Studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6429
19.3.08 16:09

Ahojky,

tak já to někam založila tak důkladně, až to nemůžu najít… :oops:

A mám další prosbu - ve tvých skriptech na Správní právo máte uvedeno, že správní řízení je v samostatné studijní opoře… Máš to také? Nebo to bude až jiný semestr? Já si už správní řád jako takový vytiskla.. všechny paragrafy.. ale kdyby to bylo někým od vás pěkně zpracováno, tak se nebráním.. To správní právo - obecnou část, máte rozhodně čtivější než když se čte ta 660str. knížka od Hendrycha.. takže mi to bodne.. jen výcuc, ale smysluplný, né tolik těch nudných řečí kolem… Tak čtu nyní vaše A.. B asi vypustím a budu řešit naši oporu.. a pak máme zaměřeno hoooodně na to správní řízení… Tak díky moc za pomoc! :-)

Jejda, chudák Adámek, taková reakce na očkování… :-( Nám se to zatím naštěstí vyhnulo.. všechna očkování bez reakce…

Rekonstrukce - no to si dáváte.. to chápu, že nepíšeš, zvláště nemáme-li nějaké „načnuté nosné téma“, na které se dobře navazuje… fakt tomu rozumím!!!

Tak rekonstrukcím a studiu zdar, teď mne tak napadlo, že budem těhu asi ve stejnou dobu… já doufám v otěhotnění v průběhu léta… :-)

Tak zatím,

E.

PS: Hlásím další kilčo dole… 8) ale už začíná obžerství, tak ono to zas naskáče zpět… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
19.3.08 19:02

Ahojky, tak to obchodni jsem preposlala znovu. Jsem rada, ze ti to spravni pomuze :D Nic jinyho ve studijnich materialech nemam, ted jsem to kontrolovala. Mozna je to poznamka pro denaky, nebo celozivotni, on i ten pot uvedeny ve skriptech je pro ne, my meli jiny.....tak me to mrzi ale asi nepomuzu…:?

Jo Adula zatim porad trpi, ted je teda dobrej, jsou tu decka a tak to nevnima. Ale moc dobre jeste nechodi, po spani zase 38,1 takze je dnes dopovanej panadolem. No snad to rano bude lepsi.

Rekonstrukce - jo ted finishujem, takze si davame. Ale v cervnu max. cervenci budeme bydlet ve svym, novym, cistym, proste pohodicka pohoda :lol: :lol: To nas zene dal :lol:

No to bysme meli dalsi nosny tema, kdyz ty tak skoncis, tak uz by to o skole nebylo, tak aspon o tehu :lol: :lol: Tak at nam to vsechno vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.3.08 19:13

Ahoj holky,

tak se hlásím do klubu. Taky bych ráda otěhotněla… ale kdo ví… v pátek mám odevzdat bakalářku k poslednímu čtení a jsem hotovson. Nějak nevím, z kterého konce to uchopit, aby to bylo dobře. Ještě mi toho moc chybí… no to budou dlouhé noci :-( Příští týden poslední, kdy jdu do školy, pak 5 zkoušek a státnice. Nevím, kterého blba napadlo dát před státnicema v letňáku 5 povinných zkoušek??, Chjo…

s rekonstrukcí vás teda upřímně obdivuju… a na těhu držím pěsti ;-)

my jsme teď slavili první narozeniny tak jsem to zase trochu flákala a pak se vymlouvám, že… :-(

hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
19.3.08 21:56

Ahoj holky..

tak LeMo, představ si, že při ukládání jsem ta skripta našla!!! Fakt trapný :-) No nic, lepší dvakrát, než jednou…

To správní řízení, asi ho po vás nyní nechtěli, možná to bude v jiném semestru.. My máme nyní zkoušku za dvojsemestr… semestr 1 byl správní právo obecně (něco jako vaše A).. a druhý semestr je právě to správní řízení s komplet správním řádem (vaše jiná opora)… No, tak nastuduji zákon, a je to 8)

Chudinkaaa Adula… je to děs, vidět, jak je dítěti špatně a nemoci mu nijak moc pomoci, viď? Uff… když si vzpomenu na Eliščiny horečky,kdy byla fakt hotová, tak jsem si říkala, kéž bych to měla místo ní… No a měsíc se sešel s měsícem.. ahup… měla jsem čtyřicítky já.. a ona již ne.. již byla odolná… bylo mi děsně a zpětně jsem ji obdivovala, jak to dobře zvládla…

Týjo, stejně tě musímo obdivovat, že jdeš do druhého dítěte tak brzy.. já si neuměla představit, že bych měla druhé dříve, než první bude ve školce na celý den… :-) Ale je to dáno tím,ž emám dítě vážně se spoustou energie.. a nějak jsem si neuměla představit, že bych zvládla dvě… už nejsem nejmladší… :wink: Takhle bych řešila jen vyhrocené ráno a večer, přes den bych si užívala jen s jedním dítětem… ale v období nemocí, to bude očistec i tak… :roll: Každopádně nyní už bych moooc chtěla, aby to klaplo vše tak, jak má… už jsem se moc těšila, že budem 4… no nic. snad se v tomto roce dočkám :-)

Zuzko,

ty máš ještě menší díťko a už bys šla do druhého?? Tý jo, vy jste hrdinky :-) Já si druhé přála hned v prvních měsících mateřství.. pak mne to nadšení opouštělo s tím, jak jsem začala sledovat své nervy… a jak se to nelepší :-) Tak jsem se začala obávat, aby to všichni přežili ve zdraví… flegmatik fakt nejsem… :( tak mne stojí dost sil být tolerantní, chápající, nespěchat… nekřičet… :roll:

Jinak já jsem taky otrávená, že ve škole máme kromě bakalářky ještě 4 povinné předměty se zkouškou… pak státnice… Bude jen fakt málo týdnů na učení.. a to jen za předpokladu, že dám vše v předtermínech, abych měla čistých 5-6 týdnů na přípravu na státnice.. :evil: U LeMy to mají fakt dobře rozvržené, že v letním bude mít jen BP a pak státnice… vždyť je těch předmětů a okruhů tolik!!! Z 6 státnicových předmětů mám 3 z prváku, 2 z druháku a jen 1 z třeťáklu = není ani co by si člověk pamatoval z nedávného šrocení… = vše znovu… :evil:
Bude to mrsk.. ale nějak to sákryš musí vyjít.. nechci na opravný a kazit si další půlrok života…

Jinak dnes jsem byla na vernisáži fotek.. tak mi tam říkali, jak bych měla pokračovat… a dnes mi psal známý (má doktorát z kvantové fyziky, ale nevěnuje se oboru), tak mi psal taky, že bych si toho magistra měla dodělat… Jenže mě se nechceeeeeeeee… Ve škole mi říkají, že jsem blázen, že s takovým průměrem nejdu dál (nemusela bych na přijímačky, šla bych rovnou).. ale já prostě nechci nyní další rok života si otravovat školou.. nejsem přesvědčená, že to musím dodělat.. být Ing… nebaví mne to…a chci taky volno, klid.. prostě 4 roky zatím stačí (rok přípravka + 3 škola)… a taky si tak říkám, že si tou školou možná nebudu kazit ani tu druhou mateřskou.. bude to víc práce kolem organizace.. nemoci… více práce.. méně šancí na učení.. tak co to křečovat… Stejně nemám vizi, že to, že budu Ing. mne nějak spasí, zařídí super místo apod.. Tak to momentálně vidím zas tak, že Bc. stačí a kašlu na to 8) A jak jsem si v prváku říkala, že to dodělám… :lol: :lol: :lol:

Tak se mějte!

A LeMo ještě jednou dík za ta skripta!

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
20.3.08 16:29

Ahojky

Zuzi: dekujeme za pesticky :lol: :lol: Taky preji, at se tehu brzy vydari :lol:

Efi: hlavne ze je mas, me to nejak neobtezovalo neboj :lol: :lol: No ja uz pravo v jinym semestru nemam, spis to bylo fakt pro denaky. Docela nas odlisuji…
Adula uz byl skoro dobrej, rano bez teploty, ale ted po obede se mi poblinkal, mel horecku, dala jsem panadol, ten taky vyblinkal. Snad uz to bude konec, ale rikam si to uz treti den :( Jestli bude zitra jeste blbe, volam asi doktorce co s nim.....
No ja bych sla do druhyho hned jako Zuzka, ale kvuli skole jsem se na to vykaslala. Rikala jsem si, ze ten pulrok me uz nezabije, radeji nez ve tretaku, tak v lete po (proto to mam naplanovany hned po skole :lol: ). Dite je taky zivy a to fest, ale nejak se na to citim - ale to ja vzdy na veci, ktery me teprve cekaji a pak nadavam (stavba, skola a dite :lol: :lol: ). Taky premyslim, jak dve zvladnu, presne nemoci a tak, ale nejak se to urco da…kdyz nevis do ceho jdes, tak to vypada hrozne, ale pak se to stopro vytribi :lol:
Ohledne te skoly, jsem totalni magor, uprimne doufam, ze me to prejde, ale momentalne se citim na to jit az do pataku. Sice bych musela delat zkousky, prumer nemam ani nahodou, ale to mi ted nevadi ze. Doufam, ze me to prejde diky drsnymu tretaku a vykaslu se na to. Bojim se ze bych si to jednou vycitala, uz s Adulem to bylo takovy sileny a kdybych prisla o ty krasny chvilky jeste i s druhym ditetem…no nevim…takze jsem ti moc nepomohla, ale urco delej to co citis, kdyz to vis, tak je to jednoduchy. Vsichni ostatni si muzou rikat co chteji, oni maji jiny priority, ziji svy zivoty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
20.3.08 19:37

Ahojky,

LeMo, tak to s Adou je dost šílený.. myslíš, že je to fakt od očkování? Před svátky bych s ním taky zašla.. ať máš klid a nekazíš si velikonoce nejistotou, co se děje…

S tou školu a pokračováním.. děsně se to mění.. nejdřív jsem byla rozhodnutá komplet.. pak jsem naštvaná a nechci.. pak si o prázdninách odpočnu… a zas myslím, že možná… pak zas vidím, jak tím, jak nemám hlídání a veškerou pomoc vychytává manžel, jak ve zkouškovém pár týdnů dost strádá manželství jako takové… a tím, jak je to už 4. rok, tak jsem si říkala, že minim. rok si dám pauzu… ať jsem celoročně „jen manželova“ :-) A pak se dohodnem, jestli to ev. zkusím dodělat… Manžel mne podporuje… jenže on je slušňák, neřekl by ne, i kdyby už toho měl plné zuby.. a toho se obávám… takže rok pauza.. doufám, že v tom klídku právě otěhu.. a ev. zkusím přijímačky, které mne již neminou (dobrý průměr platí jen na navazující studium… asi dokud jsou si jistí, že člověk má něco v hlavě) :lol: No tak za rok uvidím, jestli si dám přihlášku či budu líná… Ani se nebojím, že bych byla ochuzená o chvilky s druhým dítětem.. tím, že první bude celodenně ve školce (bez ohledu na to, jestli jsem v práci či s druhým doma).. tak bych studovala asi jako doteď.. nad ránem.. když by druhé přes den spalo.. večer, až budou spát obě… takže by to bylo vlastně jako při Elišce… Když je dítko vzhůru, tak se nestuduje.. ráno a odpolko budou vzhůru akorát obě… :-)
No, uvidíme, jak to budu cítit za rok..
Mám ještě jednu verzi… že na druhé mateřské budu makat na angličtině.. nebyl by to takový mrsk jako škola… ale abych po druhé mateřské šla do práce jako Bc. s kvalitní obchodní angličtinou, mluveným projevem, jistou gramatikou… (na to ty 3 roky musí stačit) :-) a ne jako Ing., který koktá a nepamatuje si z obchodní angličtiny nic… A to, že bych angličtinu během studií nenapilovala, to je naprosto jasné.. protože bych prostě nestíhala…
No, uvidíme.. nejdůležitější je, abych byla hlavně co nejdřív těhu, ostatní nějak prostě bude… :-)
Tak já jdu čučet do těch tvých skript, jsou fakt prima napsané.. ten náš učitel se na to fakt děsně vyflákl.. to co nám dal je tragické.. ostatní studijní opory velmi kvalitní, ale právo.. no děěěěěěěěěěěěs…

Tak zatím a ať je Ádovi brzy lépe!!!!

Zuzko , chce již i manža? A budeš pokračovat? Jestli jsi to psala, promiň, děsně zapomínám… :oops:

Tak to tak vidím, že v červnu všechny po ukončeném ročníku alias státnicích budem nahánět manžely, ať vykouzlí nějakého líbezného bystrého hodného a poslušného sourozence :lol: :lol:

Zatím,

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
20.3.08 19:48

Efi: s Adem je to spatny, uz tomu taky moc neverim, ze to ma z injekce. Sedmkrat zvracel, o pul sedme vytuh v postylce a uz to jednou prolozil zvracenim. Porad si rikam, to uz bylo naposledy, ale nejak to nevychazi. Mam strach z dehydratace, blinka vse i caj. Zitra rano jedu k doktorce, nevim jak to budu v Brne zvladat jeste s dalsima dvema detima (i kdyz 8 a 12 let se da), co s obedem a tak.......chjooo, snad bude uz klidna noc :cry: :cry:

Skola: ja se ucim i kdyz je Ada vzhuru, podle toho v jakym je obdobi, tak se prizpusobim, ale vzdy to jde. Ted treba kolem nej chodim, opakuju si, on chodi za mnou, mysli si ze je to sranda (to teda bylo v prosinci), jediny co se po me pozaduje je spoluprace, to znamena,soustredit se na uceni i na hry s Adulem…proto se vzdy desim novyho zkouskovyho, co uz zase bude umet, pozadovat po me.....je to neznamo. Ale vecer se ucit nedokazu, v osm padam pred televizi unavou jak blazen, jsem z celyho dne vyrizena. A rano vstat driv, to nehrozi, proto jsem psala, jak te obdivuju, ze se ucis takhle. Ja holt musim ukrajovat z naseho spolecnyho casu, samo ze se snazim ucit kdyz spinka, ale potom spolu uklizime, varime, zehlime a tak ........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.3.08 23:57

ahoj holky,
mrkněte na čas, kdy to píšu. Je 23:52. Ne náhodou jsem vzhůru. Zítra mám poslat do 12h bakalářku. Dochází mi kafe i trpělivost a do očí bych si nejradši píchla sirky :-D

Efi : já jsem vždycky chtěla děti blízko od sebe. A nemusí to hned vyjít, počítám, že bude mezi nimi věkový rozdíl minimálně dvou let. Na hlídání mám babičku, školky nehrozí. A myslím, že si to užiju i tak. Manžel souhlasí. Chtěli bysme kluka, ale samozřejmě hlavně, aby bylo miminko zdravý. A proto se začneme snažit: až po mých státnicích a až zhubnu :-D Jsem totiž velryba. Ale taky pěkně líná :-( SIce po miminku toužím, ale potřebuju ještě spoustu věcí vstřebat a rok je doba tak akorát… takže minimálně rok než porodím. LeMo ať se prďolka brzy uzdraví…to je hrůza…

tak a já jdu pokračovat. Taky to potřebuju prostě udělat a nekazit si dalšího půl roku. Opakovat chci maximálně jeden předmět ze státnic aby toho nebylo moc. Ale byla bych nejradši, kdyby se to povedlo. Na Mgr se nechystám. Taky mám super průměr a patřila jsem k nejlepším z ročníku, jenže bych musela do 28.2. podat přihlášku, navíc to nejde dálkově a na denní už prostě nechci. Chci být s Terulkou a flákat se. Ale jak se znám, tak minimálně načrtnu diplomku a pak se někde na dálkové přihlásím :-D

tak jdu zase pokračovat, pauza skončila :-D
zatím papa a myslete na mě… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
21.3.08 15:20

Tak se hlasim, jak valcime. Adula uz je bez teploty, vcera v noci byl jen na caji, dnes mel rano mliko, bananovou presnidavku a od te doby nic nechce. Mel dva kousky sucharu. No nechce, nenutim, at mi to zase vse nevrati. Vcerejsi den stal zase po dlouhe dobe za to. Snad uz je to dobry a prekonavame to.
Zuzi: teda to sou nervy, tak co, uz mas hotovo, odevzdano? Urco jo a ted uz mas na chvili zase pokoj :D A proc chces hubnout pred otehotnenim? Ja jsem taky lina, prave proto ze chci zase brzy otehotnet, tak hubnuti odsouvam na kdovi kdy. Ale jednou urco zacnu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
21.3.08 16:28

LeMi: tak jsme to nestihla. Nechala jsem si ještě rezervu na přečtení „neunavenýma očima“, teď o prodlouženém víkendu to bude akorát. Snad to vedoucí práce pochopí. Šla jsem spáš ve 3 a v 5 mi to nedalo a vstala jsem a pokračovala. A podle toho dnes vypadám - Adamsová hadr! :-D nemůžu ovšem jít spát, má neúnavná opička spát nehodlá :-)

zhubnout chci proto, že jsem vždycky byla dost tlustá a u těhu mi vadilo, že nebylo poznat přes špeky ani pohlaví a taky mi to každý přípomínal a svoje kila se mi ještě dát dolů nepodařilo… vážím fakt moc moc tak snad se odhodlám… :oops:

to je dobře, že je Adula bez teploty ;-) jen tak dál, jídlu taky na chuť přijde neboj ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
24.3.08 20:29

Nazdárek holky,

tak koukám, jak jste měly obě děsný pátek a já si užívala odjezd na velikonoce… :oops:

LeMo, tak jak je na tom Áda? Snad dobře, když byl bez teplot a i něco zbaštil… Asi nějaká viróza… tak snad už dohnal tekutiny a baštěním i ztrátu váhy.. (u dětiček to jde docela rychle dolu.. ale i nahoru).. ostatně unás taky, no ne? :wink:

Zuzko, to s tou bakalářkou, to jsou nervy.. snad pochopí, že byly velikonoce.. nemocné dítě apod…
S tou opakovačkou části státnic jsi mne překvapila, doufám, že u nás by to šlo taky.. že by mne vyrazili jen z něčeho = nedělal jsem opravné komplet ale jen z části.. to by bylo fakt prima… ale jasně, že doufám, že to dám… a užiju si léto… před nástupem do práce.. před těhu… Plánuju oboje, aby mne neštvalo, že těhu ne a ne.. tak to beru tak, že léto dám volno, makání na kole., možná moře (s mimkem apod. se mi moc harcovat nebude chtít)… a uvidíme, jak to s tím těhu versus prací bude…

Váha - já jsem po skoro 4 letech od těhu konečně na své váze před těhu.. byla to fuška, než jsem zjistila, jak to moje tělo funguje… a co na něj zabírá… co má efekt dlouhodobý apod.. U každého ten metabolismus funguje jinak a fakt není „zaručená dieta“… Nyní o velikonocích jsem si dopřála nechutné obžerství.. přesně to, před čím všude varují.. aby při hubnutí nedošlo k výraznému výkyvu.. haha… ale co, hlavně že jsem si užila.. asketit 365 dní v roce, to fakt nejsem já.. a kdy jindy si dopřát, než při akci s partičkou, bylo nás asi 12 dospělých, 6 dětí.. v penzionu byly i jiné děti, takže super.. Jedna holčička si tam tu mojí nějak oblíbila, chodila si ji vyzvedat na hraní k nám do pokoje, když jsme přišli z bobování apod… pak snídala u našeho stolu (svojí mladší sestřičku nechala u rodičů)… pak se těžce loučila… volala na tu mojí holčičku, jak ji má ráda.. ta moje na ni, že ona ji taky… a mně bylo docela líto, že jsem nenašla odvahu se zeptat té maminky, jestli by měla zájem se vídat.. byli z Prahy, ale z opačného konce… A vím, že nyní bych stejně neměla čas tam jet minim. do státnic, kdy honím každou školku, spaní, hlídání kamarádkou apod… takže na celodenní výlet někam bych těžko našla „klid“… a za čtvrt roku holky už zapomenou… Ale i ta maminka říkala, že si její dcerka tu mojí nějak zamilovala… a bylo to prima…
Eliška hned ve výtahu říkala sousedovi, že má novou kamarádku… a já si zas říkala.. nemám zavolat do toho penzionu a nepoprosit tu správcovou o adresu těch lidí? Určo si adresu z občanky zapsala do počítače, když si nás všechny zapisovala… No nic, ta holčina byla dost divoška, což se mi líbilo, protože mám taky takovou.. ve školce při oblékání se tam způsobně oblíká pár klidných dětí, co poslouchají.. a do toho tam lítá ten můj element, který těká po místnosti a není s to něco stihnout v čase ostatních,p rotože mezitím stačí vyjmenovat kdo který obrázek namaloval, ukázat, kdo byl ten den ve školce, vyválet se na zemi, pozdravit všechny a vytrvale ignorovat fakt, že se oblékáme, odcházíme… :-) No nic… na jednu stranu mne to mrzí.. na druhou stranu si říkám, že by mi zas bylo blbé si vyměnit kontakty a pak se tak dlouho neozvat… No nic, končím s tématem škola i děti a jdu si fénovat vlasy… ráno musím vstávat… musím dočíst část A skript od Lemy.. a jít na ta naše.. + zákon 500/2004 = správní řád… :roll:
Jo a LeMo, ty otázky, co ve skriptech jsou.. nemáte na ně zpracované odpovědi od učitele? Neprobírali jste to? Některé jsou sakra k zamyšlení, zajímavé a fakt by mne osobně zajímalo, jak to je.. nejde mi ani tak o zkoušku… ale o vlastní zájem… chci toho moc, viď? :lol: :lol:

Tak ahojky a hezké Velikonoce ještě dodatečně (u nás to byla hromadná bitka v penzionu - asi 12 rodin.. holky vyšlehávaly kluky taky.. byl přestupný rok.. tak to byla sranda.. všichni vykoledovali výslužku.. a byli spokojeni.. konečně rovnoprávnost!!! :wink: )

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
1.4.08 17:54

Ahoj holky, to mame nadherne co? Jsem uplne nadsena :lol: :lol:

Efi: bohuzel odpovedi na ty otazky nemam, takze opet nepomuzu… Vahu ti teda zavidim, jak je teplo, tak uz se fakt musim dokopat, aby ten muj pupek tak nevynikal :roll: :roll:

Uz jsme zdravi, v patek jsem delala zkousku z evropskyho prava, tak ji mam, uff. Bylo to docela drsny, pulka dobry na ano ne, ale druha pulka odpovedi s vlastnima argumentama…no pravo fakt neni moje silna stranka…takze D, ale stastna jsem jako blecha :lol: :lol:

Tak uz padim, dite se mi tu vzteka, ze se mu nevenuji :roll:

Uzivejte krasnych dni a moc to s tim srocenim neprehanejte :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
2.4.08 10:46

LeMi to se ti řekne…
zítra mám zkoušku a slušně řečeno v tom pěkně plavu. Ale nevím, čím to je, ale zdaleka nemám takový strach, jaký jsem mívala, když jsem neměla Terezku. Asi ve mě něco přehodilo kolečka a říkám si, že dokud je Terezka zdravá a v pořádku, tak nějaká zkouška…máte to taky tak??? ale to ještě třeba přijde… :-)

Jinak se vám musím holky pochlubit, protože jsem dostala pochvalu za baklářku, ještě něco musím poopravit a přestylizovat a jde to do tisku!!! Teď už jen těch „pár zkoušek“
fuj…
okopíruju vám sem hodnocení, fakt mě to potěšilo a pěkně jsem se zypýřila! :-D
„Zuzko, musím tedy před Vámi smeknout. Na to, že jste se moc na konzultace nedostavovala, ještě jste zvládla mít mimčo, tak ta práce je velice příjmeným překvaením sobotního dne, kdy čtu texty Vašich spolužáků, a dnes jste rozhodně vyhrála cenu pro ten nejlepší. Líbí se mi, povedl se, je tam sice mnoho formálních věcí k dodělání, překlepy, formulace, ale pokud to stihnete opravit a práci včas odevzdáte, tak velmi vážně uvažuji o 1. “

:oops: :oops: musela jsem vám to sem napsat a děkuji, že jste mi držely palce

tady je dneska docela hnusně ale to nevadí, protože se stejně musím učit!!!
pampalá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
2.4.08 21:59

Ahoj holky!

LeMo, gratuluji ke zkoušce! Otázky ze správního - já to čekala :-) Ale za zeptání nic nedám, že :-) Teď už řeším jiné věci než správní právo, tak je mi to už fuk… :-)

Zuzko - tak to gratuluji! To poteší, pochvala od profíka! Živě si to umím představit. Obávám se, že já se takové pochvaly nedočkám, neboť s tím tématem nepřináším v teorii nic nového, ale v praktické části jsem něco vytvořila, minulý týden ještě zanalyzovala z dalšího hlediska, tak mám ve finále tabulky a grafy, které ještě nikdo nedělal /potvrdili mi to i z Ministerstva vnitra, že tohle ještě nezpracovávali/, tak mám vnitřní radost, že tam mám něco „nového“, co jinde profesoři vyčíst nemohou… A to jsem před měsícem zoufala, že tam nic objevného nemám… tak nyní již jo :-)

Tak, dvě zkoušky jsem o víkendu udělala.. ještě mne dvě čekají.. a pak ty státnice první dva týdny v červnu… brrrrrrrr…
Ještě musím douhnat vedoucího, ať se vyjádří k práci.. ať to mohu vytisknout, dát zavazbit, u známého udělat pdfko.. ať to mohu na univerzitě odevzdat a pustit z hlavy.. ráda bych se již věnovala co nejdřív přípravám na státnice.. Dnes jsem posílala poslední dvě seminárky, jednu prezentaci a snad bude brzy klid na to učení…

Tak zatím!

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
3.4.08 04:39

Efi taky koukám, že jsi „plodná“ (myslím ve škole). To já bohužel už teď vím, že na státnice budu mít 2 týdny… :evil: hrůza… to mě picne

tak já jdu na tu zkoušku od 8.30…snad to vyjde…papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová