Švagrová mě urazila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34389
23.5.20 14:41
@Anonymní píše:
Vsem dekuju za nazory. kazdopadne ani nevim jak se k ni po tom vsem chovat..kor kdyby se mi opravdu nekdy postestilo zase otehotnet.Asi si nedovedu predstavit ani jeji navstevu v porodnici.Ani falesne nadseni, kdyz by se ji dalsi tehotenstvi oznamovalo.

Ona neví že si jí slyšela? Asi ne viď? Tak se jí zeptej, jestli se za ní můžeš stavit, jestli bude mít už povolené vycházky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.5.20 15:18
@mojmira píše:
a u nás zase do Kroměříže ;)

My rikame do Kromerize nebo do Bohnic.
Kromeriz je bliz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3261
23.5.20 15:37
@Anonymní píše:
Vsem dekuju za nazory. kazdopadne ani nevim jak se k ni po tom vsem chovat..kor kdyby se mi opravdu nekdy postestilo zase otehotnet.Asi si nedovedu predstavit ani jeji navstevu v porodnici.Ani falesne nadseni, kdyz by se ji dalsi tehotenstvi oznamovalo.

Tak jí další těhotenství neoznamuj a pokud bys jí nechtěla na návštěvu do porodnice, tak nechápu, proč by tam měla chodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
23.5.20 15:50
@Anonymní píše:

To je právě ono…spojuješ si to s těhotenstvím…prostě švagrová má nad tebou moc, ale jenom a jenom proto, že jí to dovolíš…jako já bych se s ní vůbec nebavila, nejsi na ní závislá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
23.5.20 15:51
@arinecka píše:
Ona neví že si jí slyšela? Asi ne viď? Tak se jí zeptej, jestli se za ní můžeš stavit, jestli bude mít už povolené vycházky :mrgreen:

Přesně…řekla bych jí „Ahoj, ty prej se chystáš do Opavy?“ :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
23.5.20 15:59

Koukám houby co na starosti, tak řešiš pěkné kraviny. No tak to řekla. Nemáš poslouchat za plotem nebo za dveřmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17476
23.5.20 16:07

Píšeš, že se vzájemně nemusíte, ale asi Ti na ní nějakým způsobem záleží, když se tolik zabýváš tím, co kde řekla a dost možná se podle toho rozhodneš i co se dalšího těhotenství týká… hele, buď za ní zajdi a „nalijte si čistého vína“… nebo si žij svůj život bez ní a jí dopřej to samé. Čímkoliv mezi se jen a jen trápíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
23.5.20 16:28
@Kelsey píše:
My rikame do Kromerize nebo do Bohnic.
Kromeriz je bliz.

vždy jen Kroměříž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.20 16:49
@Anonymní píše:

Ta informace nebyla pro tvoje uši. A asi fakt nebyla, protože ses z toho málem sesypala. Přestaň ji řešit, uleví se ti. A těhotná zatím nejsi, tak můžeš trénovat příhodné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
23.5.20 16:52

A co Kostomlaty? :lol: Jinak mě to nadzvedlo, jen to tu čtu :cert: I kdyby tě stokrát nemusela a i kdyby tys jí nesnášela už od základky, tak co má nějaká káča co pindat do těhotenství druhých? Bych se styděla tohle někde říct. I kdyby tohle řekla nějaká moje známá o své švagrové, tak si řeknu, že je to blbka. Já tohle asi nepochopím, a je mi divný, že to tu spousta ženskejm přijde jako normálka. Kdyby šlo o nějakou, co dala první dítě do děcáku, tak neřeknu, ale tohle!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.20 23:28

Mrzi me to porad. Citim se pod psa od vcerejska:-(.Vytvorilo to ve mne komplex uplny.Jak nebezpecna je sila slov. :(

• Citovat
  • Upravit
35489
23.5.20 23:37
@Anonymní píše:
Mrzi me to porad. Citim se pod psa od vcerejska:-(.Vytvorilo to ve mne komplex uplny.Jak nebezpecna je sila slov. :(

Tak se na ni vys…je to proste sprosta zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.5.20 09:27
@Anonymní píše:
Mrzi me to porad. Citim se pod psa od vcerejska:-(.Vytvorilo to ve mne komplex uplny.Jak nebezpecna je sila slov. :(

Proč tě to tak rozhodilo? Přece už v úvodním příspěvku píšeš, že se nemusíte a dokonce to o sobě víte, tak tím, žes to slyšela na vlastní uši, se zase tak moc nezměnilo? Leda by to bylo všechno trošku jinak a ve skutečnosti ti na ní i na jejím názoru záleželo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
24.5.20 10:14
@Anonymní píše:

Přijde a ty se jí zeptáš, jestli ji dali v Opavě vycházky.

• Citovat
  • Upravit
9414
24.5.20 10:58
@Michelle_M píše:
Proč tě to tak rozhodilo? Přece už v úvodním příspěvku píšeš, že se nemusíte a dokonce to o sobě víte, tak tím, žes to slyšela na vlastní uši, se zase tak moc nezměnilo? Leda by to bylo všechno trošku jinak a ve skutečnosti ti na ní i na jejím názoru záleželo :nevim:

Nebylo to na mě, ale budu drzoun a lajsnu si na to taky odpovědět. Mě vždycky zamrzí, když je nějaké dítě/člověk nevítané. Taky jsme měli v okoli, kamarádky tatík o svém dítěti řekl, že byl nas.anej, když se dozvěděl, že bude otcem, spolužačky švagrovka brečela, když se dozvěděla, že bude tetou (a to už svoje děti měla), v těch Třeštíkové dokumentech jedni rodiče řešili vážně potrat a pak střih, v nových etudách záběr na syna, z čehož vyplývá, že si to vlastně rozmysleli. Mě to připadá jako strašná sprosťárna a neúcta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová