Stres z konce RD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alli_li
29.12.14 14:12
@Anonymní píše:
Ať v tom mám tedy jasno, pokud je to NUTNÉ, ze zdravotních důvodů, je tedy možné na RD navázat neschopenkou při těhotenství? Je to možné hned, nebo člověk musí nastoupit alespoň třeba na pár dní? V těch dnech, by mě ale mohli vyhodit… :think:

Osobne bych to logicky videla na aspon 1 den v praci aby byl odvod na socialni/zdravotnim/nemocenske - stejne jak je to v pripade kdyz jdes na pracak, aby podpora sla z platu. Ale jak je to v praxi to nevim

• Citovat
  • Upravit
3088
29.12.14 14:37

Moje malá něbývala nemocná. S nástupem školky a podzimu je pomalu týden ve školce a týden doma. Naštěstí funguje jako doplněk tchýně a případně tchán, takže to máme v pohodě. Ono tomu ten rok ze zdravotního hlediska nijak nepomůže. A je dost času na to, aby se dítě do zápisu naučilo toho víc, než to umí teď. Chce to taky větší dohled a motivaci, aby se dítě více snažilo právě ty věci dělt, co mu ještě nejdou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.12.14 16:09
@Anonymní píše:
Ať v tom mám tedy jasno, pokud je to NUTNÉ, ze zdravotních důvodů, je tedy možné na RD navázat neschopenkou při těhotenství? Je to možné hned, nebo člověk musí nastoupit alespoň třeba na pár dní? V těch dnech, by mě ale mohli vyhodit… :think:

jde navázat, není nutné nastupovat do práce, nemocenská bude z platu před první MD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí