Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To víš, že mám pravdu ![]()
Těch pocitů toho vzteku, když si někdo otěhotní jen tak, když jim to jednou ujede nechtěně-tý nespravedlnosti-toho jsem užila aco teprva ty holčiny, který mají problémy třeba dva, tři roky-a že jich je-třeba u nás na Snažilkách-před těma smekám, co ty musej zažít
![]()
Takže vůbec neházej flintu do žita…já vím, že tě to teď moc neuklidní, ale ten správnej čas přijde-dej na mě
![]()
ditto - teda moc velká gratulace.moc ti to přeju!!!!!!a jasan,že i závidím,ale my se taky na // dočkáme.jsem moc ráda,že se to povedlo tak samo…já jdu v pátek na UTZ jak mi rostou,tak jsem z toho taková celá rozesmutnělá,ale ty jsi mi zvedla náladu.nádhera.přeju hodně štěstíčka…doufám,že nám napíšeš,jak se ti daří…a já jsem si říkala,že jsi tu nějak dlouho nebyla.už jsem tě chtěla hledat
tak papa a užívej si to…
No Dito, to je teda věc, gratulace veliká!!
Paráda, no ale sem s detaily, vzdyt jste se chystali do CAR a meli jste ten problem se spermijkama. A ty jsi neco tusila? Vis, ze jsi ani nepísla, příznaky a tak ![]()
Snad jsi nám sem přinesla štěstí…já teď měla první prirozenou MS po delsi dobe, snad to tak bude pokracovat a dr. se rozhoupe dat i neco na ovulaci ![]()
lionett - tak to je super,že dorazila a sama.já zase horor…a o ničem…mě dal na ovulaci Clostilbegyt,tak uvidím, co se mnou udělá.dneska večer zbaštím poslední a v pátek na UTZ se dozvím co a jak.jsem děsně nervózní… ![]()
Míšo, dorazila ale nechce odejít (11 DC), takže jsem zase v p… ![]()
Ahojky holky ![]()
tak copak je u vas vsech noveho?
Lionett-to je blby,takhle dlouho MS ![]()
Dituš-tak jak je nasi tehulce???Doufam,ze je vse ok!
Miso,tak zitra jdu znovu k DR. vyvolavacka nezabrala a zitra dostanu dalsi,se z toho zblaznim ![]()
Ach jooo ![]()
nikynko - pevně věřím že teď ti ta druhá už zabere.uvidíš že do 5 dnů je tady MS… to zvládneš,jsou bohužel i daleko horší věci…jenom je blbé,že jsou to vyvolávačky,ale já tak taky začínala,než se začalo něco dít.nejhorší ale je,že vyvolávyčky jsou k ničemu…takhle to pořád dělat nejde…tak pa
Ahojky Mišo ![]()
Tak jsem dnes rano byla na druhe vyvolavacce…Vlastne prvni,v ten ctvretek to bylo neco jineho,pry mi jen pichnul nejakou injekci na srovnani hormonu a ted az ten agolutin a rikal ze 5-7dni a MS by mela prijit…Kdyby ne,mam pockat 14dni a prijit.Taky rikal,ze kdyby se tohle opakovalo pristi mesic,na:,–(ili bysme prasky a nejakou lecbu a neresili to vyvolavackama…ale ze timhle by se mi melo vsechno nastartovat.A potom dodal,ale taky je mozny,ze to nedostanete,protoze uz budete tehotna ![]()
takze mi tim zvedl naladu ![]()
Jsem rada,ze kdyby to bylo i do budoucna jinak,tak ze by to hned resil jinak nez injekcema!
tak doufam,ze ma pravdu a ze mi co nejdriv oznami tehu…
A co noveho u Tebe?
no vidíš Niky - a to bylo strachu.vypadá to… že tvůj pan doktor ví o čem mluví a fakt je ten,že:na nic nečekat a zrovna to řešit.protože takle by byla cesta k miminku mooooc dlouhá.tak vydrž a pokud to nedostaneš tak nebuď smutná…jenom doufám,že to taky nebudeš prožívat každý měsíc.jinak mě v pátek čeká v CARu UTZ,jeslti proběhne ovulka nebo ne a kolik mi po práškách narostlo folíků.a hlavně,jak velkých.tak už jsem celkem nervózní…ach jo…pa
Presne…Kdyz je problem,tak je potreba ho resit co nejdriv to jde!Protoze clovek cekanim nic nevyresi,akorat se nam to projevi na psychice…
No,popravde uz i ted jsou pro me ty mesice strááásne dlouhy!
Ale hlavu vzhuru,jsou i jine dulezite veci,nez mimi…
Pritel atd…
Tak doufam,ze Ti vsechno dopadne co nejlip a snaz se byt v klidu!!!
A potom dej urcite vedet!
jo niky, klid,tak to bych si přála.ale ono to nějak nejde.mám z toho celkem strach.přece jenom roky už člověk nějaké má a pořád jsme měli na mimíska dost času.až teď,když jsem zjisitli,že to bude asi trošku problém,tak bych chtěla všechno hned.ale to bohužel nejde…naštěstí pan doktor v CARu,je takový pohodář.do ničeho nás hned nežene…
Jj,chapu,ze to musi byt strasny ![]()
Je to takova nespravedlnost!Dnes jsem videla kupu ciganek,kazda mela bud tehu brisko,kocarek,nebo deti,ktery pobihali kolem…
Ani je nechteji a meji jich 10 ![]()
jo jo.je to fakt hrozné.zrovna ony jich mají tolik.je to nespravedlivé,ale s tím nic nenaděláme.teď je ještě hroší to,že je venku už hezky a jdou vidět ty velké bříška,to je na závist,co?
Jj,presne tááák!
Mam pocit,ze kam se kouknu tam je nejaka tehule…Proste jako naschval ![]()
Ale Miso jednou budeme i my na jejich miste!
Neboj saaa! ![]()
Jj,asi mas pravdu

Neni to,ze bych Ti to neprala-preju a moc taky sis na ty // pekne pockala!
Ale je to presne tak,kdyz si ctu jak nekdo nasel // atd…tak me boli srdicko a predstavuju si,jaky to musi byt!
Dnes mi mama vypravela o jeji kolegini,jak vy:,–(ila HA a otehotnela hned prvni cyklus v podstate nechtene
Bylo mi z toho tak smutno!!!Kdyby vedela jaky ja mam problemy
Ach jooo!