Strach-po vysazení HA slabá ms!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10895
16.7.08 15:17

Ahoj holky,

můžu se k vám přidat? Je mi 28 a s přítelem jsme se rozhodli, že by nebylo špatný žít ve třech, takže jsem vy:,–(ila HA. Brala jsem jí 10 let a dopadla jsem stejně jako vy. MS je slabá, přišla cca po 40 dnech a jsou to dva dny špinění, jeden den slabá MS a pak zase den špinění. Jinak nic. Jinak cervikální hlen se měnil přesně dle návodu, takže doufám, že tělo funguje jak má a MS že prostě nemusí být tak silná :?

Obrázku - moc gratuluju k II a jestli mi to bude trvat dlouho, tak začnu hledat ten odkaz na tu akupunkturu v Praze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
17.7.08 07:52

Ahojky a dobre ranko holciny :-)
Tak to jsem se dnes teda vzbudila do skaredeho pocasi,u nas prsi a pocasi takovy vselijaky,na nalade moc neprida!

Loffda-jasne,pridej se k nam,budeme rady a vitam Te tu :srdce:
A jak dlouho se o miminko snazite?Ja jsem mela to same,jak popisujes,ale Dr. mi to smad srovnal,ted v nedeli ma prijit MS tak uvidim:)
Jeee,omlouvam se,nevsimla jsem si,ze pod podpisem mas uvedeno,jak dlouho se snazite :)

Ivory-Jj,leta si uzivam,ale jeste by muselo byt hezke pocasi :( snad se to prezene a bude svitit slunicko!
Jj,v nedeli se ukaze co a jak,budu cekat na mrchu :) a dam ji tyden a pokud nic,potom az udelam TT

Jo a hoky,vcera jsem cekala na autobus,krasne svitilo slunicko a najednou pres cele namesti zacal litat dokola cap!!!Nevidela jsem capa takhle zblizka snad 5let!Uplne me zamrazilo a udelala se mi husi kuze…Ze by konecne donesl to vysnene tehu??? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
70
17.7.08 18:21

Ahoj holky,

Loffdo , vítej. Jasně, přidej se k nám. Je to tu takový občasník, ale podporujeme se navzájem. Jestli jsi HA vy:,–(ila až teď, je to vlastně normální, že jsi měla první MS slabou. Tím bych si hlavu ještě asi nelámala. Někomu se cyklus srovnává i půl roku a někomu vůbec, čehož jsem příklad třeba já :-). No, snad bude líp.

Niky , a co ty bolesti? Ještě je máš?

Obrázku , kéž by to s tou akupunkturou vyšlo jako u tebe. Kdyby mi to srovnala už na druhý cyklus, to bych považovala za malý zázrak. V to ani nedoufám, ale naději mám silnou. Akorát pořád nevím, jestli do toho brát i ty prášky, nebo počkat, jak se to vyvine s tou akupunkturou.
Co tvoje prohlídka? Je dnes, nebo zítra?

ivory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.7.08 18:22

Niky , jaktože „žádné snažení“? :-) Vy jste to vzdali?
S tím čápem je to dost dobré znamení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.7.08 18:45

Ahojky Ivory :-)
Boleni uz skoro nemam,obcas me pichne v podbrisku,ale ne tolik jako cely cyklus,ted mam pro zmenu natekla o bolava prsa :D ale na to,ze bych mela dostat MS mi jinak nic neni,takze jsem zvedava jak to dopadne…
Ivorko,ne ne nevzdali,jen jsem si tak nejak rekla,ze na to prdim…Uz se nesnazim,necham to byt a na tehu uz nespecham…Az bude tak bude…

Jo a holky nejde mi se prihlasit!!!

Nikynka86

• Citovat
  • Upravit
9868
17.7.08 19:47

Ivorko , já bych ti doporučila ty prášky vy:,–(it (i mě to bylo doporučeno). Kdyby ti nevyšly ty dva cykly na akupunktuře, můžeš se k nim vrátit vždycky (tak jsem s tím počítala já). Dej svýmu tělu šanci se srovnat „přirozeně“.
Taky jsem čekala, že mě esfrofem „nabudí“ a začne mi ta sliznice růst a výsledek nebyl nijak valný… :? A pak jsem měla tu svojí první MS po 14ti letech fááákt hustou… (přišla asi 20 hodin po akupunktuře…) To žádný z prášků, který jsem od listopadu zobala, nedokázal…

Nikynko , ten čáp, to je jasný znamení :)

Loffdo také tě tu vítám :)

A co Dittulka , mám pocit, že už jsem o ní nějak dlouho neslyšela, nebo mi nějak unikla? Jakpak na tom holka jsi? :wink:

HOLKY , já už vás nebudu víc napínat :D

Zabydlelo se u mě maličkatý, 2,5 mm „velký“ stvořeníčko, už mu i tluče srdíčko (na tu „velikost“ neuvěřitelný :) , dneska je mu 5týdnů+6dní :lol:
Jsme strašně šťastný a já tomu našemu stvořeníčku lásky moc moc věřím, že bude silný jako jeho tatínek a do budoucna všechno dobře dopadne (přeci jen je to teď ještě prcíček) a v březnu se nám narodí zdravé děťátko :D :dance:

Papa :-) :-) :-) Jana Obrázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.7.08 20:03

Jani , to je FANTASTICKÝ! Posílám ohromnou gratulaci. Já věděla, že se teď někdy chystáš na kontrolu. Jsi můj velký vzor, tak doufám, že to u nás taky brzy dopadne. Júúú, to je fakt skvělá zpráva.
I když mě napadá, že teď nás asi už opustíš :-(.

Niky , já si opravdu tak tajně myslím, že bys taky mohla být těhu. A to snažení berete fakt nejlíp, jak to jde. Neudělat si z toho program, ale tulit se jen tak mimochodem, když je chuť. Jestli nejsi těhu, tak to brzy budeš!

Jani , já právě ty prášky ještě neberu. Mám je tu na stole a pokukuju po nich. Ale zařekla jsem se, že vážně nejdřív zkusím tu akupunkturu. Uvidíme, co to se mnou udělá.

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.7.08 20:09

Jani , ještě mě zajímá jedna věc? Jaké máš těhupříznaky? Bolavá prsa, nevolnosti, nechutenství? Už ti to začalo, nebo se cítíš normálně? A taky bych ráda věděla, kdy po oplodnění jsi pojala „podezření“? Já jen až půjdu na tu akupunkturu, tak budu fakt doufat každý měsíc, tak abych měla nějaké vodítko :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
17.7.08 20:33

** Ivorko ** děkuju moc :lol:

K těm příznakům, já začnu asi od začátku - teď už opravdu vím, že to, co jsem cítila, bylo to, co jsem si „myslela, že cítím“ ALE POZOR, já jsem asi opravdu nějak víc citlivá než je „běžné“ :wink:
A sice - když jsem byla 14.den na akup. kvůli tý ovulaci, od 15.dne jsem cítila pnutí v pravém podbřišku, 16.den to tlačilo ještě víc, ráno 17.den už jsem to necítila.
A teď cca před 14dny?.. (zakládala jsem diskuzi v Těhotenském testu - „Bolesti v podbřišku a pozit. TT“, tak se kdyžtak jukni, zas tak moc obsáhlá není) :wink: .. mě začalo dost bolet v podbřišku, šťourat, píchat, tlačit, takový jako zánět močáku… Tak to asi bylo to zahnízďování prcíčka :)
Pak se to za pár dní proměnilo do takové té předmenstruační tlakové bolesti, k tomu jakoby mi rostly prsa, mám je dost citlivý.

Vůbec nemám chuť něco jíst, musím se k jídlu „nutit rozumem“. Žaludek mám jako na vodě. Měla jsem průjem a zvracela jsem. To už je lepší.
A ten podbřišek mám pořád takový jako nafouklý a citlivější, a občas tam píchne, z vyšetření pohmatem je prý znát, že děloha už povyrostla.

No tak asi tak :D

Tak ti moc držím palce a hlavně si tu akup. dobře načasuj, myslím, že u mě bylo důležitý, že se začalo prakticky den před MS a pak se pokračovalo vždy ve stejný den v týdnu…a tak to vyšlo i na 14den před tou ovulkou…

Krásný večer :-) Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
17.7.08 20:48

Zkouším si nastavit tu pásku z lilypie… nejsem moc technický typ. snad to nezakriknu a budu mit alespon hezky prehled, jak nas prcek roste :lol:

Kruciš nevíte někdo, jak se to dělá? :nevim:

Na tom Lilypie už to mám vyrobené, ale jak to dostat sem?
Děkujuůůů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.7.08 22:07

Obrázku , děkuju za odpověď. Jako vždy vyčerpávající :-).

A zde máš návod na vložení metříku:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Zdraví ivory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
17.7.08 22:33

No jo, to já už jsem taková pečlivá od přírody :roll:
Asi to mám hlavně z tý doby, kdy jsem dělala na porodnici (9let) a pořád jsem těm maminkám dokolečka všecko vysvětlovala :lol:
Ale mě to hrozně bavilo. Docela mě teď mrzí, že jsem odešla. Ale mělo to svý pádný důvody, především vedení gyn.por.kliniky i celé nemocnice mě a více lidí, kteří také odešli, pořádně už delší dobu míchalo… :evil:

Tak já ten metřík zkusííím.. Děkuju ti moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
17.7.08 22:37

tak ja nevim nejak mi to nejde, asi musim jit uz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
17.7.08 22:42

ne proste to uz nebudu zkouset, musim se na to vyspat :oops:
jsem pc trubka 8O :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
18.7.08 12:52

Ahoj holčiny,

Obrázku moc a moc gratuluju, užívej si jak prcek roste. Sice Ti ve skrytu duše trošku závidím, ale každopádně ti to moc přeju. Já začala teprve před chvílí, takže až bude ta správná chvíle, tak se taky přidám s jásavou zprávou…pevně doufám. Když ne tak si koupím do klece čápa a to by bylo aby nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí