Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
u nás dneska obráceně-jsme na nohou už od sedmi a před sedmou už vzhůru…ach jo já bych spala! ![]()
janinka4444 píše:
u nás dneska obráceně-jsme na nohou už od sedmi a před sedmou už vzhůru…ach jo já bych spala!
U nás stejně - moje totální vyčerpání zachrání spánek po obědě
. Už se vidím v posteli ![]()
meringa píše:janinka4444 píše:U nás stejně - moje totální vyčerpání zachrání spánek po obědě
u nás dneska obráceně-jsme na nohou už od sedmi a před sedmou už vzhůru…ach jo já bych spala!. Už se vidím v posteli
Co bych dala za poobědovou půlhodinku spánku ale bohužel malej už odmítá po obědě spát
, takže nic ![]()
werunkaw123 píše:
Tak my jsme dneska vstávaly užžž v osm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
my už v půl sedmý
Ale za to ted spinká a já budu mít snad hodku klídek takže se běžím vykoupat dát si jedno klidné cíčko a hurá do úklidu ![]()
Iduska píše:meringa píše:Co bych dala za poobědovou půlhodinku spánku ale bohužel malej už odmítá po obědě spátjaninka4444 píše:U nás stejně - moje totální vyčerpání zachrání spánek po obědě
u nás dneska obráceně-jsme na nohou už od sedmi a před sedmou už vzhůru…ach jo já bych spala!. Už se vidím v posteli
, takže nic
jo jo u nás taky tak
takže až do večera a budu se modlit aby šla malá večer spát dřív jak v deset!
jinak z té televize zase nebudu mít nic! ![]()
petjuska90 píše:weruuunka píše:
A my jsme dneska vstávali v půl 9heč
![]()
![]()
![]()
![]()
weruuunka píše:
A my jsme dneska vstávali v půl 9heč
![]()
![]()
se máte ![]()
Včera mě málem přizabila tchýně a víte za co.
Malej mi chodí spát okolo 22.hodiny a kolikrát je protinej, že ho vezmu v 20hodin do kočárku a jdeme se na hoodinku projít, potom krásně usne.
A tchýně na mě vyjela, že to je na sociálku, že takhle pozdě nemá venku co dělat.
![]()
weruuunka píše:
Včera mě málem přizabila tchýně a víte za co.![]()
Malej mi chodí spát okolo 22.hodiny a kolikrát je protinej, že ho vezmu v 20hodin do kočárku a jdeme se na hoodinku projít, potom krásně usne.
A tchýně na mě vyjela, že to je na sociálku, že takhle pozdě nemá venku co dělat.
![]()
![]()
![]()
myslím že pokud ho nezaparkuješ před hospodou,tak nevím proč bys nešla,když ti pak líp spí. Jé tchyně počkej až já začnu… ![]()
weruuunka píše:
![]()
![]()
![]()
Hele holky já trochu odbočím od tématu. Hledám velmi dobrou léčitelku (vědmu) z okolí Zlína nebo ve Zlínském kraji. Máte někdo zkušenosti? Jinak se omlouvám za Výbočku ![]()
janinka4444 píše:weruuunka píše:myslím že pokud ho nezaparkuješ před hospodou,tak nevím proč bys nešla,když ti pak líp spí. Jé tchyně počkej až já začnu…
![]()
![]()
![]()
weruuunka píše:
![]()
![]()
![]()
Tak to ať se zastaví u nás
.Já nečtu před spaním pohádky ale třeba Haileyho nebo Remarqua - jindy na to nemám čas
. A když se mi vzbudí ve čtyři ráno a prostě už spát nebude, tak čumíme na telku…Stejně se nic jinýho dělat nedá - už takhle jsou sousedi na mrtvici ![]()
weruuunka píše:janinka4444 píše:weruuunka píše:myslím že pokud ho nezaparkuješ před hospodou,tak nevím proč bys nešla,když ti pak líp spí. Jé tchyně počkej až já začnu…
![]()
![]()
![]()
Dobrej nápad, asi si dneska skočim na jedno a dítě nechám venku.
![]()
![]()
![]()
Ty máš taky tak hodnou a bájrčnou tchýni
![]()
![]()
![]()
no…ona vlastně není moc zlá,jen…jak to říct…omezená,třeba se strašně diví že jsou pleny různých velikostí,nebo neví co to znamená,když řekneš že dítě vypije 120 a tak dále,no a mně ta její blbost prostě vytáčí! navíc neumí vařit,všechno má slaný nebo pálivý. Já se občas divím,že ten můj chlap se dožil dospělosti! Jenže on byl pořád u babiček… ![]()