Starší partner a budoucnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.6.14 12:29

Já měla 2 partnery před ním. Vždy o 10 let starší a vždy to byla katastrofa- nezodpovědní, živila jsem je, o všechno jsem se starala já. Tak si nejsem jistá, jestli mně na něm nepřitahuje zrovna to, že bych se už starat nemusela.- Vím, asi to zní hrozně, ale tak to prostě asi je. Ale záleží mi na něm a nejsem žádná zlatokopka, to bych to tady nerozebírala a netrápilo by mě to, prostě pokud to ano řeknu, musím o tom být 100% přesvědčená, že to chci. Když mě obejme, je mi to příjemné, to ne že ne, ale prostě tam chybí to mravenčení v břiše :)) asi víte o čem mluvím. Zase ale, já vždycky jednala impulsivně ve vztazích to jiskřilo, ale ten zbytek na prd. Tady to není zase taková jiskra z mé strany, ale ten zbytek super. Je možné se zamilovat postupně?? Možná blbý dotaz, ale napadlo mě to. Já byla vždycky zamilovaná hned a pak jsem objevovala to ostatní, co už za to nestálo, tak co to otočit? Ufff, omlouvám se, ale fakt mi to v hlavě děsně šrotuje :( Snad to psaní dává smysl… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3968
20.6.14 12:31

stárnutí

Tak některé to dají, jiné ne. V každém případě s přibývajícím věkem se nůžky mezi pohlavími více a více rozevírají a to i u stejně starých partnerů! Nemyslím teď zjev, ale hlavně energii k životu, včetně sexuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
20.6.14 12:32

Ja bych se nebranila zadnemu vztahu, kdyz by mi s dotycnym bylo dobre a rozumeli bychom si. Jen bych se asi dopredu domluvila, co kazdy z vas od vaseho vztahu ocekava. Budete spolu chtit mit deti? Dokaze ze svych konicku slevit a pomuze Ti doma kdyz to bude potreba?
Kamaradka ma o 10 let starsiho manzela (je mu 40). Dite maj jedno a prestoze ona by chtela dalsi, on nechce, ze uz by to na nej bylo moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.6.14 12:32
@Anonymní píše:
Já měla 2 partnery před ním. Vždy o 10 let starší a vždy to byla katastrofa- nezodpovědní, živila jsem je, o všechno jsem se starala já. Tak si nejsem jistá, jestli mně na něm nepřitahuje zrovna to, že bych se už starat nemusela.- Vím, asi to zní hrozně, ale tak to prostě asi je. Ale záleží mi na něm a nejsem žádná zlatokopka, to bych to tady nerozebírala a netrápilo by mě to, prostě pokud to ano řeknu, musím o tom být 100% přesvědčená, že to chci. Když mě obejme, je mi to příjemné, to ne že ne, ale prostě tam chybí to mravenčení v břiše :)) asi víte o čem mluvím. Zase ale, já vždycky jednala impulsivně ve vztazích to jiskřilo, ale ten zbytek na prd. Tady to není zase taková jiskra z mé strany, ale ten zbytek super. Je možné se zamilovat postupně?? Možná blbý dotaz, ale napadlo mě to. Já byla vždycky zamilovaná hned a pak jsem objevovala to ostatní, co už za to nestálo, tak co to otočit? Ufff, omlouvám se, ale fakt mi to v hlavě děsně šrotuje :( Snad to psaní dává smysl… :nevim:

uvědom si jednu věc - patner o 10 let starší znamená, že jde o 30ti letého kluka. Teď uvažuješ o někom, kdo má věk Tvého táty. Já to vidím doma - můj táta je o 16 let starší než mamka. Oni dva si vyhovují, jsou spolu už přes 40 let, ovšem už takových 20 let je ten rozdíl dost patrný. Nehledě na vztah - dcera otec - on je pro mě zcela mimo, jsme ob 2 generace, nemáme si co říct :think: on má pro mne staré názory atd.. Mému chlapovi je 42 a i to je někdy mazec, protože je prostě znát :think: už nechce toto a tamto atd.. :nevim: teď vidíš jen to, že je soběstačný, ale ten zbytek Ti dojde až později :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.6.14 12:33

Já moc nechápu o co ti jde. Chceš vztah nebo se jen pobavit? Pokud se chceš jen pobavit, dokud on bude akční a bude ti stačit, tak je to o tvém svědomí, jestli ho chceš vodit za nos, nebo do toho nepůjdeš. Pokud ti jde o vztah, tak musíš do budoucna samozřejmě počítat s tím, že mu jednou třeba budeš muset mýt zadek a přebalovat pleny :nevim: Já už to mám všechno za sebou, takže vím, o čem mluvím. Je jen a jen na tobě, jestli ho skutečně miluješ, toužíš s ním založit rodinu a být mu oporou ve stáří. Ale to musíš vědět ty, to ti tady nikdo neporadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
20.6.14 12:35

Ale to hlavní tu nepadlo… Jsi do nej zamilovaná? Nebo k němu jen vzhlizis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.6.14 12:38
@Heinich píše:
Tak některé to dají, jiné ne. V každém případě s přibývajícím věkem se nůžky mezi pohlavími více a více rozevírají a to i u stejně starých partnerů! Nemyslím teď zjev, ale hlavně energii k životu, včetně sexuální.

Twl, umíš ty psát o něčem jiném než o sexu :zed: :zed: :zed: Ty si normální úchyl. Myslíš, že má každý takové sexuální potřeby jako ty? Jsou důležitější věci po 20 letech manželství, než řešit sex. Jak dlouho ty jsi ženatý? Fakt jdi někam, prudíš tady ve všech diskuzích na podobné téma. A přitom ti je 44 a nemáš žádné osobní zkušenosti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.14 12:39

@krtek7489 kdyby mi šlo jenom o to se pobavit, ani tuhle dikuzi neobnovuji a prostě se bavím. Právě, že mi o pobavení nejde. Je mi s ním fajn, rozumíme si, záleží mi na něm, ale nemiluji ho. Což ale neznamená, že se to nemůže stát. Co se týče založení rodiny, on má 2 dospělé děti, já mám také dítě, budou mu 4. Já už děti nechci, on také ne, vzhledem k svému věku a povolání. Jenom jsem chtěla slyšet názory ostatních, co žijí ve vztahu se starším partnerem, to je celé. Nikdy jsem o tolik staršího neměla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.14 12:41

@krtek7489 ani to není o vzhlížení, neznáme se tak dlouho. Prostě je mi s ním dobře a ráda s ním trávím čas, hodně si voláme, povídáme. Pořád máme o čem. Co se lásky týče, jsem po předchozích zkušenostech hodně opatrná.

• Citovat
  • Upravit
9374
20.6.14 12:43

Podívej, každý člověk je individuální. Vztah mezi vámi bych neodsuzovala, i když si musíš uvědomit, že to má i svá negativa, např. sex nebude takové terno jako s mladšími (nebo aspoň ne moc dlouho). Jeho „živost“ musíš posoudit sama, někdo i v 80ti letech podniká vše možné, jiný už v 50ti sedí doma a vzpomíná na své mládí… Je očividné, že z tvé strany by to byl vtah z rozumu, když zamilovanost chybí. Klidně to ale můžeš zkusit a po čase uvidíš, jestli váš vztah má budoucnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
20.6.14 12:44
@Heinich píše:
:mrgreen: jsem se pobavila, fakt :mrgreen: Řídíš se heslem podle sebe soudím tebe?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.6.14 12:44
@Anonymní píše:
@krtek7489 kdyby mi šlo jenom o to se pobavit, ani tuhle dikuzi neobnovuji a prostě se bavím. Právě, že mi o pobavení nejde. Je mi s ním fajn, rozumíme si, záleží mi na něm, ale nemiluji ho. Což ale neznamená, že se to nemůže stát. Co se týče založení rodiny, on má 2 dospělé děti, já mám také dítě, budou mu 4. Já už děti nechci, on také ne, vzhledem k svému věku a povolání. Jenom jsem chtěla slyšet názory ostatních, co žijí ve vztahu se starším partnerem, to je celé. Nikdy jsem o tolik staršího neměla.

No, možná se můžeš časem zamilovat, ale moc šancí bych tomu nedávala. Tyhle vztahy z rozumu :think: Já prostě ve vztahu potřebuju hlavně tu lásku a je mi fuk, jestli je ten chlap o 20 let starší nebo mladší. Za mě. Za těchto okolností bych být na tvém místě do toho nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
20.6.14 12:45

Ahoj, jestli ti jde o zodpovědné x nezodpovědné kluky, tak věř tomu že existují obojí typy a v jakémkoli věku. Mám mezi kamarády i ty velmi zodpovědné třicátníky, kteří se prostě jen chtějí usadit. Jenže většině svých vrstevnic připadají nudní :,(
Já mám manžela o osm let staršího a už i to je znát - všechno ví, všude byl a vyzkoušel, na všechno má své časem prověřené postupy a stereotypy, občas je to jako mít doma vlastního tátu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.6.14 12:50
@krtek7489 píše:
Twl, umíš ty psát o něčem jiném než o sexu :zed: :zed: :zed: Ty si normální úchyl. Myslíš, že má každý takové sexuální potřeby jako ty? Jsou důležitější věci po 20 letech manželství, než řešit sex. Jak dlouho ty jsi ženatý? Fakt jdi někam, prudíš tady ve všech diskuzích na podobné téma. A přitom ti je 44 a nemáš žádné osobní zkušenosti. :roll:
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.6.14 12:52
@Anonymní píše:

dlab na to - když nejsi zamilovaná, tak mu nic nenaznačuj, ať mu neublížíš. Pokud to má přijít, tak to přije.. ale takhle by to bylo dost jednostranné.. mi je s kámošema taky dobře, ovšem chlap je chlap :think: taky to byl dlouhodobý kámoš, pak to přeskočilo. Ale chce to nejdřív tu jiskru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí