Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele, ale já vám něco povím, jo. V sobotu po ránu nám tatínek zabavil sirup JUPÍ a vylil ho, páč jednak děti NESMÍ pít před snídaní šťávu, (to samozřejmě dělám jen já, to prostě není normální a NIKDE se to nedělá, jenom u nás) a jednak je to plný srač*** éček.
Takže nejen supermatky. Mám doma SUPEROTCE, který kandiduje na to být i BIOOTEC.
![]()
kvaček píše:
Holky a můžu se zeptat jestli kupujete takové ty levné věci z toho Tesca teda..
Jako já nic nehrotím, ale nepaříklad jsem si koupila mouku z Tesca a přijde mi že se žádný moučník nepovede. Mama říkala, že si mám koupit pořádnou mouku…
Nebo vanilkové cukru atd..
Myslím Tesco označní ne věci kupované v Tescu.. jedna známá mi říkala, že je to levnější podřadnější věci..
Teď to myslím vážně ne hrotění jídlaale zajímalo by mě, jestli to kupujete
já teda kupovala aviváž tesco a tekutý prací prostředek a dobrý. Jinak myslím že jsme měli sýr a salám,jinak nevím. mouku jsem neměla. ![]()
kvaček píše:
Holky od té doby mu jsem slyšela pár věcí se teda zajímám co koupit.. ale jak tady někdo psal, kdybych hleděla na všechno, tak bych se šla pást
Nejvíc mě dostalo, když jsem koupila gumové medvídky v sáčku - bez obrázku, prostě jenom v tom sáčku a čtu.. E, E E atd, adt. říkám no jo, no tak dnešní doba dám mu málo ale pak čtu Pozor může být škodlivé pro děti a narušit jim pozornost a soustředění
Gumové medvídky mezi cukrovinkami, od té todby už sáčkove nekupuju a radši normální s obrázkem
no mezi námi,ty s tím obrázkem ,jak říkáš jsou daleko daleko lepší chuťově.
Emilie píše:
Hele, ale já vám něco povím, jo. V sobotu po ránu nám tatínek zabavil sirup JUPÍ a vylil ho, páč jednak děti NESMÍ pít před snídaní šťávu, (to samozřejmě dělám jen já, to prostě není normální a NIKDE se to nedělá, jenom u nás) a jednak je to plný srač*** éček.Takže nejen supermatky. Mám doma SUPEROTCE, který kandiduje na to být i BIOOTEC.![]()
![]()
![]()
JUPÍ? ten mám ráda! A děti taky! Kdybych se měla řídit podle tvého manžela,tak bych pila nejdřív tak v jednu odpoledne,neb nesnídám! ![]()
Ahoj,
nečetla jsem celou diskuzi, ale tahle písnička se sem hodí:D
Lakynka píše:
Ahoj,
nečetla jsem celou diskuzi, ale tahle písnička se sem hodí:Dhttp://www.youtube.com/watch?…
Ahoj, super diskuse.
Jsem sice prvomatka, ze začátku jsem některé věci řešila, ale bio a podobné věci jsem vypouštěla.
Loni v létě (malými bylo 8 měsíců) jsme seděli na zahrádce a manžel dal malýmu ochutnat ze lžičky pěnu od piva a pak i pivo. Kdybyste ženy viděly ten prckuv blažený výraz.
Od tý doby, kdykoli někde viděl pulitr s pivem, natahoval po něm ruce jak malej alkáček a někdy si i cucnul.
Občas jsem si říkala, co si o nás lidi myslí, když to vidí.
Ale co, pár kapek mu neuškodí a vždyť to jsou vlastně vitamíny.
![]()
Lakynka píše:
Ahoj,
nečetla jsem celou diskuzi, ale tahle písnička se sem hodí:Dhttp://www.youtube.com/watch?…
ahoj, procetla jsem si tak zbezne diskuzi a jsem za to hrozne rada, jsem nastavajici matka, prvorodicka, a asi nektere veci prilis resim, tak mi vase prispevky pomohly se od toho oprostit ![]()
i kdyz dokonala urcite nejsem a nebudu, neabsolvovala jsem predporodni kurz, nestuduju techniky kojeni, nemam prectenou knizku o matce a diteti - je to tak spravne? ![]()
jane-e píše:
ahoj, procetla jsem si tak zbezne diskuzi a jsem za to hrozne rada, jsem nastavajici matka, prvorodicka, a asi nektere veci prilis resim, tak mi vase prispevky pomohly se od toho oprostit
i kdyz dokonala urcite nejsem a nebudu, neabsolvovala jsem predporodni kurz, nestuduju techniky kojeni, nemam prectenou knizku o matce a diteti - je to tak spravne?
anoooo! ![]()
ale uprimne se zase priznam, ze mame doma koupenych spoustu veci, ktere jsme treba ani nemuseli mit, ale mysleli jsme si, ze bychom je mit meli.. no, co uz, snad je aspon vyuzijeme ![]()
donaga píše:
K tomu Tescu, já některé věci od „nich“ kupuju. Třeba šťávy do vody, patří mezi levné, ale mají stejné složení jako „patentované“ bez chemických konzervantů jako šťávy o 20Kč dražší. A teď mm pocit to už i na ty Tescácké šťávy píšou. A prý co se týká marmelád, tak také vyšla nějaká jahodová jako dost kvalitní. Takže tak, nemusím mít všechno, ale šmahem bych to neodsuzovala.
Mimochodem mě dnes ráno dcerka posnídla kočičí granule. Že jí občs neuhlídám a zobne si, to už neřeším, ale dnes ukradla celou misku, vzala si k tomu i lžičku a utekla s tím do svého pokojíčku, asi abych jí s tím raději neměla na očích a nevzala jí to hned.
Hlavně že jí chtná
![]()
donaga píše:
K tomu Tescu, já některé věci od „nich“ kupuju. Třeba šťávy do vody, patří mezi levné, ale mají stejné složení jako „patentované“ bez chemických konzervantů jako šťávy o 20Kč dražší. A teď mm pocit to už i na ty Tescácké šťávy píšou. A prý co se týká marmelád, tak také vyšla nějaká jahodová jako dost kvalitní. Takže tak, nemusím mít všechno, ale šmahem bych to neodsuzovala.
Mimochodem mě dnes ráno dcerka posnídla kočičí granule. Že jí občs neuhlídám a zobne si, to už neřeším, ale dnes ukradla celou misku, vzala si k tomu i lžičku a utekla s tím do svého pokojíčku, asi abych jí s tím raději neměla na očích a nevzala jí to hned.
Na granulích není vůbec nic špatnýho a kdy jí chutná.
![]()
donaga píše:
Já matka tyranka jsem dítě zastlala už v půl sedmé dneska ani neprotestovala jako dva dny předtím a už chrupe ![]()