Stop dokonalým matkám!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1288
13.3.12 09:10

u nás dneska obráceně-jsme na nohou už od sedmi a před sedmou už vzhůru…ach jo já bych spala! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
13.3.12 09:25
janinka4444 píše:
u nás dneska obráceně-jsme na nohou už od sedmi a před sedmou už vzhůru…ach jo já bych spala! :(

U nás stejně - moje totální vyčerpání zachrání spánek po obědě :D . Už se vidím v posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.3.12 09:29
meringa píše:
janinka4444 píše:
u nás dneska obráceně-jsme na nohou už od sedmi a před sedmou už vzhůru…ach jo já bych spala! :(
U nás stejně - moje totální vyčerpání zachrání spánek po obědě :D . Už se vidím v posteli :mrgreen:

Co bych dala za poobědovou půlhodinku spánku ale bohužel malej už odmítá po obědě spát :zed: , takže nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
13.3.12 10:10
m
werunkaw123 píše:
Tak my jsme dneska vstávaly užžž v osm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: :lol:

my už v půl sedmý :-P Ale za to ted spinká a já budu mít snad hodku klídek takže se běžím vykoupat dát si jedno klidné cíčko a hurá do úklidu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
13.3.12 10:57
Iduska píše:
meringa píše:
janinka4444 píše:
U nás stejně - moje totální vyčerpání zachrání spánek po obědě :D . Už se vidím v posteli :mrgreen:
Co bych dala za poobědovou půlhodinku spánku ale bohužel malej už odmítá po obědě spát :zed: , takže nic :,(

jo jo u nás taky tak :,( takže až do večera a budu se modlit aby šla malá večer spát dřív jak v deset! :andel: jinak z té televize zase nebudu mít nic! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
13.3.12 11:20

A my jsme dneska vstávali v půl 9 :jazyk: heč :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
946
13.3.12 11:21
weruuunka píše:
A my jsme dneska vstávali v půl 9 :jazyk: heč :lol: :lol: :lol:
:pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
13.3.12 11:22
petjuska90 píše:
weruuunka píše:
:pocitac: :pocitac: :pocitac:
:P :P :P
  • Citovat
  • Upravit
1288
13.3.12 11:23
weruuunka píše:

se máte :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
13.3.12 11:25

Včera mě málem přizabila tchýně a víte za co. :cert: :mrgreen: Malej mi chodí spát okolo 22.hodiny a kolikrát je protinej, že ho vezmu v 20hodin do kočárku a jdeme se na hoodinku projít, potom krásně usne. :P A tchýně na mě vyjela, že to je na sociálku, že takhle pozdě nemá venku co dělat. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1288
13.3.12 11:30
weruuunka píše:
Včera mě málem přizabila tchýně a víte za co. :cert: :mrgreen: Malej mi chodí spát okolo 22.hodiny a kolikrát je protinej, že ho vezmu v 20hodin do kočárku a jdeme se na hoodinku projít, potom krásně usne. :P A tchýně na mě vyjela, že to je na sociálku, že takhle pozdě nemá venku co dělat. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:

myslím že pokud ho nezaparkuješ před hospodou,tak nevím proč bys nešla,když ti pak líp spí. Jé tchyně počkej až já začnu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
13.3.12 11:30
Asi máš tu „BÁJEČNOU TCHYNI“ jak se všude píše o tchyních.
weruuunka píše:
Včera mě málem přizabila tchýně a víte za co. :cert: :mrgreen: Malej mi chodí spát okolo 22.hodiny a kolikrát je protinej, že ho vezmu v 20hodin do kočárku a jdeme se na hoodinku projít, potom krásně usne. :P A tchýně na mě vyjela, že to je na sociálku, že takhle pozdě nemá venku co dělat. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:

Hele holky já trochu odbočím od tématu. Hledám velmi dobrou léčitelku (vědmu) z okolí Zlína nebo ve Zlínském kraji. Máte někdo zkušenosti? Jinak se omlouvám za Výbočku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
13.3.12 11:33
janinka4444 píše:
weruuunka píše:
myslím že pokud ho nezaparkuješ před hospodou,tak nevím proč bys nešla,když ti pak líp spí. Jé tchyně počkej až já začnu… :zed:
:think: Dobrej nápad, asi si dneska skočim na jedno a dítě nechám venku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty máš taky tak hodnou a bájrčnou tchýni :?: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2028
13.3.12 11:34
weruuunka píše:

Tak to ať se zastaví u nás :mrgreen: .Já nečtu před spaním pohádky ale třeba Haileyho nebo Remarqua - jindy na to nemám čas :mrgreen: . A když se mi vzbudí ve čtyři ráno a prostě už spát nebude, tak čumíme na telku…Stejně se nic jinýho dělat nedá - už takhle jsou sousedi na mrtvici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
13.3.12 11:43
weruuunka píše:
janinka4444 píše:
weruuunka píše:
myslím že pokud ho nezaparkuješ před hospodou,tak nevím proč bys nešla,když ti pak líp spí. Jé tchyně počkej až já začnu… :zed:
:think: Dobrej nápad, asi si dneska skočim na jedno a dítě nechám venku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty máš taky tak hodnou a bájrčnou tchýni :?: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

no…ona vlastně není moc zlá,jen…jak to říct…omezená,třeba se strašně diví že jsou pleny různých velikostí,nebo neví co to znamená,když řekneš že dítě vypije 120 a tak dále,no a mně ta její blbost prostě vytáčí! navíc neumí vařit,všechno má slaný nebo pálivý. Já se občas divím,že ten můj chlap se dožil dospělosti! Jenže on byl pořád u babiček… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová