Strie - je za co se stydět?

225
20.7.23 19:27

Strie- je za co se stydět?

Ahoj,

stydite se za strie? Já v mládí strašně rychle rostla a mám strie. Ale nestydím se za ně. Jak to máte vy? ;)

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
20.7.23 19:37

Nemáš se za co stydět, mají je i muži ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
20.7.23 19:57

A proc bych se za ne jako mela stydet? :roll: snad kvuli tomu, ze je maji i modelky, ale jim je na fotkach vyrestusuji? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
225
20.7.23 20:06

@Vesnickaholka je to pouze anketa. ;) Jen mě zajímá názor. Není se vůbec za co stydět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.7.23 20:43

Nestydím se za strie, ani za spoustu jizev, co mám, ani za pigmentový skvrny. V tomhle jsem díky bohu fakt vyrovnaná. Patří to ke mě.

• Citovat
  • Upravit
1046
20.7.23 23:44

Strie, ktere mam z mladi, tak jsou dost vybledle, i kdyz videt jsou. Jsou mi ale sumafuk. A na strie po tehotenstvi jsem mozna da se rict pysna. Nemam jich na brise moc, za to jsou ale pekne rozjety do vsech stran. Je to „hezky“ rozvetveny od piercingu v pupiku. U me ta dirka po piercingu dopadla katastrofalne, ale na koupalisti to fakt neresim. Takze ne, nestidim se za neco, co jsem uplne ovlivnit nedokazala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
20.7.23 23:54

Mám je na prsou, rychle mi na zakladce vyrostla :D
Nestydím se za ně, časem vybledly, teď při mém druhém těhotenstvi zase vylezly a možná i přibyly. Na břiše nemám zatim ani jednu, poctivě mažu, ale spíš to bude dědičné (mamka taky nemá).
Jak už tu někdo psal - Proč se stydět za něco, co člověk neovlivní…
Manžel je má na břiše a bocích (měl vážný úraz a dlouho se nemohl hýbat, tak přibral a jeho jemná kůže praská hned).
Nevadí mi to ani u něj, prostě to tak má no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková