hlavně, aby začalo být slušný počasí a kluci neplavali…
S tím spaním to máš teda podstatně „veselejší“ než u nás 8O U nás se začalo osvědčovat totální utahání dítka. Dneska užněkolikátý den odpadla před půl 9. Tak a teď jsem to napsala a tím pádem to přestane platit, to je jasný… 8O :D

Jindulko…já jsem tvoje fotky zkoukla hned, jak jsi psala, že je dodáváš a jsou super :-)

Katy…hmmm…neštovice, tak to je věc,tak ať to přejde v pohodě a Rozinka se moc nedrbe. A co tchýně, jak to proběhlo?

Jony…jééé, tak budev rodině další miminečko, tak to držímpalce, ať má švagrová krásnej porod :-)

Zrovna jsem si prohlížela fotky Madlenky po narození…slzu jsem uronila…stará matka sentimentální…takvoej pidižvíček byla a teď dráček malej :-)

Koupili jsme dneska na akci ve vedlejší dědině Madlence balonek, haha, tak Madlenku zaujal špagátek víc než celej nafouklej růžovej slon, ale kocouři, ti jsou z toho paf :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
19.7.08 21:35

Tak jsem prohlídla nový fotky a nemají chybu :-) Marci moc vám to tam sluší a Týnka v šátku je super :-) Kryštof na nočníčku je skvostnej a Klárka je teda kočka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
19.7.08 21:51

Ahojky holky :P Na začátek se vám strašně,ale atrašně moooc omlouvám,to já jsem vás tady omylem našla,chodím si sem taky dopisovat,je to tu mírnější a víc mamin se stejnejma skušenostma,třeba když jsem šla s Ondrou na tu předkožku :cry: Ale netušila jsem co tím způsobím,nechodila jsem mezi vás dlouho,ale hrozně dobře se mi s vámi povídalo,a tak jste mi chyběli,a vůbec mi nedoteklo proč jste přešli jinam,ale teď to začínám chápat :oops: a moc mě mrzí jestli jsem vám tím způsobila nepříjemnosti :roll: ach jo,holky jsem toho tak plná,fakt mám špatný svědomí,doufám že vám nevadí že si sem jdu takle vylejt srdíčko,odpustíte mi to?Prosím prosím smutně koukám :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
19.7.08 21:58

Holky, tak oslava proběhla rychle, řekla jsem, že marod musí mít klid, a mazali jsme domů. Je pravda, že je malá taková vláčná a smutná :(
Puchýřky se pomalinku rozlejzají po celý hlavičce a na ušiska. Strejda nám jel do Pardubic pro tekutý pudr. Máme zákaz ven na 2-3 týdny.

Neměl jste je už někdo??? Četla jsme na netu, že se můžou objevit i v pusince a děti pak nejí a nepijí a můžou skončit na kapačkách. je vám jasný, že vidím, hned to nejhorší :?

Jo, tchýně si samozřejmě zub skoro přivlastnila, že kráááásnější dárek, v životě nedostala :evil: Já to tušila :twisted:

Holky, fotky jsou nádherný, pardon, ale vede Štofi na trůnu :lol:
Klasika chlap, noviny a půl hodinový obřad :roll:
Madlenka, jaký má dolíčky ve tváři. Jůůůůů :D Po kom je má???
Marci, šátek je bomba :! Moc pěkně barevný!!! S přítelem vám to sluší :wink: .A Týnečka je smíšek, dokáže se i mračit??? Asi ne, viď!!!

Marci, ať mají kluci hezký počasí! Hlásí teda chladněji, hlavně, ať neprší!!!

Dobrou bábrlinky. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
19.7.08 22:04

Heduš a Ludánek :D :D název fotky naprosto neodpovídá obrázku, moc vám to tam sluší, ale název nemá chybu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
19.7.08 22:08

Katy…tak 2-3 týdny nemoct jít ven, to je síla 8O Tak ať to rychle uteče, já se přiznám, že jsem myslela, že neštovice se objevují trošku později, až tak ve školkovským věku…no pořád se mám co učit. A neboj, určitě to Rozinka v pusince mít nebude…každopádně na vás myslíme.

Majďula je dolíček celej tatínek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
19.7.08 22:17

Peti, já si taky myslela, že to mají děti předškolního věku :? Ale na netu psala maminka, že její hošíček je dostal v necelým roce!
Sama jsme z toho v šoku a hledám info na netu. Ale narážím na hrůzostrašný příběhy, co končí v nemocnici :cry:

Heduš a Ludánek jsme asi už 2roky, to by jste měly vidět děvčata Tomáše dřív. 75kg, i s postelí. Žebírka na něm hráli :roll:
Já nás vidím v tý scénce na horách, jak si chtějí uděla hezkou chvilku…a Heduš si nemůže kvůli zipu, přetáhnout tu dederonovou halenu přes hlavu… :lol: :lol: :lol:

Dolíček je úúúchvatnej :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
19.7.08 23:11

Čusík bábinky…
tak to se s těma nemocema roztrhnul pytel…to je pech,Kačka z Rozárkou měly přijet v úterý k nám…tak snad jindy…

Zuzko ty se omlouvat nemusíš…našla jsi nás,no to se dalo čekat,že nás někdo najde.Ale o to tu nejde…kdo by se měl omlouvat je danča. Nevím,jestli jsi četla její příspěvek…pokud ne,tak to udělej.

Zkoukla jsem nový fotky a jsou super… http://www.kolobok.us/…in/good2.gif …Kryštůfek na nočníku je boží,Marci s Týnkou v šátku taky…no a Heduš s Ludánkem … http://www.kolobok.us/…n/laugh3.gif …no prostě fakt všechny krásný. http://www.kolobok.us/…skin/yes.gif

Čímdál víc jsem radši,že jsme tu a že nám to tu funguje…byla bych ráda,aby to tak zůstalo.

Všem přeju krásnou dobrou noc a neděli bez mráčků…

P.S. Včerejší večerní pokec neměl chybu…musíme brzo zopakovat… http://www.kolobok.us/…irl_sigh.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
20.7.08 06:32

Ahoj bábrlinky, tak pro ty méně přející :evil: , budíček dneska v 5h 8O , od 5.30h točíme Maxipsa Fíka a Krtečka. Mně padají klapky, ale marod je v nejlepším :roll: .
Marně jí posílám za tatínkem, který poctivě tluče špačky, ale s potvůrkou to ani nehne :? .

Přemýšlím, že pošlu hlavu rodiny už dneska s kočárkem na reklamaci, máme na dlouho zákaz vycházek, tak alespoň mě to nebude mrzet :?

Jaňulo, dáváš Štofimu na doma bačkůrky??? A jaký??? J8 mám na sucháč, ale Rozině děsně vadí :roll: . Zaleze za gauč, nebo křeslo, fik, fik a boty letí vzduchem 8O :roll:
Na jak dlouho vydrží botičky?? Asi?? Já kupovala malý před necelýma 2měsícema a má je dosti knop :?
Kupuješ o 1 číslo větší??? Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
20.7.08 08:39

Krásné dobré ránko…pro Kačku skoro poledne… http://www.kolobok.us/…in/dirol.gif …no dneska jsme si trošičku přispaly…v pět to naštěstí už nebylo ale i tak je pro mě půl sedmé brzo… http://www.kolobok.us/…in/sorry.gif …no snad se dočkám a bude to lepší. Jinak zub zatím nic…fakt divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
20.7.08 09:38

Ahoj bábušky :D

Krásný den přejeme :D

Zkoukla jsem všechny fotečky a musím konstatovat (OPĚT), že máme nádherné dětičky - prostě se povedly :D :D :D

Káťo - mrzí mě, že je Rozárka marod a naprosto tě chápu a prostě - vítej v klubu :wink: :? Už jsme 3 co měly jet na dovolenou a smrděly doma :oops: :( Já si myslím, že neštovice můžou děti dostat kdykoliv, u sousedů je mají zrovinka teď a jedna holčina má 4 a druhá necelé 3 roky. Spíš nechápu KDE jste je chytli :?: Na druhou stranu buď ráda, protože to budete mít za sebou a dle mé kamarádky - čím menší dítě - tím to líp snáší :wink: Taky jsem flirtovala s myšlenkou, že půjdeme s malým k sousedům na návštěvu a nakazí se a budeme to mít za sebou. Ale pojedeme právě za miminkem a brácha by mě asi zabil, kdybychom je nakazili :cry: Já myslím, že ven můžete dřív ne??? Malá Hanička to chytla v pátek a za týden už byla venku - když už měla zaschlé nehnisavé stroupky. Tam jde o to, aby malá nebyla ve styku s jinými dětmi - týden po nemoci je ještě může nakazit. Jsem teď za chytrou, ale mě to říkala právě sousedka - ona je i zdravotní sestra :wink:
Bačkůrky - Káťo Kryštof má takové kotníčkové a zapínají se na přesku :wink: Nejdřív mu trvalo než se naučil, ale už je to OK a hlavně si je nesundá :wink: Jinak botičky měl od dubna 20 a teď už je má nafest, tak jsem kupovali 21 velikost :wink: Sandálky má 21 a tam alespoň vidím, že má ta 8mm rezervu. Zkoušeli jsme mu i 22, ale ty byly fakt dost veliké - Pavel chtěl ušetřit :lol:

Tak snad jsem alespoň malinko pomohla . . .

Holky, mě odpolko čeká ta tchýně a už teď mě bolí moje stařecký žaludeční vředy :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
20.7.08 10:27

Ahojky Kjaari,no právě že jsem ho četlo a dost mě to dostalo,mě se po vás jen stýskalo,byli jste takovým mým balzámem na dušičku,mohla jsem s váma pokecat o normálních radostech a strastech,takový únik od našeho snažilkování :cry: a teď mi tam zůstala jen Vendy,se kterou si rozumím :cry: a proto jsem vás v příspěvkách volala a to jsem ještě netušila že jste tu,ale takovou reakci jsem nečekala,vždyť si každý může dělat co chce,závidím vám,aspoň máte klídek tady a jste super parta,takže ještě jednou mě to hrozně mrzí a doufám,že to byl poslední příspěvek z poradny :evil: Ty hádky tam nejsou nic moc :roll: a nerada bych aby se ty praktiky přesunuli kvůli mě sem :oops: Jinak myslíte že bych se za váma mohla občas zastavit?Třeba jen maloulinko? :oops: Fakt mi chybíte :cry: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
20.7.08 19:29

Ahoj babinky :-) Tak jsme strávili příjemný den u našich na chalupě. Grilovalo se a já jsem dokonce odpoledne odpadla na dece při hraní s Madlenkou :oops: Vzbudilo mně kňourání, babička s tatínkem ji nacpali do kočárku a uspávali a po nějaké době se vzbudila a já jsem cvičeným uchem zaslechla kvílení až z druhého konce zahrady ;-)

Katy…nejlepší doba na reklamaci vozítka. A co tomu kočárku vlastně je?

Jo, s botama jsem si myslela, že budeme potřebovat až nějaký uzavřený na venek a ušetříme za sandálky ;-) Magďula vzala stoupání zodpovědně a tímhle tempem dojde i letní boty. Značkáči pozorují stoupání s děsem v očích, dochází jim, že budou pronásledovaní nehorázným způsobem :-D Jo a ten balonek od včerejška pořád ještě nepíchli, tahají ho za ten nafukovací kousek :-D

Jony…tak snad jsi odpoledne přežila ve zdraví a pohodě…nemilá společnost na neděli… :?

Jinak teda všem marodům přeju dobrý uzdravování a mrzí mě, že vám to vlezlo do dovolených a výletků… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová