Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@pedigka dětem je už dost, ale ona by to nedala. Jsou u nich půl dne a pak měsíc slyším, že se z toho 3 dny dostávali. Ale ona si opravdu myslí, že u ní budou. Absolutně ignoruje mě, meho manžela i přání dětí.
@bublinek on jí řekl, že si to u ní zkusí celý den a ona na něj vyjela, že žádné zkoušení. Prostě hned na celý srpen a žádné volání domů.
Chvála bohu že mám normální tchýni i mamku ![]()
@Anonymní píše:
@pedigka dětem je už dost, ale ona by to nedala. Jsou u nich půl dne a pak měsíc slyším, že se z toho 3 dny dostávali. Ale ona si opravdu myslí, že u ní budou. Absolutně ignoruje mě, meho manžela i přání dětí.
@bublinek on jí řekl, že si to u ní zkusí celý den a ona na něj vyjela, že žádné zkoušení. Prostě hned na celý srpen a žádné volání domů.
To je od ní taková blbost, že bych se tím snad vůbec nezabývala…Někdy jsem fakt ráda, že tchyni nemám…
@kacaba379 zabývat se tím musím, protože volá, aby se ujistila, že tam pojedou. My trvame na tom, že bez spaní. Bude to ještě zajímavé. Dneska jsem musela odejít, abych neřekla něco, čeho bych litovala.
@Anonymní píše:
@kacaba379 zabývat se tím musím, protože volá, aby se ujistila, že tam pojedou. My trvame na tom, že bez spaní. Bude to ještě zajímavé. Dneska jsem musela odejít, abych neřekla něco, čeho bych litovala.
a jak to máte daleko k babičce? Že by mohli bez spaní
@bublinek 100 km. Pojedou jedině bez spaní. Ale to babička nechce akceptovat.
@Anonymní píše:
Děti nechtějí takže asi to bude muset akceptovat
navíc na celý měsíc
to je síla to by asi chtělo málokterý dítě
@Anonymní píše:
a proč se tím vůbec zabýváš? Přece tchýně nemůže nic přikázat dětem, ani vám jako rodičům. Řeknu, že to nepřichází do úvahy a přes to nejede vlak, jsi přece dospělá a svéprávná a za děti zodpovídají rodiče a určují, kam děti pojedou a nepojedou.
@bublinek píše:
Jak přikázala? Mazec. Na naše to zkouší moje matka, a když vidím pohled co na mě hodí starší, tak je mi strašně nepříjemně a po cestě domů vysvětlujeme, že nikam nemusí, když nechtějí a ony nechtějí…Někdy jsou ti prarodiče fakt divní
Moji mame treba nepujci snacha trileteho synovce ani na dve hodiny do bazenu ( maly vodu miluje), jde ma dcera. Oduvodneni, ze je jeste maly, aby byl bez rodicu. Nejen prarodice jsou divni.
@Anonymní píše:
Tak se tim nezabyvej, rekni neexistuje a dal se nebav. Kdyz se ji nelibi bez spani, nepojedou vubec. Az zase bude volat, rekni zadne spani, zadne reci, nebo opet pokladam telefon.