Styk s dítětem při úmrtí matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2650
15.3.22 15:22

@BeaL Ano, ale podle všeho to má dost zkreslené i zakladatelka. Má to z doslechu a v podstatě babička povídala.

Kdybych to vztáhla na nás a mou tchyni, tak i ona by tvrdila jak málo vídá vnouče a jak chce hlídat a bla bla.

Jenže už neřekne to B. Že tam jezdíme pravidelně 2 až 3× do mesice, že malá se tam pokaždé :poblion: jen proto, že do ní tchyně cpe páté přes deváté. Že pak dalších několik dní nastavuji režim, abychom mohli fungovat. Že tam malá prostě neusne maximálně úplným vyčerpáním.

Totéž moje mamka chce hlídat, furt by chodila na návštěvu, ale ideálně tak, abych tam byla já nebo manžel. Když sama tak mi ji vzala několikrát ven, že si mám odpočinout, uklidit. No nestihla jsem nic, bo mi ji hned (30 minut) přivedla zpět.

Proto jsem psala, že nevíme jak to je s tím hlídáním. Nevíme jestli malá pak tatínkovi nebrečí, kde je maminka. Jestli to není jen o tom, jezdi s ní k nám každý víkend. (Chápu, že jezdí i k jeho rodičům, že si s ní chce udělat program sám?)

Prostě je to jednostranné, kdy babička byla zvyklá vídat vnučku častěji. Nejspíš i s její maminkou.

1× za měsíc není zas taková hrůza a časem se třeba zvládnou domluvit líp. Ideálně čím dřív tím líp. Ale určitě to nevyřeší teta na emimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová