Švagrová naboso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31278
21.2.12 00:59

a smradlavé nohy? já sem hrozná držka, takže po partnerovo kamarádech bezeslova hodím ručník a čisté partnerovo ponožky, nemusím se dohadovat nebo hledat slova jak to říct. Pochopili, někteří se zastyděli, ale do koupelny odkráčeli všichni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
21.2.12 01:06

Rozhodně si to nenech líbit. Je to tvůj dům a v něm platí tvoje pravidla. To, jak si vychovává děti je její věc, ale ty máš právo dělat si to po svém. Víš kolik lidí cpalo mé malé něco „super zdravého“ k jídlu? Řekla jsem, že jí to nedávám, že moje dítě není popelnice, ať to cpe někomu jinému. Když se to někomu nelíbí a oponuje? Jasně zopakuji, že jsem řekla „NE“. S těma nohama je to už ale jiná. To nevím, jak bych taktně řekla, ono je to přece jen taková intimní záležitost. Co na ty holé nohy navázat téma jakože „Proč ty vlastně nenosíš ponožky? Fakt? To já bych nemohla, mě přijde, že se v tom musí hrozně potit nohy a navíc tady máme ty plovoučky a bylo by to pořád od těch holých noh zapatlané, to úplně nesnáším“ :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.2.12 01:15
LUCIPERKA-ddub píše:
No tak to by asi nebylo na moji povahu. 8o Papuče bych ji vnutila. Špinavy děcko se válet v čistých peřinách? To už bych viděla rudě a kdyby mi začala nadávat, že jsem holku napomenula, tak bych ji řekla, že tady jsem doma já a tudiž tady platí moje pravidla!
A kdyby nacpala k jídlu mojemu dítku, to co já mu rozhodně nedávám, protože není pro děti zdravé a ještě by měla blbý kecy, něco o tom, že já tomu nerozumím, že su mladá, tak bych ji řekla, že nemůžu za to, že ona je už stará a že si nepřeju, aby moje dítě krmila blafama, že si dítě nakrmím sama.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
21.2.12 08:13

teda tak taky bych si trvala že jsem tam doma a platí moje pravidla.
Jako bosy nohy bych překousla vzhledem k senné rýmě mám mizerný čuch takže to je někdy výhoda :mrgreen:
Ale krmit dítě takovýma nesmyslama by mě teda vadilo řekla bych jí to a pak prostě dítě sebrala a odnesla nebo odnesla to jídlo :pocitac: a po milé holčině bych hodila ručník a čisté triko že jestli se chce válet v posteli tak u nás jedině vykoupaná v čistém oblečení :cert: Doma ať si to dělá jak chce ale lítat mi doma ve věcech od koní to bych jí hnala a to na koni jezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
21.2.12 08:36
Hellísek píše:
dydy_2010 píše:
odstřelit…
:potlesk: :potlesk: :mrgreen:

Já se někdy úplně divám, co za exoty lidi existuje. Fakt se nehodí ani do salátu. Souhlas, odstřelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.2.12 09:41
Weruska píše:
Rozhodně si to nenech líbit. Je to tvůj dům a v něm platí tvoje pravidla. To, jak si vychovává děti je její věc, ale ty máš právo dělat si to po svém. Víš kolik lidí cpalo mé malé něco „super zdravého“ k jídlu? Řekla jsem, že jí to nedávám, že moje dítě není popelnice, ať to cpe někomu jinému. Když se to někomu nelíbí a oponuje? Jasně zopakuji, že jsem řekla „NE“. S těma nohama je to už ale jiná. To nevím, jak bych taktně řekla, ono je to přece jen taková intimní záležitost. Co na ty holé nohy navázat téma jakože „Proč ty vlastně nenosíš ponožky? Fakt? To já bych nemohla, mě přijde, že se v tom musí hrozně potit nohy a navíc tady máme ty plovoučky a bylo by to pořád od těch holých noh zapatlané, to úplně nesnáším“ :mrgreen: :lol:

No tohle téma jsem s ní už probírala - nebaví jí to prát prej, to byla jediná odpověď a já už nevěděla co na to říct. Podle mě je to vrchol lenosti, když člověk nenosí ponožky jen aby je nemusel prát. Chápu třeba v létě, taky je nenosím¨do všech bot, že? ale že bych šla bosa do botasek nebo dokonce do zimních bot, holínek? Fuj fuj :poblion: ale přece jenom, moje smradlavé nohy mi vadí míňnež smradlavky cizí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.2.12 09:48
Mar__tanka1983 píše:
nakopat jí pr…
a jak se k tomu staví manžel? jestli je při tobě (nechtěla bych se doma hádat), tak bych si servítky nebrala.. pokud není, tak bych ho to všechno nechala uklidit a malou si brala s sebou, aby mi jí nekrmila nesmyslama, ale i tak bych se ozvala, jen s větší dávkou diplomacie…
jako to je na ránu, co dělá, asi bych jí příště, až se „pozve“, práskla s dveřma před nosem, jako chovat se jak s prominutím hovado a ještě očekávat, že ze mě všichni padnou na zadek, to musí být ale samolibá (nebo rozmazlená?) káča…

Manžel se k tomu staví tak, že když tu nejsou tak na ně nadává, resp.na ty její nohy a na rozmazlenou dceru. ale když tu jsou, tak sedí a kouká a neřekne nic, je moc měkkej(2k nebo 1??) Jednou se mě zastal a dostal ještě od tchýně, že se mezi nás plete. Ono je to u nic doma složitý, máma má radši dceru, zastává se jí a na manžela celkem prdí..... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
21.2.12 09:55

souhlasím s Luciperkou, udělala bych to úplně stejně..Můj domov, moje pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.2.12 10:16

No já bych teda radši vytřela plovoučku, než pokaždý vyhazovat půjčený pantofle. :mrgreen: Leda že bys jí vyčlenila spešl jen pro ni a skladovala je venku na mrazu. :lol: Že je chlap moc měkkej je blbý, řešit by to měl hlavně on, když je přímej příbuznej. Ale na druhou stranu pokud by chlap dělal mrtvýho brouka, tak bych byla ráznější já. Stejně asi nestojíš o idylický vztah se švagrovou, ne? Tchýně to přece taky musí vidět, ne? Nebo je stejná ohledně čistoty jako dcera?
A její dceru v tom věku nebude tak hrozné usměrnit, ne? Na její mami jí říct, že mluvíš s ní a nebudete to vyřizovat přes maminku. Buď tvrdší, jinak tě převálcují a ty budeš trpět při pohledu na ty prasátka. :zed:
S krmením bych řekla, že si odteď nepřeju, aby na ni sahala, když má problém respektovat, co jí už po stý říkáš.
Tenhle to lidí to jinak nepochopí, chce to říct na plno. Třeba vás přestanou navštěvovat. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
21.2.12 10:38

Ohledně těch noh - asi bych schválně přes ní vzala kýbl a hadru a začaly před ní vytírat, a u toho komentovat že je to strašný jak je ta podlaha od těch noh upatlaná a strašný smrad - jako normální člověk by se měla cítit trapně a mělo by jí to dojít že ti to vadí… :nevim:
My to tak udělali na střední s jednou učitelkou - byla tlustá a v létě nosila silonové punčocháče a strašně se v tom potila a smrděla, bylo jí kolem 50ti. Na naše hlasíté komenty jako že to tady srmdí a že to je strašný puch nereagovala. Tak jsme jí koupily deodorant a napsaly jí k tomu že je to od nás dárek a aby to laskavě používala když má problémy s pachem.....

No zabralo to…sie pak používala nějakou levnou voňavku, ale ta se dala přežít neš puch spocené staré báby…:-)

Tak mě napadá, aby jsi jí pokaždé když příjde vrazila deodorant na nohy a ať si švihá nastříkat nohy když už musí chodit bosa… nebo ten ručník a mýdlo jak už tady psaly:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.2.12 10:49

Švagrová je pěkně nevyhcovaná, tak se není čemu divit, že má nevychovanou i dceru. Taky bych si nenechala líbit všechno. Nechodím za dětmi sbárat každý drobeček, ale tohle je fakt moc. A k tomu jídlu - je mi 32, druhé dítě a jídelníček malých dětí celkem striktně dodržuju. Měla by respektovat, že nechceš, aby jí ládovala něčím, co jí sama nedáš, že to dělala u sých dětí je jen její věc, to neznamená, že to může rvát i jiným :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.2.12 11:59

Holky, asi jí to fakt budu muset říct naplno, i když se mi do toho nechce. Já jsem držka držkatá, ale nějak se mi asi poslední dobou nechce hádat nebo co :nevim: nejhorší na tom je, že tchýni jsem pozvala i s její mamkou na neděli k nám… Taktně jsem jí naznačila, aby dceruani děti nebrala, tak jsem zvědavá:-) Pokud přijdou všechny¨, tak pustim dovnitř jen tchýni ä babi a švagřici nechám na dvoře:-D
Nelisa, máš pravdu o idylický vztah s ní nijak nestojím :oops: Zkoušela jsm s ní vyjít, ona tedy zlá není, ale je jí vše jedno. Tchýně readši mlčí, ví, že je dcera prase, kolikrát mi pak povídá, jaký má doma bordel(a že to fakt je bordel!), ale nic jí neřekne, alespoň tedy ne přede mnou.
Krmar, švagrová i její dcëra jsou obě hodně rozmazlené… Problém je v tom, že její dcera nemá problém se mi vysmát do obličeje, když na ní trochu houknu(a pak to samozřejmě jde nahlásit) - nedávno jsem na ní křikla, protože dávala moji malou hlavou dolů a držela ji za nohy… :pocitac: no myslela jsem, že ji v tu chvíli popadnu a pověsím ji za nohy z okna. :cert: Normálně jsem k ní došla a měla to kočka tak tak, že jsem jí jednu nešvihla. je jí 9 a je to strašná potvora, fakt že jo :cert: jéžiš, sem to napsala a jsem zase nas…
Normálně mám pocit, že je obě začínám nesnášet! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET-Lucius
21.2.12 12:09

pěknej eklhaft :poblion:

…vím, že se to blbě říká-přeci jen je to ,,intimnější,, záležitost, ale pokud je ten zápach při každé návštěvě… při další návštěvě bych ji bez pardonu poslala do koupelny ať si ty haksny laskavě umeje…pokud ne, tak ať se nezlobí, ale jde pryč, že mě už nebaví dvě hodiny v mrazech po ní větrat…

…holka ve špinavém oblečení do čistých peřin? no tak to ani omylem…je už dostatečně velká aby věděla, že do cizí postele se neskáče-nemáte možnost ji zamknout? …celkem rychle bych s tou špindírou byla hotová-a pokud bych měla štěstí švagrová by se naštvala a přestala samozvaně chodit na návštěvy :-)

…ohledně jídla pro batole: nechápu, nechápu, nechápu!! pokud to tedy nedělá schválně, jen aby tě naštvala..při své nátuře bych ji normálně plácla přes ruku-doslova ..samozřejmě ne hned, ale např. po třetím vyzvání- se slovy: ještě jednou a uvidíš to rodeo… ..na tohle asi nemáš a pokud tě tedy nerespektují co zkusit lest? až uvidíš, že malé něco dává, buď zticha, dělej jakoby nic-po půlnoci jí zavolej a strašně vyděšeně se jí zeptej co jí dala, že malá má srajdu, horečky a vyrážku…a doktor v nemocnici to potřebuje vědět přesně, pro určení diagnózy :-) …a pokud by po tomto incidentu nepřestala, tak bych s ní zpřetrhala kontakty..ať se na mě nikdo nezlobí, ale bezcitný člověk co vědomě ,,ubližuje,, mému dítěti bude mít zákaz přiblížit se k němu na 100m minimálně…

• Citovat
  • Upravit
ET-Lucius
21.2.12 12:11
..tak to si dobrá…já bych se neudržela…
atominnka píše:
  • nedávno jsem na ní křikla, protože dávala moji malou hlavou dolů a držela ji za nohy… :pocitac: no myslela jsem, že ji v tu chvíli popadnu a pověsím ji za nohy z okna. :cert: Normálně jsem k ní došla a měla to kočka tak tak, že jsem jí jednu nešvihla. je jí 9 a je to strašná potvora, fakt že jo :cert: jéžiš, sem to napsala a jsem zase nas…

Normálně mám pocit, že je obě začínám nesnášet! :oops:
  • Citovat
  • Upravit
15319
21.2.12 12:17

Atominnko, tím líp, pokud má tchýně stejný názor na čistotnost své dcery, nebude ti to mít za zlé, měla by tě pochopit.
A po přečtení tvého příspěvku si říkám, že máš svatou trpělivost, klobouk dolů. Já bych tu holku seřvala a řekla jí, že na malou ještě jednou sáhne a už sem nepáchne.
Taky bych dala zákaz vstupu do ložnice.
A popravdě si to vyříkala s chlapem, aby nedělal mrtvého brouka, to fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová