Stop dokonalým matkám!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
12.3.12 09:43

mě jedna známá posílá pořád maily, co je špatné jaké potraviny, a že škodí mobily(vyzařují záření),nedávno mi poslala, jestli jsem se dívala na spodní část krabice od mlíka, prý jsou tam tam čísla a které prý chybí tak to bylo po tolikáté znovu doplněné převařené mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.3.12 09:45

To ale neni, co kde škodí, ale značky potravin, které jsou nejkvalitnější po nehorší na našem trhu.. ne co obsahují, to vím, že bysme se nenajedli vůbec :mrgreen:
Teď jsem se dívala na Rybí prsty, která firma je má nejkvalitnější a která to šidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.3.12 09:51
kvaček píše:
To ale neni, co kde škodí, ale značky potravin, které jsou nejkvalitnější po nehorší na našem trhu.. ne co obsahují, to vím, že bysme se nenajedli vůbec :mrgreen:
Teď jsem se dívala na Rybí prsty, která firma je má nejkvalitnější a která to šidí…

Tak povídej to mě zájímá ;) já kupuji od Nowaca (doufám, že se to tak píše) :mrgreen:
Tak to by mohl být přece jen zajímavý časopis ;) jen aby majitelé těch největších firem nepodpláceli redaktory časopisu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.3.12 09:56

Neboj i ty největší firmy se někdy ocitly na konci jako Jacobs zelená káva myslím byla pomalu na konci..
Ale jako já ten časopis nemám, jenom vím, že její manžel někde pracuje někde na uřadě a nosí ho domů…
Ale je opravdu zajimavý…Neni tam, co kde co obsahuje, pouze druh jídla, značky a potom známkování jak ve škole a procent kolik obsahují toho co mají…
Nowaco filé bylo na prvním, ale prsty už někde uprostřed…
Jkao já se podle toho jako řídit striktně nebudu, ale už mě nebaví donést domů směs na polévku a jedna vám udělá lahodnou polévku, vidítě jak se polévka pěkně zabarvená a druhá je vidět, že do kuřete to má daleko… :think: Nebo i ty prsty, někdy si mylsím, že jsem jedla jenom strouhanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.3.12 09:59
kvaček píše:
Neboj i ty největší firmy se někdy ocitly na konci jako Jacobs zelená káva myslím byla pomalu na konci..
Ale jako já ten časopis nemám, jenom vím, že její manžel někde pracuje někde na uřadě a nosí ho domů…
Ale je opravdu zajimavý…Neni tam, co kde co obsahuje, pouze druh jídla, značky a potom známkování jak ve škole a procent kolik obsahují toho co mají…
Nowaco filé bylo na prvním, ale prsty už někde uprostřed…
Jkao já se podle toho jako řídit striktně nebudu, ale už mě nebaví donést domů směs na polévku a jedna vám udělá lahodnou polévku, vidítě jak se polévka pěkně zabarvená a druhá je vidět, že do kuřete to má daleko… :think: Nebo i ty prsty, někdy si mylsím, že jsem jedla jenom strouhanku

Tak s tímhle nezbývá než souhlasit… kolikrát taky vidím rudě co jsem si to vlastně přitáhla domů :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.3.12 10:00
Anonymní píše:
Holky, jsem po ránu vytočená.Známá mi poslala mail, „Rama zabíjí“. Já totiž používám margaríny, zato ona jen kvalitní másla. :pocitac: :zed: :nevim:
Asi se začnu bát,že na mě přijde sociálka, co jsem to za matku :jazyk:

Fakt jo, 8o tak to jsem dávno po smrti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14335
12.3.12 10:01

Jako já nejsem nějaký jídelní fanatik :mrgreen: ale toto mě opravdu zaujalo, protože to neni, co kde škodí co obsahuje, ale prostě jenom kvalita, za cenu .. a seřezené..
Ale nejhorší vždycky dopadly věci Tesco.. jako s nápisem Tesco ty levné věci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.3.12 10:02
kvaček píše:
Werunkaw 123.. pást se nepotřebuju, ale zase nebudu neivní a kupovat všechno jak nějaká trubka :mrgreen:
Tam jsou označené firmy, které mají nejhorší druhy věcí…

Tady máš testy na všechno možný, jenom se v tom musíš pohrabat. :mrgreen: http://www.ceskatelevize.cz/…2-reportaze/?…

• Citovat
  • Upravit
14090
12.3.12 10:02
weruuunka píše:
Anonymní píše:
Holky, jsem po ránu vytočená.Známá mi poslala mail, „Rama zabíjí“. Já totiž používám margaríny, zato ona jen kvalitní másla. :pocitac: :zed: :nevim:
Fakt jo, 8o tak to jsem dávno po smrti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neboj my už taky nežijem :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.3.12 10:03
werunkaw123 píše:
kvaček píše:
Teď jsem se dívala na Rybí prsty, která firma je má nejkvalitnější a která to šidí…
Tak povídej to mě zájímá ;) já kupuji od Nowaca (doufám, že se to tak píše) :mrgreen:
Tak to by mohl být přece jen zajímavý časopis ;) jen aby majitelé těch největších firem nepodpláceli redaktory časopisu :mrgreen: :mrgreen:

Nejlíp dopadli rybí prsty z Lidlu, ale Nowaco taky bylo v horní polovině. :lol:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
12.3.12 10:04
werunkaw123 píše:
weruuunka píše:
Anonymní píše:
Fakt jo, 8o tak to jsem dávno po smrti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neboj my už taky nežijem :pankac: :pankac: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
14335
12.3.12 10:04

My zase kupujem Floru a taky někdy na mě hledí na na nějakou … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.3.12 10:05
weruuunka píše:
kvaček píše:
Werunkaw 123.. pást se nepotřebuju, ale zase nebudu neivní a kupovat všechno jak nějaká trubka :mrgreen:
Tam jsou označené firmy, které mají nejhorší druhy věcí…
Tady máš testy na všechno možný, jenom se v tom musíš pohrabat. :mrgreen: http://www.ceskatelevize.cz/…2-reportaze/?…

Tak v tom aby se prase vyznalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: všude maj zámečky a stupínky nikde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.3.12 10:05

Mě teda to obyčejný máslo nechutná a malej dostává jedině Perlu nebo Ramu a nemám pocit, že bych mu dávala něco špatnýho. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14090
12.3.12 10:06
kvaček píše:
My zase kupujem Floru a taky někdy na mě hledí na na nějakou … :mrgreen:

Asi by na těch produktech měli mít cedulku jako na cigeretách :pankac: :pankac: :mrgreen: a stejně je lidi kupují :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová