Starší partner - nechci ještě děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
26.8.21 14:28

Ach ty začátky vztahu…všechno je perfektní, on je perfektní a je to hormonální diskotéka. Hlavně se nenech hned natlačit do dítěte a minimálně 1,5-2 roky se pořádně navzájem poznávejte.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
26.8.21 18:08
@Anonymní píše:
A lidi opravdu mě do ničeho nenutí.. o dětech mluvil jen jednou a ne ve smyslu, že je chce hned.. ale prostě na jeho věk to beru tak, že už by to chtěl.. ale o dětech nemluvíme.. je to jen něco co mám já v hlavě.. on by mě nenutil. A kdyby děti chtěl, tak by si 100% prvně promluvil se mnou o tom.. není ten typ co by mě do toho tlačil a jak říkáte aby si mě„pojistil“.. věřím že mě má skutečně rád..

Někteří lidé vědí od první chvíle, že se stanou manželi. A jednoho dne pak budou mít i děti… A mnozí jiní lidé spolu nejprve několik let randí, než se o trochu lépe vyznají sami v sobě nebo v tom druhém. A o manželství se rozhodnou např. po 5 letech, nebo i později. To je to kouzlo života - že každý život je originální.

Ke zorientování se, jak konkrétně jste na tom (teď) se vztahem vy dva, může být užitečná nápověda v podobě obecných principů, na čem podle vás obou manželství stojí, jaké jsou „pilíře“ manželství. On by takové „pilíře“ mohl znát, ale ptej se po nich i vlastního srdce.

Následující hodiny/měsíce pak oba můžete pozorovat váš konkrétní vztah, nakolik ty „pilíře“ ve vašem vztahu jsou nebo nejsou pevné. A proč. Co se s tím dá dělat a jak dlouho to bude trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí