Strach-po vysazení HA slabá ms!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nikynka86
12.6.08 20:50

Jj,asi mas pravdu :(
Neni to,ze bych Ti to neprala-preju a moc taky sis na ty // pekne pockala!
Ale je to presne tak,kdyz si ctu jak nekdo nasel // atd…tak me boli srdicko a predstavuju si,jaky to musi byt!
Dnes mi mama vypravela o jeji kolegini,jak vy:,–(ila HA a otehotnela hned prvni cyklus v podstate nechtene :-(
Bylo mi z toho tak smutno!!!Kdyby vedela jaky ja mam problemy :(
Ach jooo!

• Citovat
  • Upravit
4239
12.6.08 21:22

To víš, že mám pravdu :lol:
Těch pocitů toho vzteku, když si někdo otěhotní jen tak, když jim to jednou ujede nechtěně-tý nespravedlnosti-toho jsem užila aco teprva ty holčiny, který mají problémy třeba dva, tři roky-a že jich je-třeba u nás na Snažilkách-před těma smekám, co ty musej zažít :cry: :cry: :cry:
Takže vůbec neházej flintu do žita…já vím, že tě to teď moc neuklidní, ale ten správnej čas přijde-dej na mě 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
13.6.08 15:12

ditto - teda moc velká gratulace.moc ti to přeju!!!!!!a jasan,že i závidím,ale my se taky na // dočkáme.jsem moc ráda,že se to povedlo tak samo…já jdu v pátek na UTZ jak mi rostou,tak jsem z toho taková celá rozesmutnělá,ale ty jsi mi zvedla náladu.nádhera.přeju hodně štěstíčka…doufám,že nám napíšeš,jak se ti daří…a já jsem si říkala,že jsi tu nějak dlouho nebyla.už jsem tě chtěla hledat 8O :D 8O tak papa a užívej si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
15.6.08 11:02

ahoj

No Dito, to je teda věc, gratulace veliká!! :D Paráda, no ale sem s detaily, vzdyt jste se chystali do CAR a meli jste ten problem se spermijkama. A ty jsi neco tusila? Vis, ze jsi ani nepísla, příznaky a tak :)

Snad jsi nám sem přinesla štěstí…já teď měla první prirozenou MS po delsi dobe, snad to tak bude pokracovat a dr. se rozhoupe dat i neco na ovulaci :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
15.6.08 17:57

lionett - tak to je super,že dorazila a sama.já zase horor…a o ničem…mě dal na ovulaci Clostilbegyt,tak uvidím, co se mnou udělá.dneska večer zbaštím poslední a v pátek na UTZ se dozvím co a jak.jsem děsně nervózní… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
16.6.08 16:57

Míšo, dorazila ale nechce odejít (11 DC), takže jsem zase v p… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
16.6.08 17:04

Ahojky holky :-)
tak copak je u vas vsech noveho?
Lionett-to je blby,takhle dlouho MS :(

Dituš-tak jak je nasi tehulce???Doufam,ze je vse ok!

Miso,tak zitra jdu znovu k DR. vyvolavacka nezabrala a zitra dostanu dalsi,se z toho zblaznim :(

Ach jooo :(

• Citovat
  • Upravit
2342
17.6.08 16:12

nikynko - pevně věřím že teď ti ta druhá už zabere.uvidíš že do 5 dnů je tady MS… to zvládneš,jsou bohužel i daleko horší věci…jenom je blbé,že jsou to vyvolávačky,ale já tak taky začínala,než se začalo něco dít.nejhorší ale je,že vyvolávyčky jsou k ničemu…takhle to pořád dělat nejde…tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
17.6.08 17:21

Ahojky Mišo :-)
Tak jsem dnes rano byla na druhe vyvolavacce…Vlastne prvni,v ten ctvretek to bylo neco jineho,pry mi jen pichnul nejakou injekci na srovnani hormonu a ted az ten agolutin a rikal ze 5-7dni a MS by mela prijit…Kdyby ne,mam pockat 14dni a prijit.Taky rikal,ze kdyby se tohle opakovalo pristi mesic,na:,–(ili bysme prasky a nejakou lecbu a neresili to vyvolavackama…ale ze timhle by se mi melo vsechno nastartovat.A potom dodal,ale taky je mozny,ze to nedostanete,protoze uz budete tehotna :)
takze mi tim zvedl naladu :)

Jsem rada,ze kdyby to bylo i do budoucna jinak,tak ze by to hned resil jinak nez injekcema!

tak doufam,ze ma pravdu a ze mi co nejdriv oznami tehu…

A co noveho u Tebe?

• Citovat
  • Upravit
2342
17.6.08 17:39

no vidíš Niky - a to bylo strachu.vypadá to… že tvůj pan doktor ví o čem mluví a fakt je ten,že:na nic nečekat a zrovna to řešit.protože takle by byla cesta k miminku mooooc dlouhá.tak vydrž a pokud to nedostaneš tak nebuď smutná…jenom doufám,že to taky nebudeš prožívat každý měsíc.jinak mě v pátek čeká v CARu UTZ,jeslti proběhne ovulka nebo ne a kolik mi po práškách narostlo folíků.a hlavně,jak velkých.tak už jsem celkem nervózní…ach jo…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
17.6.08 17:43

Presne…Kdyz je problem,tak je potreba ho resit co nejdriv to jde!Protoze clovek cekanim nic nevyresi,akorat se nam to projevi na psychice…
No,popravde uz i ted jsou pro me ty mesice strááásne dlouhy!
Ale hlavu vzhuru,jsou i jine dulezite veci,nez mimi…
Pritel atd…

Tak doufam,ze Ti vsechno dopadne co nejlip a snaz se byt v klidu!!!
A potom dej urcite vedet!

• Citovat
  • Upravit
2342
17.6.08 17:48

jo niky, klid,tak to bych si přála.ale ono to nějak nejde.mám z toho celkem strach.přece jenom roky už člověk nějaké má a pořád jsme měli na mimíska dost času.až teď,když jsem zjisitli,že to bude asi trošku problém,tak bych chtěla všechno hned.ale to bohužel nejde…naštěstí pan doktor v CARu,je takový pohodář.do ničeho nás hned nežene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
17.6.08 18:18

Jj,chapu,ze to musi byt strasny :(
Je to takova nespravedlnost!Dnes jsem videla kupu ciganek,kazda mela bud tehu brisko,kocarek,nebo deti,ktery pobihali kolem…
Ani je nechteji a meji jich 10 :(

• Citovat
  • Upravit
2342
17.6.08 18:36

jo jo.je to fakt hrozné.zrovna ony jich mají tolik.je to nespravedlivé,ale s tím nic nenaděláme.teď je ještě hroší to,že je venku už hezky a jdou vidět ty velké bříška,to je na závist,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
17.6.08 21:05

Jj,presne tááák!
Mam pocit,ze kam se kouknu tam je nejaka tehule…Proste jako naschval :(
Ale Miso jednou budeme i my na jejich miste!
Neboj saaa! :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí