Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Efi termín je ještě v pátek, jsem zapsaná a každopádně to zkusím, dám do toho všechno, ale nejsem si jistá, jestli to dám, každopádně ještě jsem se nevzdala. Pak má vypsané termíny až an červen, což jasně znamená, že se nehodlá s nikým bavit. Snad ji v pátek udolám, moc mi holky držte palce.
Vážně nechci míit zkažené léto
teeri: gratuluji ke zkoušce.
Nejvíc mě holky s*** , že jsem zatím všechny zkoušky dala napoprvé, vždycky mi to nějak vyšlo no a poslední a takhle to dopadne. No jdu se raději učit tak ahoj zatím a ozvu se!!!
Držím všem pěsti an zkoušky, bakalářky atd!!! ![]()
Teerinko, gratuluji, zase kus práce hotový, že? Zuzko, tak je ještě šance, tak to je super! No, středa za námi, tak snad ještě dnes a ve čt na něčem stihneš zapracovat… a snad to proboha v pátek klapne… Já čekám na výsledky posledních dvou zkoušek… a jestli to nevyjde, tak je to proto, že jsem nejela na 100% a vím to.. právě že si člvoěk říkal, doteď jsem vše také zmákla a nechci nyní před státnicemi ztrácet moc času na nestátnicové předměty… Tak snad se mi to nevymsní a to, že jsemdělala na něčem jiném se neprojeví v opravném pokusu… Tak držtím palce, zamakej, máš na to a léto bude dobrýýýýýý!!!!
E.
holky, takže jdu na to. Hraju o všechno, tak mi prosím strašně držte pěsti. Musím to prostě nějak zvládnout!!!
pak se ozvu, všem ostatním zkouškařkám a adeptkám na bakalářku nebo diplomku atp přeju strašně moc moc štěstí!!!
![]()
Zuzko, myslím na tebe!!! Nevím od kolika, tak radši celý den!!!!!!!!!!
Je mi za tebe už nyní špatně… tak ty buď v pohodě, ať se nenervuješ natolik, že tě správné odpovědi napadnou až opožděně… ![]()
Tak zamachruj, jooo????? ![]()
E.
Zuzko: taky drzim palce, urcite to dobre dopadne
Budeme na tebe myslet, pak hned napis co a jak…HODNE STESTI
Tak a ted neco vic
![]()
Efi: jj, hlasim navrat, i kdyz vidis, jak je to s mou pritomnosti zde
Ale ja proste ted nejak nic nestiham.....za mesic se snad uz budeme stehovat a tak nedelame nic jinyho, nez ze finishujem, planujem, prepocitavame a zase planujem ![]()
Jo a nabidku podpory ve tretaku beru
Kdyztak se budeme fakt bavit aspon o tech rostoucich briskach
![]()
Tvyho ucitele bych zastrelila
![]()
Tak Zuzko co????
LeMo, jasňačka, že když nyní žiješ něčím jiným. Nyní by se ti hodilo fórum týkající se podlahových kritin, inspiraci od architektů apod.. když budujete, škola jde stranou, zvláště jestli máš jakžtakž klid.. ![]()
Já se chystám hned po SZZ začít běhat, makat na kole a začít oprašovat angličtinu..
Takže až ty pojedeš třeťák.. já budu chodit do práce… zkoušet makat na anglině… a doufat v ten pupík… ![]()
Tak Zuzkooo , kde jsi? Jsem to tu už kontrolovala xkrát… ![]()
Mně rodinka odfrčela pryč, tak jdu zas makat, mám nyní 48h na učení, ať s něčím hnu…
Jinak učitel stále nic… aspoň že mi dnes na netu naskočilo, že ty poslední dvě zkoušky mám = už jen dořešit tu BP, sehnat učitele, aby mi to zapsal do indexu, zařídit pdfko, vazbu a odvéz to tam… pak už jen šrotit… Každopádně zkoušky jsou z krku, jupí…
Tak doufám, že se bude radovat i Zuzka… ať já tu nejuchám a ona nedepkaří… ![]()
Zuzko, no taaaaaak… nenapínej nás ![]()
Buď ta zkouška byla hodně odpoledne… nebo čekáš na ústní dozkoušení… což by byla dobrá zpráva…
Tak honm honem, ať už sem nemusím pořád nakukovat místo učení makroekonomie (po 2 letech, co to člověk neviděl, to musím pročíst komplet celé).. ![]()
E.
Zuuuuzzzzzooooo, no tedaaaaa..... tak jsi někde opilá žalem… opilá radostí… nebo nejde net.. nebo jsi na nás prostě zapomněla???
![]()
opilá radostí…
měla jsem jednoho panáka a pak jsem hned šla spát… vstávala jsem ve 12 - tedy o půlnoci a učila se až do 8 zk. Test jsem napsala parádně - 59bodů ze 60 a pak ústní - masakr největší. Ale mám 2, takže super.
To znamená, že se od pondělka můžu začít drtit na státnice ![]()
holky moc děkuju za pěstičky…
Já věřila, že zabojuješ
![]()
Ty deprese.. následné euforie… no nebude ti to po SZZ chybět? ![]()
Vlastně tobě ne, ty jdeš myslím dál..
To LeMa bude se mnou na stejné lodi.. druhé mateřství a klid od školy ![]()
E.
Efi díky… chybět mi to asi bude. Taky nejdu dál. Prostě si chci užít klidu, ačkoli jsem se chtěla válet doma, poslala jsem si hned životopisy do práce… nechci totiž mít PPM 330Kč na měsíc jak minule. Studentské maminky holt mají smůlu. Psala jsem dotaz do Aperia, takže pokud ukončím studium a budu doma, tak bude PPM žalostná!!!
takže tak… držte mi palce, ať mi klapne jedna vysněná práce. Moc tomu nevěřím ale budu se snažit!!! pak dám vědět, jak jsem dopadla…
zatím ahoj a hezký zbytek víkendu
Ahojte este ma napadlo…studuje niektorá z vás dlhšie ako je štandardná doba štúdia? Ja totiž opakujem druhý ročník (mala som rizikové tehotenstvo a počas skúškového som ležala v nemocnici, potom som mala este nejaké zdravotné problémy a nedokázala som nazbierať potrebných 60kreditov, mala som 59 - vďaka profesorke, ktorá mi neuznala projekt zo štatistiky, lebo som ho poslala o 3dni neskôr, ani si ho neprečítala
) Tak by ma zaujímalo ako je to s poplatkami, ja som kdesi čítala že 9000 za každých 6mesiacov, no ak je to tak…tak celé štúdium môžem asi zabaliť… ![]()
Ahoj holky,
Zuzko , to jsem nevěděla, že má student jinou rodičovskou než pracující? Či to nějak špatně chápu? Já nyní beru 3.800/měsíc… S manželem to neutáhnete? Škoda dávat tak brzy dítko na hlídání
Kdyby to šlo aspoň na poloviční, co? Že by člověk půlden pracoval, půlden se věnoval… tak držím palce, ať ti to vyjde, jak si přeješ…
Já si ty minimálně dva měsíce prázdnin před nástupem do práce vzít nenechám ![]()
Teerinko , jestli opakuješ jen jeden rok, tak nic platit nebudeš. Tam jde myslím o to, kdyby jsi studium protáhla o další rok.. Tj. že bys nedělala 3letý obor max 4 roky.. ale 5… tak ten poslední rok bys platila.. Ale nevím to přesně, určo máte na netu nějaký studijní řád, tak tam to najdeš…
Tak se mějte, dnes bylo náááádherně a já to tu proseděla u učebnic ![]()
E.