Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Sany80s ne to ne
Jen nechapu proc by se zrovna ona z toho mela zblaznit.Fakt nechapu. Kdyby rekla:nevim, jestli je ta krava tehotna…ale ten dodatek ze by z toho mela ona skoncit v Opave…to jsem nepochopilaj
A děti? No i když má, asi ti to moc nepřeje…
Kašli na to! Kr.ava je ona.
Nemáš ji ráda. Ona nemá ráda tebe. Chováte se podle toho. Možná jsi pro ni v těhotenství byla otravnější než kdy jindy. Tak prostě řekla, že pokud jsi zase těhotná, tak jí z tebe švihne. Řešíš naprostou kravinu. Problémy fakt máte jinde než v tom, že řekla, že by jí švihlo, a máte je obě.
No a nesnaží se třeba taky o miminko? Protože pak by se dalo pochopit, že se „zblázní“ z toho, že ty, jako neoblíbená švagrová, nejen že jedno máš, ale případně dokonce čekáš druhé. (Způsob vyjádření v tomto případě nekomentuji.)
@Sany80s píše:
Vždyť je to jen slovní obrat. Prostě ji irituješ, vadí jí cokoli, co má něco společného s tebou včetně dalšího dítěte, které by utvrdilo tvoje spojení s rodinou.
A když někomu něco vadí, tak občas řekne, že se z toho zblázní.
To máš často sklony takové kraviny řešit?
Od švagrová je to ale ubohé, nemyslíš? A ještě se takhle vyjadřovat před cizími? Je to trapný a nemá to úroveň. Obzvlášť na téma těhotenství. Je to ale vizitka její. Ono se lehko říká vykasli se na to, i když tenhle člověk by neměl stát za nějaké rozcilovani
@welovefashion píše:
A když jste náhodou někde spolu, nevypravis pořád jen o synovi? Jak jste kakali, že už lezete atp.?Pak by to znamenalo, že má povídání okolo tvého dítěte plné zuby a při představě dalšího by nejraději někam zmizela… Opava je asi první město, co ji napadlo…
Je divná a ty to moc řešíš
Ne, v Opavě je blázinec, je to stejné, jako říct „odvezou mě do Bohnic“. ![]()
Hele buď v klidu, mě zase máma tenkrát řekla, že nemá peníze na to aby jsme měli druhý dítě
podotýkám, že jsme s ní nebydleli, obě děti mají jednoho otce a nikdy jsme po ní nechtěli ani korunu. Taky mě to tenkrát zamrzelo, protože nechápu, proč ona by neměla mít na to, aby my jsme měli druhý dítě
Hoď to za hlavu a prď na to.
Tehotenstvi jsem prozivala normalne..ne prehnane a rozhodne jsem to vsechno kolem porodu atd. moc nerozebirala.To spis svagrova se angazovala. Obcas az moc.Byla zkusenejsi..ma dve deti. Najednou u nas byla casto atd..Pak jsem ji dala najevo, ze mi mozna ta angazovabost jeji vadi. A sve dite jsem s ni urcite nerizebirala nejak extremne…takze asi tak. Bohuzel jsem typ, co resi i pro nekoho hlouposti.Ale to uz nezmenim. Navic kdyz se to tyka meho ditete..nebo deti(v budoucnu)
@Zireael píše:
Ne, v Opavě je blázinec, je to stejné, jako říct „odvezou mě do Bohnic“.
Aha, no já znám jen to do Bohnic, tak jsem z jiného kraje 😁
Pak to dává smysl.
@g.sandova píše:
Od švagrová je to ale ubohé, nemyslíš? A ještě se takhle vyjadřovat před cizími? Je to trapný a nemá to úroveň. Obzvlášť na téma těhotenství. Je to ale vizitka její. Ono se lehko říká vykasli se na to, i když tenhle člověk by neměl stát za nějaké rozcilovani
Ano, je to trapné, nemá to úroveň a ukazuje to její úroveň, ale stále nechápu, co je na tom obratu k nechápání a řešení.
Nebo snad zakladatelka tady hraje nechápavost hraje a jen to tady dala k dobru, abychom jí tady potvrdili, že je její švagrová děsná?
Asi jo. Ale zakladatelka mi přijde dost zvláštní.
@Anonymní píše:
Tehotenstvi jsem prozivala normalne..ne prehnane a rozhodne jsem to vsechno kolem porodu atd. moc nerozebirala.To spis svagrova se angazovala. Obcas az moc.Byla zkusenejsi..ma dve deti. Najednou u nas byla casto atd..Pak jsem ji dala najevo, ze mi mozna ta angazovabost jeji vadi. A sve dite jsem s ni urcite nerizebirala nejak extremne…takze asi tak. Bohuzel jsem typ, co resi i pro nekoho hlouposti.Ale to uz nezmenim. Navic kdyz se to tyka meho ditete..nebo deti(v budoucnu)
Přejdi to, mysli si o ní, že je to kravka, asi se cítí něčím ukrivdena, tak do tebe kope… Správné to není, ale fakt bych to neřešila, život je krásný bez těchto pseudoproblemů ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj..stalo se mi neco co mi hlava moc nebere.Mam krasneho 9ti mesicniho chlapecka. A take vedle v baraku zijiic svagrovou.My dve se nemusime a nekdy se zvladneme pretvarovat a jakz takz spolu vychazet a nekdy ne:-)Po vesnici se roznesla zprava, ze cekame druhe miminko..coz je drb:-))Nicmene jen uplne nahodou jsem zaslechla, jak se na to svagrove nekdo zeptal a ona na to:,,Jestli je ta krava vedle tehotna, tak me fakt odvezou do Opavy,,.Moc me to zamrzelo, ale co uz.Jen mi porad vrta hlavou, proc by ji vezli do Opavy. Nikdy jsem po ni nechtela hlidani ani rady. Jedine v cem mi pomohla bylo nakoupit vybavicku pro miminko a dale jsem si vse vyrizovala sama.Co si o tomhle myslite. Nechapu a nejak mi to zkazilo nadseni do pripadneho dalsiho tehotenstvi:-(
Proč to řešíš? Říkáš, že se nemusíte, ale tím, že přemýšlíš nad jejími řečmi jen ukazujes, že ti záleží na tom co si myslí a povídá. Její reakce byla ubohá, ale proč to řekla Ti tady nikdo nevysvětlí, protože vás neznáme. Pokud chceš znát pravdu nezbývá než se jí zeptat.
Třeba jste moc hluční a dalšího uřvance by nevydýchala…
Nevíme nic o vašem vztahu a soužití.
@Sany80s píše:
Ano, je to trapné, nemá to úroveň a ukazuje to její úroveň, ale stále nechápu, co je na tom obratu k nechápání a řešení.
Nebo snad zakladatelka tady hraje nechápavost hraje a jen to tady dala k dobru, abychom jí tady potvrdili, že je její švagrová děsná?
Asi jo. Ale zakladatelka mi přijde dost zvláštní.
To mně taky.
@Anonymní píše:
Ahoj..stalo se mi neco co mi hlava moc nebere.Mam krasneho 9ti mesicniho chlapecka. A take vedle v baraku zijiic svagrovou.My dve se nemusime a nekdy se zvladneme pretvarovat a jakz takz spolu vychazet a nekdy ne:-)Po vesnici se roznesla zprava, ze cekame druhe miminko..coz je drb:-))Nicmene jen uplne nahodou jsem zaslechla, jak se na to svagrove nekdo zeptal a ona na to:,,Jestli je ta krava vedle tehotna, tak me fakt odvezou do Opavy,,.Moc me to zamrzelo, ale co uz.Jen mi porad vrta hlavou, proc by ji vezli do Opavy. Nikdy jsem po ni nechtela hlidani ani rady. Jedine v cem mi pomohla bylo nakoupit vybavicku pro miminko a dale jsem si vse vyrizovala sama.Co si o tomhle myslite. Nechapu a nejak mi to zkazilo nadseni do pripadneho dalsiho tehotenstvi:-(
Hod to za hlavu.. Asi je hodně nešťastná a řeší si takto své komplexy.
My jezdíme do Kroměříže. Neřeš ji, za kamarádku by sis ji nevybrala, stejně jako já sestru. Snažila jsem se to roky změnit, ale už na to kašlu ![]()