Styk otce s kojencem po rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81489
23.9.18 18:17

.nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.1.19 10:10

@Sworley hele tohle se těžko posuzuje. Taky mám přítele který má mimco z předchozího vztahu, říct že kdo má dítě má zůstat sám je tvrdé na obě strany. Nesnáším pokud má někdo vztah s někým kdo je ve vztahu nebo má rodinu… nebo pokud je někdo hnusný na své expartnery. Ale pokud se to rozpadlo, nefungovalo to, je to minulost. A pokud vztah znamenal neshody, hadky, výčitky, křik, je pro děti vždy lepší mít rodiče oddělené ale žít v klidu.
Taky budu muset celý život řešit jeho ex, která v jeho životě má své místo. A taky řešíme zda je správné dát matce a dítěti prostor, ale omezit tím radikálně vztah otec-dítě, nebo o péči a vztah „bojovat“ … Těžší je to v případě kdy otec opravdu chce byt táta a snaži se platit a pomáhat a trávit čas jak jen to jde, ale nemůže. Jak dlouho je správné nechat dítě bez rodiče jen aby ten druhý neměl špatný pocit…?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32621
15.1.19 11:19
@Berry01 píše:
@Sworley hele tohle se těžko posuzuje. Taky mám přítele který má mimco z předchozího vztahu, říct že kdo má dítě má zůstat sám je tvrdé na obě strany. Nesnáším pokud má někdo vztah s někým kdo je ve vztahu nebo má rodinu… nebo pokud je někdo hnusný na své expartnery. Ale pokud se to rozpadlo, nefungovalo to, je to minulost. A pokud vztah znamenal neshody, hadky, výčitky, křik, je pro děti vždy lepší mít rodiče oddělené ale žít v klidu.
Taky budu muset celý život řešit jeho ex, která v jeho životě má své místo.A taky řešíme zda je správné dát matce a dítěti prostor, ale omezit tím radikálně vztah otec-dítě, nebo o péči a vztah „bojovat“ … Těžší je to v případě kdy otec opravdu chce byt táta a snaži se platit a pomáhat a trávit čas jak jen to jde, ale nemůže. Jak dlouho je správné nechat dítě bez rodiče jen aby ten druhý neměl špatný pocit…?? :nevim:

Jo VY řešíte. Tak si na to jednou vzpomeň,až nějaká cizí ženská bude nedejbože řešit,jestli má dát tvýmu dítěti prostor.
Po tomhle a po přečtení tvých příspěvků jinde ala hrozná matka,otec má svatozář, se nebudu k tomu vůbec vyjadřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.1.19 11:30

@Sworley Ano, protože bohužel máme smůlu na matku. A není to „jen“ názor. Rozchod, odstěhovala se, má nového přítele… Otci utnula styk s tím ze ho už v životě nechce, má jen platit. Otec vychází s jejími rodiči, kteří se snažili matce domluvit, to samé ospod, ten podal návrh na úpravu styku soudem… Tlačí ji i její právník, že takhke se chovat nemůže, nemůže lhát soudu apod. Přesto že přítele tlačí do žaloby a at zažáda sám o svěření, neudělal to… Chce at je dítě s matkou, at je šťastné. Já souhlasím. Jen se ptám kde je ta hranice, kdy je správné vzdát se dítěte pro klid matky. A když i pracovník ospod řekne že takovy přístup nikdy nezažil, asi to není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.1.19 11:47

@Sworley a sama jsem si zažila otěhotnění a zjištění že chlap má jinou, 10 let vdanou, která sbalila dítě a odešla z domu :roll: než sebe jsrm litovala děti když jim rodič pro nový vztah vezme druhého. Nevstupuju do toho, jen se ptám na názor co dělat pokud opravdu jsou ženy které rozchodem utnou i vztah dítě - otec. A zda klid matky opravdu vždy stojí nad vztahem dítěte s oběma rodiči......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.19 12:24

Píšu zde jako autorka příspěvku. Vše se vyřešilo úplně jinak a jsem ráda, že jsem nedala na rady některých, ať překonam ego a soupnu děti k milence, ať si zvykaji apod. Milenku meho muze děti nastesti ani nepoznaly a snad ani nepoznají-manžel už pár měsíců žije sám. Styk děti a manžela umožňují max., může s nimi být, kdy chce. U nás doma, kde je to pro děti nejlepší, syn nechce nikam chodit jinam a pro malou je pořád každá změna tezka-je dost citlivé a bojacne dítě. Takže tak. Vše se nějak vyřešilo samo a jsem ráda, že manžel respektoval me přání nedávat děti k jeho milence a on zase neměl problém chodit za dětmi sem. To je aktuální stav, který může být ale za půl roku zase jiný. Takže děkuji všem za rady.

• Citovat
  • Upravit
22
15.1.19 13:07
@Anonymní píše:
Píšu zde jako autorka příspěvku. Vše se vyřešilo úplně jinak a jsem ráda, že jsem nedala na rady některých, ať překonam ego a soupnu děti k milence, ať si zvykaji apod. Milenku meho muze děti nastesti ani nepoznaly a snad ani nepoznají-manžel už pár měsíců žije sám. Styk děti a manžela umožňují max., může s nimi být, kdy chce. U nás doma, kde je to pro děti nejlepší, syn nechce nikam chodit jinam a pro malou je pořád každá změna tezka-je dost citlivé a bojacne dítě. Takže tak. Vše se nějak vyřešilo samo a jsem ráda, že manžel respektoval me přání nedávat děti k jeho milence a on zase neměl problém chodit za dětmi sem. To je aktuální stav, který může být ale za půl roku zase jiný. Takže děkuji všem za rady.

Upřímně Tě obdivuji ze jste vše oba zvládli tak racionálně a hlavně s ohledem na děti… nové vztahy by neměly narušit vztah rodičů a dítěte. Přeji Ti aby se vše vyvíjelo dobře a život šel šťastně dál… kéž by byli všichni rodiče k sobě i dětem ohleduplni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí