Stop dokonalým matkám!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1187
11.3.12 11:29

Tak to je super,to uložíme,zhasneme,zavřeme :potlesk: to u nás nehrozí.první i druhé mládě spí se mnou v ložnici,to mladší navíc přilepené na prsu..Manžel spí v dětském pokojíku.(nelitujte ho,on už si tam,pacholek,zvykl a má rád svůj celonoční klídeček :evil: )
Jako starší uspí i manžel,pohádka,pusa a spí(někdy oba :evil: )ale mladší má k uspání prso.Někdy si myslím,že by bylo fajn mít tu kozu sundávací,prostě mu jí dát do postele a dobrou :lol: :oops:
Ale já si nestěžuju,jak jsme si je rozmazlili,tak je máme :) Jenom tleskám matkám,co zvládli pevný uspávací režim.My ne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.3.12 11:55
Janichka píše:
Nejvic se smeju jak je na strankach aventu ze se sterilizovat ma do roka :mrgreen: vidim tu moji dvou mesicni holcicku a ty moje dva velke psy jak ji nastridacku olizujou :mrgreen: :lol: na hranici se mnou, mam v byte dva obri psy a dokonce muzou k miminku a spi s nama v posteli!!!! A to se me vsechny tzv super metky ptaly kam ty psy dame az se nam to narodi?! :potlesk:

mě se na to ptaly nejen anonymní matky na eM, ale bohužel i vlastní rodina :roll: taky mi sem vtrhla moje máti a prý jaktože vytírám poličky při stěhování od prachu a nedesinfikuju je u toho, co až mi začne dítě chodit a olizovat to 8o (jsem v 5.m. těhu a přáší se tu tak, že je každej den co vytírat…).

jo a taky mi dneska vynadal po telefonu nastávající dědeček, že se víc starám o zdraví kocoura než svýho nenarozenýho dítěte, rpotože kocour není očkovaný proti toxoplazmóze (pětiletý kočičák) - že mu jeho přítelkyně vysvětlila, jak je to nebezpečný… no, kocour jde za dva týdny na kastraci, tak ho naočkovat stejně nemůžeme, krom toho, že se starám, protože má zánícenou líc, v ní díru asi 2×2mm a silný antobiotika… ale určitě budu hrozná a nezodpovědná matka, už to vidím v jasných barvách - třeba taky proto, že tu sedím a u vašich popisů souhlasně pokyvuju hlavou a dobře se bavím, stejně jako můj chlap na komplu vedle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
11.3.12 12:01
Katka86 píše: čaute holky,tak jeden se neukážu a tady se to tak rozjede :mrgreen:
Jinak dneska sepíšy všechny vaše nicky a zítra jdu na sociálku,at si s váma udělají už konečně pořádek :jazyk: :jazyk: :lol: :lol: že vás hamba neliská,takové matky :P :P :lol: :lol: :lol:
:cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20807
11.3.12 12:17

tak já nekojím, takže může u krmení zaskočit drahouš… a krom toho máme hodný, spací dítě :dance: :dance: :dance:
konečně :dance: :dance: :dance: si to po tom prvním divočákovi nespacím, prudícím, problémovém zasloužím :dance: :dance: :dance:

Alberta píše:
Tak to je super,to uložíme,zhasneme,zavřeme :potlesk: to u nás nehrozí.první i druhé mládě spí se mnou v ložnici,to mladší navíc přilepené na prsu..Manžel spí v dětském pokojíku.(nelitujte ho,on už si tam,pacholek,zvykl a má rád svůj celonoční klídeček :evil: )
Jako starší uspí i manžel,pohádka,pusa a spí(někdy oba :evil: )ale mladší má k uspání prso.Někdy si myslím,že by bylo fajn mít tu kozu sundávací,prostě mu jí dát do postele a dobrou :lol: :oops:
Ale já si nestěžuju,jak jsme si je rozmazlili,tak je máme :) Jenom tleskám matkám,co zvládli pevný uspávací režim.My ne :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
11.3.12 15:39

Teda jak to tak čtu, tak se mi sice ulevilo, ale předporodní masáž udělala svoje a výčitky mám pořád…prostě furt bojuju s tím, co se píše, co mi říká mamka a co bych udělala já… :think: A tím, že je to moje první, tak to fakt řeším, abych si pak něco nevyčítala…že já to všecko tak četla a vůbec lezla na Emimino :cert: Ale zase chytré supermatky vytěsňuju a jsem v kontaktu s kamarádkama, které jsem tady získala…ale čertík hlodá pořád a občas něco rozkliknu a pak kudy chodím, tudy dumám :lol:
Svoji „nedokonalost“ vidím v tom, že jsem asi kluka špatně nosila (od začátku), nevyvyřovala dudlíky, ty jsem občas oblízla, když spadly na zem :oops: , kojení se nakonec nezdařilo :,( , látkuju, ale prokládám to i jednorázovejma, jídlo mu nemixuju, ale bojuje s kousky od začátku a rozhodně nedodržuju doporučení české pediatrické společnosti… :cert: (Když v Anglii můžou mimi vajíčka, proč české děti ne?! :nevim: ) A teď je to čím dál tím horší, nechávám ho všude lézt, nemá helmičku ani ohrádku, vodim ho za ruce…všecko tohle mi přijde, že bych asi neměla, ale já to taky přežila a to je silnější…snad mě jednou neprokleje… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.3.12 08:41
Mína13 píše:
tak já nekojím, takže může u krmení zaskočit drahouš… a krom toho máme hodný, spací dítě :dance: :dance: :dance:
konečně :dance: :dance: :dance: si to po tom prvním divočákovi nespacím, prudícím, problémovém zasloužím :dance: :dance: :dance:
Alberta píše:
Ale já si nestěžuju,jak jsme si je rozmazlili,tak je máme :) Jenom tleskám matkám,co zvládli pevný uspávací režim.My ne :jazyk:

tak to ti to přeju vím co je to nespací dítě! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.3.12 08:47
janisska píše:
Teda jak to tak čtu, tak se mi sice ulevilo, ale předporodní masáž udělala svoje a výčitky mám pořád…prostě furt bojuju s tím, co se píše, co mi říká mamka a co bych udělala já… :think: A tím, že je to moje první, tak to fakt řeším, abych si pak něco nevyčítala…že já to všecko tak četla a vůbec lezla na Emimino :cert: Ale zase chytré supermatky vytěsňuju a jsem v kontaktu s kamarádkama, které jsem tady získala…ale čertík hlodá pořád a občas něco rozkliknu a pak kudy chodím, tudy dumám :lol:
Svoji „nedokonalost“ vidím v tom, že jsem asi kluka špatně nosila (od začátku), nevyvyřovala dudlíky, ty jsem občas oblízla, když spadly na zem :oops: , kojení se nakonec nezdařilo :,( , látkuju, ale prokládám to i jednorázovejma, jídlo mu nemixuju, ale bojuje s kousky od začátku a rozhodně nedodržuju doporučení české pediatrické společnosti… :cert: (Když v Anglii můžou mimi vajíčka, proč české děti ne?! :nevim: ) A teď je to čím dál tím horší, nechávám ho všude lézt, nemá helmičku ani ohrádku, vodim ho za ruce…všecko tohle mi přijde, že bych asi neměla, ale já to taky přežila a to je silnější…snad mě jednou neprokleje… :think: :mrgreen:

každá určitě někdy máme výčitky,proto taky je tady tahle skupina abychom si oddechly dělej tak jak to cítíš sama a bude to dobrý,a určitě tě tvoje dítě proklínat nebude,pro něj budeš vždy nej,máma je jen jedna! Helmu jsem neměla ani u jednoho,po pravdě mi to přijde směšné! Ohrádku jsem koupila a vůbec nevyužila,za ruce jsem nevodila protože mně z toho bolely záda,ale občas jsem na chvilku posadila,malá dlouho neseděla a už chtěla vidět. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.12 09:04

Holky, jsem po ránu vytočená.

Známá mi poslala mail, „Rama zabíjí“. Já totiž používám margaríny, zato ona jen kvalitní másla. :pocitac: :zed: :nevim:
Asi se začnu bát,že na mě přijde sociálka, co jsem to za matku :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
14090
12.3.12 09:30
Anonymní píše:
Holky, jsem po ránu vytočená.Známá mi poslala mail, „Rama zabíjí“. Já totiž používám margaríny, zato ona jen kvalitní másla. :pocitac: :zed: :nevim:
Asi se začnu bát,že na mě přijde sociálka, co jsem to za matku :jazyk:

Proč anonymně :mrgreen:
Tak hold mám doma v lednici taky zabijáka :lol: asi si ho skočím hned máznout na rohlík :mrgreen:
To jsou takové blbosti to je neskutečný :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.3.12 09:33
janisska píše:
Svoji „nedokonalost“ vidím v tom, že jsem asi kluka špatně nosila (od začátku), nevyvyřovala dudlíky, ty jsem občas oblízla, když spadly na zem :oops: , kojení se nakonec nezdařilo :,( , látkuju, ale prokládám to i jednorázovejma, jídlo mu nemixuju, ale bojuje s kousky od začátku a rozhodně nedodržuju doporučení české pediatrické společnosti… :cert: (Když v Anglii můžou mimi vajíčka, proč české děti ne?! :nevim: ) A teď je to čím dál tím horší, nechávám ho všude lézt, nemá helmičku ani ohrádku, vodim ho za ruce…všecko tohle mi přijde, že bych asi neměla, ale já to taky přežila a to je silnější…snad mě jednou neprokleje… :think: :mrgreen:

Já být Tebou rozhodně výčitky nemám a názory mamin „supermatek“ bych neřešila.. Každé mateřství prožíváme jinak, každá máme svoje způsoby a metody. Já ohrádku sice mám malá v ní byla zatím asi 2× co jsem luxovala :mrgreen: helmičku když jsem viděla musela jsem se smát :mrgreen: taky nechávám malou všude lízt, už nevyvařuji a s dudlíkem dělám to samé :mrgreen:
Asi se na tu socku půjdu udat sama, kdyby na to měli koukat takhle tak domovy pro děti a kojeňáky by praskaly ve švech :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.3.12 09:33
weruuunka píše:
Katka86 píše: čaute holky,tak jeden se neukážu a tady se to tak rozjede :mrgreen:
Jinak dneska sepíšy všechny vaše nicky a zítra jdu na sociálku,at si s váma udělají už konečně pořádek :jazyk: :jazyk: :lol: :lol: že vás hamba neliská,takové matky :P :P :lol: :lol: :lol:
:cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.3.12 09:34

Anonymní, aby se nedivila…s tím máslem.. kamarádka má dobrý časopiš , odbírá to a jmenuje se to testy jídel a tam jsou podrobně napsané všechnn potraviny, zrovna byly másla všechny značky a hodnocení potravinářské komory které je nejhorší, které nejlepší, co , které obsahuje a jestli jsou dobré, dostatečné a nebo škodlivé…
Uvažuju,že si ten odborný časopis objednám taky, ..Takže ty másla taky neni žádné terno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.3.12 09:36
kvaček píše:
Anonymní, aby se nedivila…s tím máslem.. kamarádka má dobrý časopiš , odbírá to a jmenuje se to testy jídel a tam jsou podrobně napsané všechnn potraviny, zrovna byly másla všechny značky a hodnocení potravinářské komory které je nejhorší, které nejlepší, co , které obsahuje a jestli jsou dobré, dostatečné a nebo škodlivé…
Uvažuju,že si ten odborný časopis objednám taky, ..Takže ty másla taky neni žádné terno :mrgreen:

Hezky si ho objednej a až si počteš jak všechno škodí tak se budete chodit s dětmi pást na biolouky :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.3.12 09:39
Anonymní píše:
Holky, jsem po ránu vytočená.Známá mi poslala mail, „Rama zabíjí“. Já totiž používám margaríny, zato ona jen kvalitní másla. :pocitac: :zed: :nevim:
Asi se začnu bát,že na mě přijde sociálka, co jsem to za matku :jazyk:

Jooo kdybys videla nasi lednici mala od 10 mesicu dostava jogurty a bobiky lipanky,… krupicovou kasi a obyc ovocnej caj… vcera mi ujidala parek a jinak pokud jidlo neprekorenim ji vsechno co my od roka!!! Takze uz mela gulas rizky dokonce i hranolku ji dam :-D Taky dostvala cokoladu susenky a nutelu ale to sme museli stopnout kvuli atopickejm ekzemum…ona by teda podle kozarky nemela jist snad nic…ale dal ji davame vse akorat hlidame jestli se po tom osype…kdybyste videli jak na me na koznim koukali kdyz sem rekla ze ji normalni ovocne jogurty a neosejpa se po nich… prej muze jen bilej…to by z toho zivota nic nemela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.3.12 09:39

Werunkaw 123.. pást se nepotřebuju, ale zase nebudu neivní a kupovat všechno jak nějaká trubka :mrgreen:
Tam jsou označené firmy, které mají nejhorší druhy věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová